tabiki anlatırım. ben de kendisi yenen bir arkadaşla konuştum hep onun izlediği yolu izledim , kendimi yenebileceğim konusunda iyice cesaretlendirdikten sonra başladım 1 hafta kegel egzersizi yaptım 1 hafta da nefes egzersizi yaptım sonra serçe parmağımın ilk boğumundan başlayarak parmak egzersizine geçtim işten bundan sonrası herkesde değişiyor mesela ben serçe parmağımın bir boğumunu yaptıktan sonra ertesi gün tamamını ve işaret parmağımın bir boğumunu alabildim tabi bu arada regl falan girdi daha sonra orta parmağa geçtim onuda çok rahat yaptım ama iki parmağı bir türlü alamadım çok denememe rağmen bu arada cem keçe nin bir kitabı vajinismusun üstesinden gelmek diye bir yandan da o kitabı okudum , bikaç gün ara verdim iki parmağı yapamayınca sonra bi deneme yapalım dedik ve denemede penisi yarısına kadar alabildim bu arada bekaret bozuldu sevinçten ne yapacağımı bilemedim çok mutlu oldum bigün ara ile ikinci denemede hepsini alabildim ve artık yenmiştim bi de ben parmak egzersizlerinde emla krem sürdüm