- 31 Temmuz 2011
- 2.955
- 8.987
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.701
gözünüz aydın Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
amin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünüz aydın Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
yeni mi cozdunuz hic isminizi gormemistik burda hayirli olsun bu arada:)amin inşallah canım
yeni mi cozdunuz hic isminizi gormemistik burda hayirli olsun bu arada:)
ama hala cevap vermıyosun acep neden böle fazla oldu ki reglim
yatarak mı oturarak mı egzersiz daha iyi peki.
Kayganlastirici kullanmadan yapiyorsan bravo sana petty ben psikolojik belki de ama illa suruyorum aslinda yavas yavas birakilabilir
yok ben onu direk bu da sormadın ama benden olsun diye yazdım ya, şimdi burda sadece sen değil başkalarıda okuyor bilgi sahibi olsun herkes.
datlusunda dadundan yenmiyosun
kanamayı ayarlamak için kasılmalar yaşanıyor ya hani işte o kasılmalar yüzünden sancıyor canımcım.kasılmasa çok kanaman olurdu.
anadım canım valla daha cok kanmaya razıyım belim kopuyo ne oturyom ne yatabılyom nedır bu bayaannların cektiği
tamam canım benim, ama sonrasında da bazen farklılıklar yaşarsan korkma olur mu, mesela benim regl me 1 hafta varken leke şeklinde geldi afedersin sonra bir gün temiz sonra 1 gün daha oldu sonra baktım tam gününde regl oldum. sanırım şöyle birşey var, regl de tam çıkmayan şeyler daha sonra atılabiliyormuş gibi birşey =))
bilmiorum ki tatlım ama birşey duydum.. ilk ilişkiden sonra adet kanaması fazla olabiliomuşşş
S.a arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim vajinismusum banada yardimci olmanizi istiyorum.Parmak egzersizi mumla egzersiz yaptim sanirsam duzenli calisamadigim icin ilerleyemedim.
evet canım öleymiş malesef öğrendim napalım artıkın sende panık yapma benım gibi
aslinda cok dusunmemek lazim Allah bizim icin en hayirlisini zaten oyle guzel planliyor ki ama dedigin gibi ben de çok hesapciyim :) bu ay antibiyotik sebeiyle senin de dediğin gibi alisma surecimi tamamlayacagim kkaderim
canım olur mu öyle deme Allah böyle daha iyi olmasa başımıza verir miydi, kanaman çok olursa hani birden dışardasın regl oldun hobaa bardaktan boşalr gibi oldu ne yapacaksın, herşey mükemmel yaratılmış ne yapalım bende sevmiyorum ama ağrı kesici falan çekmek zorundayız kuzucuk, Allahım başka sıkıntı vermesin.anadım canım valla daha cok kanmaya razıyım belim kopuyo ne oturyom ne yatabılyom nedır bu bayaannların cektiği
tabi yardımcı oluruz bunları yaptıysan nefes egzersizinide bılyosundur buyuk ihtimal sence neden olmuyo neyde tıkanıyosun?
inşallah ben bi daha adet görmem tatlımmmm (
Ya tam nefes egzersizi yapamıyorum yada duzensiz yaptığım icin olmuyor çözemedim.
canım olur mu öyle deme Allah böyle daha iyi olmasa başımıza verir miydi, kanaman çok olursa hani birden dışardasın regl oldun hobaa bardaktan boşalr gibi oldu ne yapacaksın, herşey mükemmel yaratılmış ne yapalım bende sevmiyorum ama ağrı kesici falan çekmek zorundayız kuzucuk, Allahım başka sıkıntı vermesin.
amin canım tabı orası öle agrı kesiciler sagolsun