Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah ya ben 2parmak deneyip penise geçmiştm ama olmamıştı.şimdide onun korkusu var ya yine girmezse

keşke ben yenmiş olsam da sana bu kónuda yardımcı olabilsem:-(sadece egzersizler konusunda yardımcı olabilirim.eşinle aran bu olaydan dolayı mi kötü

ben 2parmak yaptım ilk girdiğinde bile hiç zorlanmadm.sonra 9cmlik aparat yaptm onunla denedm.gene aynı şekilde.12cm yaptm bugün denedim ilk giriste girmedi :-( itekledm ıkındm olmadı .sonra tekrar denedim girdi şükür.ama eşimdede böyle olsun istemiyorum.gene o duvar ne ise oraya denk gelsin istemiyorum:-( bir hafta sonra penis ile deneyecegim.bu girmeme sebebi ney..yanlış yer .mi yoksa kasılmamı lütfen yardım edin:-(bu kadar yol gelmişken bugün böyle birşeyle karşılaşmak moralimi çok bozdu

ben 2parmak yaptım ilk girdiğinde bile hiç zorlanmadm.sonra 9cmlik aparat yaptm onunla denedm.gene aynı şekilde.12cm yaptm bugün denedim ilk giriste girmedi :-( itekledm ıkındm olmadı .sonra tekrar denedim girdi şükür.ama eşimdede böyle olsun istemiyorum.gene o duvar ne ise oraya denk gelsin istemiyorum:-( bir hafta sonra penis ile deneyecegim.bu girmeme sebebi ney..yanlış yer .mi yoksa kasılmamı lütfen yardım edin:-(bu kadar yol gelmişken bugün böyle birşeyle karşılaşmak moralimi çok bozdu

Canim belkide o a'na has biseydir o. Her zaman egzersize hazır olamıyoruz takma kafana moralini bozma unut onu. Tekrar denersin olur. Bu kadar olmus o da olur , sonucta biliyoruzki orda engel falan yok.. normalde herkes egzersizle mi yapıyo sanki. Kendi kendine oluyo işte bzdeki engel cesaret edemeyisimiz onuda asiyoruz cok şükür. Bu asamalarda moralimizi bozan durumlarla karşılaşabiliriz , kapilmayalim o duygular a ve destek olalim birbirimize

çok sağol canım bu yazdıkların bile moral verdi.yarın bir daha deneyeceğim.farklı pozisyonlarda denedim acaba en kolay hangisi diye..bazen öyle hiç girmeyince kötü oldum.ama dediğin doğru belkide egzersiz için hazır değildim..çok sağol

Ne alemdesiniz kuşlar varmi gelismeler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala tek parmak :)
Ama gerilmeden rahat bir sekilde alabiliyorum en azindan
Ilk giriste problem yok ama ilerlemede sorun yasiyorum
Sen ne durumdasin

Bende de ayni tek parmak ama ben yavaştan gitmeye karar verdim gizli ilerlemcem. Doktorum ole dedi uymaya karar verdim bende..bi parmak bi boğum 10 kere her seferde en az 5 sn bekleme yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…