hiç bişe yapmıyorum bi kaç kez zeytinyağıyla denedik ama çok afedersin iş ona gelince üste geçyrm eşim girdirmeye çalışrken ben hemen boşalsın diye onu kandırıp bi şeklde boşalmasını sağlıyorum sürtünme yoluyla adama girdi girecek dye kandırıp boş boş zevk aldiriyorum kendim zaten tedirginim bi an önce zorlmasn girdirmeye çalşmasın diye uğraşyrm.off ne bilim kaderim aşırı derecede psikolojim bozuk günün 24 saatinin 20 saati bunu düşünerek geçiyo desem yalan olmaz inan gece bile uyanıp sersem sersem nası olur nası geçer napcam diyorum..içimdee kocaman bi huzun kocaman bi boşlk.hiç geçmeyen bi sıkıntı yüreğimde,ne uyuyabiliyorum ne gülebiliyorum en sonn ne zaman kahkaha attığımı hatırlamıyorum..yürektenn gülemiyorum hiç bişeye mutlu olamıyorum.hani insan böyle mutluluktan havalara uçarya ben evlendiğimden beri hiç öyle mutlu olmadım yaa.gülmeye başlıyorum bi anda aklımaa geliyoo boğazıma düğümleniyo...görümcemim çocukları var küçük eşimm onları görmeden duramıyor sürekli arıyo kıskanıyorum elimde diil.ben görmek istemiyorum üstelik görümcem benden küçük o bile 2 çocuk doğurdu ben daha 15 aydır kadın bile olamadım.herkess soruyo çocuk nezman kaynanam sende iltihap var hastaneye götüreyim diyip duruyo..sürekli yalan söylememkten çocuk istemyrmz demekten bıktım..halbuki bağıra çağıra anltamak istiyorum yapamıyorum demek istiyorum biri elimden tutsun destek olsun istiyorum..koskoca şehirde kocamdan başka kimsem yok.kaynanamla aynı binada oturuyorum ve hiç anlaşamyrm..dr gitsem diyorum eşime göre gereksizmiş anlamıyo sık dişini bikerede diyo olmuyo iştee. ondan ızınsiz biyerede gidemem üstelik cinsel terapistler pahalı eşimden gizli okadar para biriktremem.o destek olmadan olmaz yani..
Nedir bu umutsuzluk arkadaşım,bende senin geçtiğin aşamalardan geçtim ama egzrsiz yapmanın bana yararı olacaağına inandım.sonuçta tedavisi olan bir rahatsızlık herkes egzersiz yaparak yendi.ümidini kaybetme.ben 1,5 sene çektim.yenebildim.sen niye yenemiyesin.benden ondan bundan ders çıkar kendine,herkes yeniyo de,bende yapıcam de ve bismillah deyip başlaaaa.