- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.661
Canım ben cinsel terapiste gidiyorum bana söylediklrini ben sana aktarırım bende en son 2 parmak yapıp gittim ve şimdi bana iki parmak tam yerleştirip 1 dk.bekletip boğum yerine çekip boğum yerinde yanı kendini kastığın yer var ya orda 2 parmağını ayırıp bırakıyorsun ayırıp bırakıyorsun. Sevişirken eşin tek parmağını oraya yerleştiriyo ara ara. Kendini huzursuz hissedersen sen müdahale ediyorsun kibarca sen yerleştirip çekiyorsun bunu sevişmenizin bi parçası haline getiriyorsun. Bunu normalleşene kadar en az 5 gün ortalama 7 gün yapıyorsun... Sorarsan yardımcı olurum ben.
Bence tam aksi. Çünkü amaç zoru başarmak korkuyu alt etmek. Aparatta yada parmaktaki amaç kontrolsüz kas sistemini etkisiz hale getirmek zaten. Doktorum bu şekilde anlattı. Orayı keşfetmek gerekiyo. İçinde parmağını döndürüp duvarları yoklaman kıvrım kıvrım bi yapıda olduğunu hissetmen onun esnediğin de o kıvrımların açılacağında hiç acıma ihtimalinin bile olmadığını farketmek amaç. He aparat etkisiz deniyorum ama parmak daha çabuk yol aldırır.
kesinlikle yardımını isterim tabiki:) bunları yazman bile çok iyi çok sağol canım.ben eşimin 2 parmağınıda aldım ama eşli deneme olamıyor hala neden bilmiyorum
canım seninde fikrin mantıklı
onuda denicem
Tedavinin başında doktorum vajinayı dinlenmeye alıyoruz hiç bi şekilde eşin elini bile sürmiycek dedi. Kendimi sıkmam refleks olmuştu ya onu ortadan kaldırmak vajinaya o refleksi unutturmak için. 2.hafta sadece eliyle dokunmasını ileri geri sağ sol yapmasını ben kendimi huzursuz hissedince benim elimin onun elinin üstünde olmasını sonra yine bırakmamı 3 hafta penisi vajinanın sağında solunda gezdirmemi 4.hafta penisi sadece yerleştirmemi 1 dakika bekletmemi (bunların hepsi sevişmenin içine dahil olacak şekilde ve benim kontrolümde) 5.haftada 1parmağını yerleştirmesini verdi. Yine benim kontrolümde tabiki.. Demem o ki eşli denemeyi ağırdan al. Doktorumun söylediği şu : ben senin çabuk birleşmeni değil severek zevk alarak bu işi yapmanı hedefliyorum. Hepsini olsun diye yapma içine sindirerek yapki devamlı olsun..üzme kendini. Sonuçta başarıcaksın sen.
şu anda eşim yanımda değil zaten 4 ay sonra gelecek iş için burada değil.o zaman kadar bende ne yapabilirim ona uğraşıyorum geldiğindede zaten 4 ay geçmiş olacağı için hemen eşli deneme yapmak istiyorum.
Dene arkadaşım orayı keşfet.. Ve şuda var arkadaşlar doktorum bana tedaviye başladığımda "vajinismusu yenmek istiyorum çünkü:" başlığı altında bi yazı istedi. Çünküleriniz olsun.
kızlar size ayna karşısında da öneri oldumu doktorunuzdan
ben denedim hiç yapamadım öyle
Öncelikle herkese geçmiş olsun şimdiden.
Ben yaklaşık 2 yıldır yaşıyordum bu sorunu. Hala tam aşmış sayılmasam da... Ancak benimki biraz da ailesel sorunlardan kaynaklıydı..
Sizinle paylaşmak istediğim en önemli şey gerçekten ve gerçekten aslında korkmadığımız bir şey olduğu. Sadece bilmediğimiz bir parçamızı tanımaya çalışmadan, bir sürü olayı bahane ederek süreyi uzatmaya çalışıyoruz (niyeyse..)
Eşim sürekli iş için uzakta olduğundan ve sevgi-istek konusunda azlık olduğundan çok da üstüne düşmediğim için üzülüyorum şuan.
Buradaki paylaşımların hepsi çok değerli, tek tek okuyamadım ama okunması gerekli yardım isteyenler için.
Şunu unutmayın acı dediğimiz şey sadece içimizdeki çocukluğu kaybetme duygusu. Biraz kendimizi tanımayla (hele ki o delikten çocuk çıktığını unutmadan) başarabileceğimiz bir birleşme yapabiliriz.
Vajinismus hastalık mı? Evet hastalık. Ama tedavisi herkese göre farklı bir hastalık. Belki benim gibi aslında çok da basit yenebilme imkanı olanlar varsa 2 yıl beklemeyin diyorum.
Kendinizi sevin, güvenin ve isteyin! Eşimiz ve çocuklarımızla mutlu bir aile için, hepinize kolay gelsin
Cesaret Aliyoruzda artik kimse girmiyor sanki tam ihtiyacimiz varken offf
kızlar, konsantre durumunu için öneriniz nedir
birde o sırada tuhaf duygu durumları oluşabiliyormu sizde
naptın sen canım ilerleme var mı?
Yok daha oyleyim
Konsantre için kesinlikle, yok acıyacak yok kasılacağım yok bilmediğim bir şey olacak gibi şeyler düşünmeyin. Ben en çok bebeğim olması için bunu yapmayı çok istedim ve bunu düşünmeye çalışıyorum. Sonra eşinizi zaten seviyorsanız ona güvenmeye çalışın ve yardım etmesine izin verin. Kontrolun sizin elinizde olması iyi gibi görünsede eğer korku sorununu aşamıyorsanız yerinizde saymanıza neden olabilir. Biraz kendinizi bırakmaya çalışın ve dediğim gibi başardıktan sonrasını düşünüp motive edin kendinizi
Demek k kişiden kişiye değişiyo. Ben henüz başarmadım tedavi aşamasındayım başarmam çok yakındır inşaAllah. Bana sorsan yabancı bi cisimi hiç içim almıyo. Kişiden kişiye değişiyo o zaman.
kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?
canm bak ben ilk serce parmak yaptm ewet alışk olmadgm için yaptgmda nasl belimde agrı oldu dogru duzgn çalışmadm ama ilk gun serce parmak bir bogm aldm ıkınci gun orta parmak harc degerlerni yaptm orta parmaktn korktm nasl girck diye bıraktm bi hafta snra prta parmak bir bogm yaptm ama o bi hafta korktm çalşmadm snra orta parmk zor geldi apart yaptm ve apart bana daha kolay geldi bi haftaya kalmadan bitti aparatlar daha kolay giriyodu ewet karnında kasklarnda agrılar olabiliyo canm baska merak ettgn varsa anlatırım
pofff ben yapcam akşamda egzersiz bakalım nolcak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?