- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.001
Hangi aşamadaydınız peki nsl yendiniz?
Önce orta parmak sonra iki parmak sonrada Penis yaptım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi aşamadaydınız peki nsl yendiniz?
Önce orta parmak sonra iki parmak sonrada Penis yaptım ben.
hayırlı olsun canım cok sevindim..neyde takıldın kı?
cnm benim eşim dün iş dolayısıyla bi yere gitti.. bugünde gece gelecek.. bugün de mum denicem.. yarın artık eş denemesine geçcem.. eş denemesinden önce egzersizleri yapcmm..haber ver denediğinde :)
Kızlar size bişiy sorcam ben pazar günü yendim bu illetide şimdi ilişkiye geldiğimde cok gel git yapamıyorum bide eşimin penisinin üstünde hep beyaz beyaz bişiyler olyo vajinamdan gelyo ama katı bişiy bu sizce neden?
Arkadaşım Merhaba ben bugun sabah yendim yani öyle dusunuyorum. Bir kere Penisin tamamını alabildim ama ikinci ve üçüncü kez olmadı . Ndeni de idrar kesesi denilen yerde çok yanma olması. Sanki idrar yolu iltihapi gibi yanma oldu. Birde çok yorulmuştum bunlar normal şeyler mi. O yanma beni çok rahatsiz etti.ben şimdi yenmiş mi oluyookdr iyi..erum
xylocaine pump sprey kullandınmı? ilişki sırasında acı hissettiriyormu?
Kızlar galiba oldu çok şükür. Ama tabii bazı takıldığım yerler var onu da tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi. ?
evet cnmmmm tebrik ederim yenmiş oluyorsun ama ilk seferlerde böle hissetmen çok normal arayı sakın açma her gittikçe azalack yanmalar.... hatta ne kdr kaygan olursa okdr iyi içinde oldğnu bile hissetmeyeceksin o derece
halaylar sana gelsn ozmannnn yeni gelinimz varrrr:
Yok 😊korkuyorum şmdi bn bu akşam cesaret toplarsam biyerden başlıcammm nefes alamıo gibi oluyorum ama artk bi umudum var burda yazılanları görün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol arkadaşım. Ya o idrar kesesi yanma oldu biraz ikinci üçüncü denememde. Tek takıldığım bu . O yüzden ikinci üçüncüde yarısı girdi. Artık tamamen aşmak istiyorum. TavsiyN nedir? O yanma geçer mi kısa sürede
cnm benim eşim dün iş dolayısıyla bi yere gitti.. bugünde gece gelecek.. bugün de mum denicem.. yarın artık eş denemesine geçcem.. eş denemesinden önce egzersizleri yapcmm..
daha önce yumurtalıklarımda iltihap vardı ondan mı bilemiyorum..böle küçük küçük minik minik beyazlar olyo penisinde sıvı şekilde değil yani katılar analamadımkiBen bunu ilk defa duydum canım.
Katı bişey olması tuhaf :26:
tamam canım öle yap bende eş denmesınden önce egzersiz yaptım ve ben senden cok gerideydım orta parmagımı aldım en fazla ve eşimin parmagını almıstım önceden
cnm bende sıkıntı yok artık ya ne soksam girecek gibi orası.. ya ne bilim egzersiz yaparken ben öle hissettim.. parmaklarımı sonuna kadar da alabiliorum... mumu da yapabildim.. yani boşuna beklemenin anlamı yok artık.. bugünde egzersiz yaparm. yarın eş denemesine geçerimm. ya sence nasıl ilerliyorum??? iyi miyim
bence harikasın diyorum ya ben senin kadar ilerleyemedim yaptım sen hayli hayli yaparsın canım..yarın güzel haberlerini alacagımıza inanıyorum
canım bende yeni yendim aynısı bende de oluyo..eşin gel git yapmasın alışana kadar sen yapmaya calış üstte oldugun pozisyonda rahat hissediceksin
canım mail adresim yok muydu sende mail atsana.Kaderimm ya bn sana ozel msj atamadim bi turlu bceremedim telden grdgm icin