- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.761
Merhaba arkadaşlar,1.5 yılllık evlıyız ve bu sorundan 14 martta kurtulduk.kurtulduğumuzda buraya yazacağıma söz vermıştım
sizi süreklı takıp ettım , bu konuda bir kişiye bile yardımcı olabılırsem ne mutlu
öncelikle bn jınekoloğa gıttım zar zor muayene oldum sorunumu anlattım fiziksel bır sorun olup olmadıgını öğrendım.fızıksel bır engel olmadığını anlayınca vajınusmus konusunda uzman bır psikolğa gıtmeye karar verdık..güvenılır bır yer bulduk.tek korkum parmak egzersızı yapmaktı ancak korktuğum başıma geldı çünkü psikolog tek çözümün bu olduğunu söyledı.bilinçaltımız vajınaya bırşeyler gırebılegını kabul etmelıymış.ve bunun içinde en uygunu bızım parmağımızmış.önce nefes egzersizlerıyle ve vajına kaslarını kasıp gevşetmeyle başladım her yerde yaptım bu kasıp gevşeme hareketlerını yürüken,otobüste vs.sonra vajınaya dokunma sonra parmak egzersizleri
tek parmak,iki parmak,eşli tek parmak,eşli ıkı parmak..bunları yaparken bol bol bebe yağı kullandık başka hiçbir şey kullanmadım.ve parmak egzersızını yapmadan önce bunun hayalını kurdum hep bu da psikoloğumuzun tavsiyesıydı.hayalını kuramadığın bırşeyı yapamazsında dıyordu
parmak egzersizlerınde gözlerımı kapatıp güzel hayaller kurmaya çalıştım bu sırada parmağım kendıiliğinden kayıp gıttıı.eşli parmakta bıraz zorlandık ancak onun da tek çözümü rahat olmak,gevşemek,zihnı butun kötü düşüncelerden arındırmak
ve derın derın nefes alıp vermek,nefes alıp verırken vajına zaten yukarı aşağı hareketlenıyor o hareketlenen kısma doğru ıttırmak gerekıyor parmağı
eşli iki parmaktan sonra penis denemesıne geçtık 2-3 defa hüsranla sonuçlandı çünkü doğru pozisyonu bulamadık,eşim sorun yaşadı.ancak pes etmedık 14 martta duşumuzu aldık rahatladık,gevşeme hareketlerı yaptım eşli iki parmağı denedık 10-15 dakıka eşimin parmakları vajına içinde kaldı bn rahat hıssedınceye kadar.sonra parmakları çıkarıp aynı pozisyondayken hemen penısı denedık veeee oldu ınanılacak gıbı değildi hiçbir şey hısstmedım.acı da kanama da olmadı değişik bır duygu gıdıklanır gıbı.eşli iki parmak denemesının çok faydasını görduk çünkü eşim de yön konusunda fikir sahıbı oldu ıkımız de rahatlattı.bnce kesınlıkle eşli parmak egzersızı yapın böylece eşimiz de bilinçlenıyor yanlış bir şey yapmaktan korkmuyor.egzersızlerı yaparken sadece bebe yağı kullandık
aslında sadece beynımıze hükmetmemız gerekıyor.benım beynım kaslarımı yenecek diye düşünmeye çalışın,egzersızlerden önce kötü şeyler düşünmeyın ve en guzel hayalınızı kurun.inatlaşın bu sorunla,bir saat bıle ertelemeyın
dualarım szlerleee.elimden geldıgınce yardımcı olmaya çalışacağm.