Merhaba canım. Gözün aydın diyeyim öncelikle :) Bence her gün denemekle çok doğru bir karar vermişsiniz, biz de öyle yapıyoruz aslında ama birkaç gün ara verince bile fark ediyor. O yüzden başlarda her gün denemek en güzeli.
Bence zamanla bir sürü pozisyona alışabiliriz, vajiyi yenenlerin hikayelerinde de bu hep böyle anlatılıyor zaten. Şimdilik bu şekilde devam et, bence bunda sorun yok, kendince rahat bir pozisyon ve yöntem bulmuşsun, hiç tereddüt etme bu şekilde devam et.
Çiş yapma isteği bende de oluyor, ama o zevk aldığımız için oluyormuş. Ben de daha eşim boşalmadan bir iki sefer tuvalete kaçıyorum bazen, Allah'tan ereksiyonu devam ediyor da ben tuvaletten döndükten sonra kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Ben de çok düşündüm bu acaba hep böyle mi devam edecek diye ama herhalde o da zamanla düzelecek.. Bir süre daha böyle gitsin, sonra yine yazarız bu konuda. Ben artık akışına bıraktım her şeyi, o niye böyle bu niye böyle demiyorum arkadaşım. Vajiyi yendim ya gerisi zaten yoluna girer bir şekilde :)