- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.361
tamam hemen alacam ve başlayacam çok teşekkürler ilerlemeleri sizlerle paylaşacam Allah yardımıcımız olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam hemen alacam ve başlayacam çok teşekkürler ilerlemeleri sizlerle paylaşacam Allah yardımıcımız olsun...
çook soru soruyorum kızmayın ama bişey daha soracam şimdi şu aşama söyle mi olacak
1. Önce ayna karşısında tanıyacam 1 2 gün demi ?
2. serçe parmağımı jel ve spreyle nefes kontolü yaparak içine almaya çalışacam
3.Parmakta boğumları ilerletecem
4. Mum alacam ama farklı büyüklükte ( bişey soracam mum direkt itmeyecem demi yani prezervatif mi saracam öyle direkt mum sağlıklı mı ki ?
önemli soru bu egzersilerde ilerleyinceye kadar eşimle denemeyeceğiz demi ? Lütfen cevap verin kusura bakmayın tek tek soruyorum madem başlayacam yarın herşey düzenli olsun bilinçli devam edebilmiyorumkismileyim diye...
Ben ayna egzersizini yaptığım gün parmağa başladım...
Mum almadım ve serçe parmak yapmadım direkt ve sadece işaret parmak ile egzersiz yapım...
Mum aldığında elbette prezervatife geçirmelisin ki enfeksiyon vs kapma. Dikkatli ol mutlaka ellerini güzelce yıka...
Eşinle deneyebilirsin elbette ama en başta deneyip hüsrana uğrayıp hevesini kırmamak için denememeni öneririm bir süre...
Teşekkürler Derin yardımların için ne kadar sürede yendin ?
çook soru soruyorum kızmayın ama bişey daha soracam şimdi şu aşama söyle mi olacak
4. Mum alacam ama farklı büyüklükte ( bişey soracam mum direkt itmeyecem demi yani prezervatif mi saracam öyle direkt mum sağlıklı mı ki ?
önemli soru bu egzersilerde ilerleyinceye kadar eşimle denemeyeceğiz demi ? Lütfen cevap verin kusura bakmayın tek tek soruyorum madem başlayacam yarın herşey düzenli olsun bilinçli devam edebilmiyorumkismileyim diye...
Hoşbulduk arkadaşlar , İnşalah hepimiz bundan kurutuluruz ilk defa bugun başladım netten araştırmayı ve siteyi buldum hemen üye oldum geçmiş yazıları okuyorum şuan ne güzel başarnların hikayeleri bana cesaret verdi :) bizlerde yapacağız neyimiz eksik sadece biraz cesaret egzersizleri okudum yarın başlıyorum ne kadar süerer bilmiyorum ama herkes bu yöntemle başarıya ulşamış ben hayatımmda hiç içki içmemiştim alkol bile aldım yok banamısın demedi sonra kas gevşetici aldım yok faydası olmadı. Şuan bebek yağını sürünce çook az içeri girmesine izin veriyorum ama ilerlemeye başlayınca ititiyorum eşimi o şuan sabırlı ama daha yeni evliyiz ilerde ne olur bilinmez. Buyüzden bir an önce egzersizlere başlacam çok değil günde 1 saatimi buna zaman hazırlayacam eşim için değil bunu kendim için yapacam hergün buradan yazışalım olur mu bakalım yarın benim için nasıl olacak ? :)))
önemli soru bu egzersilerde ilerleyinceye kadar eşimle denemeyeceğiz demi ? Lütfen cevap verin kusura bakmayın tek tek soruyorum madem başlayacam yarın herşey düzenli olsun bilinçli devam edebilmiyorumkismileyim diye...[/
önemli soruna önemli cevap, bence deneme yapmayın çünkü egzersizlerin başlarında kendinize aniden bi güven geliyo deneme yapıyosunuz hüsraaannnn sonra boş veriyosuz hani egzersizler işe yaramıyo deyip bırakıyosunuz ama aa sakın egzersizleri bırakmayın benim yaptığımı yapmayın ben eşimle deneme yaptığıma pişmanım artık kurtulmak istiyorummmm
bende aynı durumdayım 10 aylık evliyimm ama hala başarılı olamadım bu 10 ayın 5 ayında eşim şehir dışındaydı hala öyle bende ne şaraplar ne biralar ne kas gevşitiler ne kremeler ne bebe yağları ne vazelinler ne speyler kullandım anlatamam haydar dümen reçetesi bile uyguladım durum o kadar vahim yani:çok üzgünüm: egzersilere başladım önceden dokununca bile acıyo gibi hissediyodum ama şimdi işaret parmağımın tümünü sokabiliyorum içeri ama ah ahhh suç bende egzersizleri tamamlamadan eşimle denemeler yaptık ve yine başaramadım sonrada egzersizleri bıraktım sizin yazınızla tekrar başlamaya karar verdim benim eşimde sabırlı ancak yapamadığımı bildiği halde sevişmek istiyor (açık açık yazdığım için kusara bakmayın nolur) ama ben istemiyorum liseli gençler gibi 1 ay sonra eşim gelecek ve ben artık kurtulmak istiyorummm benim gibilere kolay gelsin ben savaştan çekilmiştim küsmüştüm kendime ama geri dönüyorum artık başarısızlık istemiyorum artık kendimi eksik hissetmek istemiyorummmmmm
[önemli soruna önemli cevap, bence deneme yapmayın çünkü egzersizlerin başlarında kendinize aniden bi güven geliyo deneme yapıyosunuz hüsraaannnn sonra boş veriyosuz hani egzersizler işe yaramıyo deyip bırakıyosunuz ama aa sakın egzersizleri bırakmayın benim yaptığımı yapmayın ben eşimle deneme yaptığıma pişmanım artık kurtulmak istiyorummmm
arkadaşlar merhabalar bende aynı dertten muzdaripim sizleri okudukça cesaret aldım parmak asla yapamazken mumla bile denedim ama bu egzersizlerde sizde de ağrı oluyormu arkadaşlar bu normal mi?
arkadaşlar merhabalar bende aynı dertten muzdaripim sizleri okudukça cesaret aldım parmak asla yapamazken mumla bile denedim ama bu egzersizlerde sizde de ağrı oluyormu arkadaşlar bu normal mi?