Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nefes egzersizi derken cnm ??? ben şuan regl oldum ama heyecanla bitmesini bekliyorum... çünkü bitince hergün denemelere devam etcem. ben kendime güveniyorum. ve olacağınada inanıyorum.. 2 tane kulak çöpünde başarılı olduğumu yazmıştım. tekrar denemeye başladıımda 3 kulak çöpüyle mi başlayayım yoksa baştan 1 ve 2 kulak çöpünü tekrar denedikten sonra mı devam edeyim... bu arada yardımın için de teşekkür ederim.. sen galiba yendin bunu

Herkes pazar gezmesindemii neee kimseler yokkk yada millet egzersizlere kaptirdi kendininileleme kaydedenleerr?????

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar kremin ağrı kesicinin zararı olmazmı :/ bilemiyorum bu kadar seyı içip sürünce geçiyosaa niye bu kadar çok vajili var

kızlarr reçete varmış haydar dümen reçetesi onun hakkında ne düşünüyorsunuz deneyen varmıı,sizce denemelimiyim kesin çüzümmüş :/

yok canım olmadı kanama.bende kan 2kere geldi bi kızlıgm bozuldugunda bide bi denememizde ondan sonra olmadı.bende merak ediyorum şimdi daha nereye kadar aparatla denemek lazım

Canim ben aparatla deneme yapamiyorum bende kizlik hala duruyo tabi insallah duruyodur en son 8 cm yapmistim onda bise olmadiysa. Bence onu rahat bi sekilde alana kadar devam et biraz icinde beklet nerde kasiyosun nerde rahatsin onu bi yerlestir kafana sonra penise gec derim ben

tabiki olurum sen sormak istediğini sor

cnm ben oraya dokunamıyordum hatta bende bi sorun olduğunu ve vajina girişi diye birşey olmadığına inanıyordum. daha sonra burda diğer arkadaşların yazdıklarını okudum elime ayna alıp incelemeye başladım. ıkındıkça açıldığını gördüm ve hemen 1 tane kulak çöpüyle işe başladım. ilk girdiğinde benim için mucize olmuştu ama tabe biraz baskı da vardı. o gazla olcak diyerek 2. kulak çöpünede geçtim. 2sini birden denedim oldu. ama etrafını kağıt havluyla falan sarmadım ve biraz kanamam ve ağrım oldu o gün. şimdi regl oldum egzersizlere kısa bi mola verdim. eşimle de aramaız şuan ciddi anlamda kötü. bu saatten sonra bana yol gösterirsen sevinirim.. şimdiden sonra bu yola nasıl devam edeyim?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…