- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.681
Aparati bir tek mumdan mi yapiyorsunuz ya
kızlar size ayna karşısında da öneri oldumu doktorunuzdan
ben denedim hiç yapamadım öyle
yok ben kulak çöpunden yaptm havlu kagt sardm kulak çöpune bitane sonra bi tane daha istedgm kalnlıga gelene kadr hawlu kagt sardm strecledm prezervatf gecrdm yag surdm hemen kayıp gidiyo canm ılk sokarken ıkın girince gerisi gelio
Prezervatif daha mi iyi acaba eldivenden
kimiside alkol alın gevşeyin
film izleyin
o duygu halinde deneyin diyor
yok ben kulak çöpunden yaptm havlu kagt sardm kulak çöpune bitane sonra bi tane daha istedgm kalnlıga gelene kadr hawlu kagt sardm strecledm prezervatf gecrdm yag surdm hemen kayıp gidiyo canm ılk sokarken ıkın girince gerisi gelio
Alkol yatıştırıcı olarak geçici bir çözüm olabilir ama her defasında alkol ihtiyacı vs. yaşamamak için beyinde bitirmek daha doğru bence. Ben de uyku ilacı uyuşturucu krem gibi şeyler denedim ama inan hiç etki bile etmedi. Kafa hayır diyorsa bunlar nafile
canm o yaglı oluyo ya biraz hemen kayı gidio hiç hissetmiyon sen ne asamadasn
ne tür yağ sürdün cnm
vazelin uygunmu
kızlar bencede prezervtf daha uygun
eldiven diyorlar ama mikrobik durum olursa daha kötü
ama prezarvatf içine en uygun apartı bulmamız lazım
Dilator kullanan arkadaslar hangi siteden aldiginizi yazar misiniz lutfen
ben vazelini sewmedm gles yag gbi zararlı bence ben egzerszlerde bebe yagı denemede zeytn yagı kullandm
canm ilk önce beyinde bitirmek lazm[/QUOTE
beyinde bitmesi lazım da
bitmiyor ki bir türlü
Dilator kullanan arkadaslar hangi siteden aldiginizi yazar misiniz lutfen
100 lira civarı diyorlardı
ama net dışındanda alamam
birde paket belli olmaması lazım geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?