- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.761
şimdi oldu sanırım kızlar rekora gidiyoruz hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben iyice karıştırdım listeye bi sürü eklenecek arkadaş var sanırım....
gingerus arkadaşım,penis denemesine mi geçicektin sen bug:1rolleyes:ünnn
evet bugün deniycem umarım olur ama uzun zamandır egzersiz de yapmıyorum.bu hafta da regl dim bugün bitti işte bakalım :1rolleyes:
kızlar ara sıra giriyorum topiğinize.bende 3ay vajinusmustum hiç eksersiz falanda yapmadım çünkü kk yı bilmiodum.kimsede bana şöle yaparsan ii olur falan demedi.
vajinusmusu yendikten sonra zaten bide kurulukla uğraşıosun.kuruluk olduğu için af edersiniz p... gidip gidip gelemioda korku yaşıosunuz omamanda yine vajiliyim die.ama sık sık denedikten sonra bu sorun ortadan kalkıo.eşim ilk zamanlar bildiğiniz el kremi sürerdi.bi ara zeytin yağı denedik.sonra kendiliğinden kuruluk geçti.
anladın cnm ,inşlh başarıcaksın sende,istersen deneme öncesinde yine bi egzersiz yap,sonra hemen p...si dene gör bak çok kolay olacak,Allah yardımcın olsunn
olsun canım anladım zaten ...yanı sukı ınsan beynı dununce ınan hıcbır sye dusunemıyo o an baktım neyle yapabılrım dıye aklıma o geldı .....
kızlar ya ben tam 1 parmağımın iki boğumunu rahatça alıyordum derken regl oldum bugün ara verince başa dönmekten korkuyorum napıcam ben yamafoldumben
Canım hiç öyle düşünme bir defa yaptınya tekrar yapabilirsin...
öyle mi dersin ara verince yapamayacağımdan korkuyorum