- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.121
kafam karıştı şmdi beyaz mum bi adet yapıyrm.şmdi napsam 2 mum kalınmış. pe.. denemesinemi geçiyim. üffffff. of ya ne zor bişey bu. ama korkmuyrm ve acımıycak eminim.
bitanesi 10 cm mi ama birleştirrsem anca p.. kadar olmazmı ee peki napayım .daha denemedim de
bence önce mum la eşin denesin sonra parmağı ile alıştırsın
bol zeytinyağ veya bebeyağı sürmüşken
hatta oral sex te yapabilir iyice ıslanınca, parmağı çıkarırken penisini soksun
sende bol nefes ver ıkın bak ne kadar kolay olacak
penis denemesi yaparken direk penis ile yatmamak mı gerekiyor.yani önce ararat i sokup sonra mi penis denemeliyiz.
ne bileyim cok karisik geldisayfanın kullanımı mı nasıl anlayamadığın yer neresi
bitanesi 10 cm mi ama birleştirrsem anca p.. kadar olmazmı ee peki napayım .daha denemedim de
diğer sayfadakileri okudun.birçogu doktorsuz asla olmaz yazmış.bunları okuyunca çok üzülüyorum çünkü maddi durumum doktora gitmeye müsait degil.zaten olsa ilk 1aydan sonra kesin giderdim.ben evleneli 7ay oldu..ya yine olmazsa diye düşünmekten psikoloji felan kalmadı..çok agır bi yük bu gerçektenrabbim şifasını nasip etsin bize de
diğer sayfadakileri okudun.birçogu doktorsuz asla olmaz yazmış.bunları okuyunca çok üzülüyorum çünkü maddi durumum doktora gitmeye müsait degil.zaten olsa ilk 1aydan sonra kesin giderdim.ben evleneli 7ay oldu..ya yine olmazsa diye düşünmekten psikoloji felan kalmadı..çok agır bi yük bu gerçektenrabbim şifasını nasip etsin bize de
Bugün birdaha giremeyebilirm şunu da söyliyim sana bu bir fıtık ameliyatı değil doktorsuz olmasın bu tamamen beynimde bitirmen gereken bir sorun göşrürzz. Allah yardımcmız olsun.
Bir keremi denedin ve yendin canim yoksa bi kac kez deneme yaptinmi hala rahatca yapiomsn?
Evet arkadaslar galiba ben de yendimmmmmmmmmmmm basardiimmmmmmm sonunda cok sukur ama hala inanamiyorum tecrubeli arkadaslar ne olur dinleyin de olmus deyin.soyle diyeyim ki uc defa icime tamamini alabildum ust pozisyonda sirtim donuk ust pozisyonda yuzum donuk ve misyoner pozisyonda .gel gitte yaptik fakat eşim icime boşalamadi bi turlu ustteyken ben yoruldum sanirim ve kanamam da olmadi kesin yenmis miyimdir simdi ben noluuuuuuurrrr cevaaaapp.bi dahaki denememe zorlanmam di mi tekrardan cunku yenmeden once ilk egzersizle orayi alistirdim bi dahaki denemelere alistirmadan da alabilit miyim.DUNYA KADINLAR GÜNÜNDE EGER GERCEKTEN YENMISSIN DERSENIZ BEN DE BIR KADIN OLDUMne bileyim cok karisik geldi
merhabalar,8 aydır kendi çabamızla yapmaya çalıştık ama bir gıdım ilerleyemedik,acı çekmek ve doktor doktor dolaşmaktan başka sadece jel tavsiye ediyordu doktor.bunu ilk defa denedim ve ilkinde başarılı oldum.önemli olan içine sürdüğüm uyuşturucu krem ve sprey.dediğim gibi denemekten zarar gelmez.ama gerçekten hiç bir acı ve rahatszlık duygusu olmadan tam başarı sağlanıyor.
Super bence sevinmelisin
merhabalar,8 aydır kendi çabamızla yapmaya çalıştık ama bir gıdım ilerleyemedik,acı çekmek ve doktor doktor dolaşmaktan başka sadece jel tavsiye ediyordu doktor.bunu ilk defa denedim ve ilkinde başarılı oldum.önemli olan içine sürdüğüm uyuşturucu krem ve sprey.dediğim gibi denemekten zarar gelmez.ama gerçekten hiç bir acı ve rahatszlık duygusu olmadan tam başarı sağlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?