- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.341
Tebrikler canım :lepi: Allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlerin başınaaklinialirimsmile sen üsttemi başardın biraz anlatırmısın?Bu arada arkadaşlar 1 hafta kadar olmayacağım eşim izine çıkıyor tatile gideceğiz kısmetse.Dualarınızı esirgemeyin regl bitti bugün.Denemelere devam anlayacağınız:hulya: allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah:Saruboceq: Öpüyorum Allah'a emanet olunolumunekankayizsmile
anlatayım canım benim daha önceki halimi biliyosun belki ama ben yine de kısaca bahsedeyim...
on aylık evliyimmm..evlendikten üç ay sonra bu siteyi buldummm..dah öncesinde jinekolağa gitmkötü bii muayne gecirdimm ve daha çokk korkularım olduu...herseyin normal olduğunu söyleyip psikolağa gönderdii... o da care etmedi çünkü bana zaten bildiğim seyleri anlattııı
bu site sayesinde yanlız< lmadığımı öğrendimmm parmak vss bana çok itici geliyoduu halada ölee
önce ayna baktım ıkındıkça açıldığını söyledi arkadaşlar bende ıkınınca o vaji girişinin açıldığını gördümmm...başladım parmak egzersizine epey bir süre bir boğumu almaya uğraştım okadar korkuyorum ki hiffçe ittirsem kan gelecek acıyacak gibi saçma bir düşüneye kapılıyodumm..
sonra iki boğumm derkennn üçüncüyü almadan iki parmak bir boğum denedim rahattıı...
bi gün eşime dedim kkii ben seni gercekten istiyorum dedim o sırada dakorkuyorum onu sonuna kadar alamam parmağım zor giriyo dedim içimden oo gece başını aldım hissettimmm ama ileriye gitmiyorrbir seyee çarpar gibii acıtıyorr artık ben anca o kadar olacağına ikna olmuş ve çabaları bırakmıştımmm
y.lisansa şehir dışına gidiyorum haftada üç günn o da olunca iyice saldımm...
bu sitede sdlx diye bi arkadaşa o dar yerde yasadığım sıkıntıları yazdı8m o da beni bir şekilde ikna ettii mumla egzersize başladımmm
orta boydu mumortasına kadar alıyorum ama kasılıyorum dar kısmda o zamada mumu çevire çeviree egersiz yapıyodummmmm
veeeeee buğün öğleden sonra birlikte olduğumuzda artık buğün bitmeli dedimmm ama kfamda hep olacak mı olmayacak mı düşüncesiii tabikii olmadıııı sadece bası girdiii ileriğisini alamadımmm
çok üzülddümmmm eşim yatarken gittimmm mumu aldım kayganlaştırıyıcı sürdümmm bir buçuk saat orayırahatlatmaya uğraştımmm dar kısımı yine mumu çevire çivire aldımm ama yine hepsini değill yani orta parmağımın uzunluğunda ama daha kalnn gittim şimi akldırdımm
çok açık anlatacam kızlar yardımcı olmak için k.bakmayın...
henüz p.s tam kalkmamışken uğraşmayabaşladım hafif alıyorum ben üsteyken kaıyorr üstüne oturmaya çaıltımm olmadıı korktumm
eşimi beli yatağın başına dayanır pozisyonda oturtumm bende arkaya doğruu belimi bir yere dayıyor muş gibi tek elle destek aldım ve p.. mu gibi düşündümm yapacam dedimmm güçç diledimmm veee p...ss iyice değildi ama epeyybii eski haline gelmiştii
elimle yerlestirdim ve eşim elimden tutup kendine çekti birazda o ittirdii adam onu hisserder hisetmez eski halini aldı p..ss zatendelikafadulden neyse biraz daha itirdii iyice baktık bu mu dedim bu dediii kaymış olmasın dedimm içime biraz daha ititirdiii içimde olduğunu hissettimmm
acıyo mu diye soru acımadı sadece bi baskı hissi vardıııı
işte böylee o an p...sden korkmadım veee rahattım az önce mumun girdiği kadar girse yeter deimm Rabbim istedi oldu bende çabaladımm hırsladımmm
bilmiyorum bundan sonrası nasıl olur ama ben çok rahatladım rahat olunca zaten acımıyo kiiii bunca insan yaptığına göre çok korkulacak bişey değilki aksine zevk veren bi şeyy sürekli kendimize telkin vermeliyizzz
kızlar size bi şey söyleyimde gülün halime tammaını aldığımda eşime dedimki heralde rüya yada ben kendimi aldatıyorum tli getir tam şu anın fotosunu çewkeyim dedimmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama sonunda :hooray::teytey::hooray::teytey::dance:alkisalkisalkis
Rabbim o kötü günlrdden sonra bana bunu yaşattı yaa çok şükürr şimdi kızlar duamdasınızzzz ezan seslerinde aklıma ilk siz geiyosunuz yenenlere bebbişş diğerlerinede kurtulmayı dileyecemmm artıkkkk
çok uzun yazdımm yavvvvvv