Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bu is kendimize alakali gittiğim bi kadin dogum uzmani bana direk beyinle alakali kayganlastirici al ve parmak egzersizi yap demişti bu uzun bi süreç kimi 1 ayda kimi 3 ayda halleder ama sen halletcen demişti..psikiyatriste de gittim burada yaptklarimizdan farkli bişiy yapmiyolar.hattaben bburadan daha çok cesaret alıyorum

Bosver sen onlari ya bende simdi birini aradim 250 liraymis para tuzagi gibi geldi bana onlarda ayni seyi soyleyecek serbest birak kendini zevk al herkes ayni seyi yapiyo falan filan diyecek bildigimiz seyler

İki parmagin hepsini alabiliyor musun

Cesaret Aliyoruzda artik kimse girmiyor sanki tam ihtiyacimiz varken offf

Kizlar bende yendim sayilir ama ben parmk flan asla yapamadim aparatlar olmasaydi yenemezdimde ben ozele gittim evt cok param gtti ama bn dokunamiodum bile sz kndi gayretinizle parmk yapabilmissiniz iki parmaga gcemeyenlere soyluyorum naapin edin aparat alin mutlaka ben penis boyutundaki aparatla gayet rahat yapiyorum artik kesinlikle parmktan coook iyi bnm bi arkdsimda prmkla yapiodu aparata gecti prmk ne zormus aparati hissetmyrum bile dedi inanin basarirsiniz yapin mutlakaaa..

Cesaret Aliyoruzda artik kimse girmiyor sanki tam ihtiyacimiz varken offf

burdayım arkadaşım ben hergün okuyorum lakin egzersize başlayamadığım için bi süre yapmıştım genelde bilgim oluştu vaji hakkında cem keçe nin kitabınıda okudum aparatta yapıyorum sadece düzenli çalışıp ilerleyemedim buyur sormak danışmak istediğin varsa biliyorsam mutlaka cevaplarım inşallah

arkadaşım doktorlar parmağı öneriyorlar neden dersen hissettiğimizde beynimiz daha çabuk kabulleniyor o sebepten ama bende parmakla yapamadım aparat daha basit geliyorr sen çok ilerlemişsin maşallah yakındır yenmem :))

doğru doktorlar parmak öneriyor ama
bence aparat daha uygun gibi
parmak olunca ne biliyim bir tuhaf oluyor insan

aparat olunca sanki daha kolay söz geçiyor beyne

Bence tam aksi. Çünkü amaç zoru başarmak korkuyu alt etmek. Aparatta yada parmaktaki amaç kontrolsüz kas sistemini etkisiz hale getirmek zaten. Doktorum bu şekilde anlattı. Orayı keşfetmek gerekiyo. İçinde parmağını döndürüp duvarları yoklaman kıvrım kıvrım bi yapıda olduğunu hissetmen onun esnediğin de o kıvrımların açılacağında hiç acıma ihtimalinin bile olmadığını farketmek amaç. He aparat etkisiz deniyorum ama parmak daha çabuk yol aldırır.

Yenen arkadaslara iki sorum olacak birincisi emla kullandinizmi veya herhangi bi uyusturucu kullandinizmi bude ben suqnda regl donemine girdim bu egzersizde gerilemeye neden oluyomu

Gerilemesede duraklıyo. Doktorum bana 3 gün 1 defa tampon diğer günler 5 dk.banyoda egzersiz şart koştu.

Valla doktorlar prmak diyo ama ozele gttigim aparatla calisti ve p.. Alabildim aparat sayesinde bn parmkla smdi bile yapamam arkadasm bn aparat oneryrum ☺😁😌

2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedense bide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez

Canım ben cinsel terapiste gidiyorum bana söylediklrini ben sana aktarırım bende en son 2 parmak yapıp gittim ve şimdi bana iki parmak tam yerleştirip 1 dk.bekletip boğum yerine çekip boğum yerinde yanı kendini kastığın yer var ya orda 2 parmağını ayırıp bırakıyorsun ayırıp bırakıyorsun. Sevişirken eşin tek parmağını oraya yerleştiriyo ara ara. Kendini huzursuz hissedersen sen müdahale ediyorsun kibarca sen yerleştirip çekiyorsun bunu sevişmenizin bi parçası haline getiriyorsun. Bunu normalleşene kadar en az 5 gün ortalama 7 gün yapıyorsun... Sorarsan yardımcı olurum ben.

Sen oyle basarmis biri olarak dgru diyosun ama bnim bi arkdsim parmkla ilerleyemedi 2parmga gcmedi aparat verdim o kdr rhat yapiyoki parmk ne zormus smdi cok rahatim dio o yuzden dedim yani ki bende ayni sekilde 10cm lik aparatta gayet rhatim onun sayesinde p... Alabildim canimmmm

Demek k kişiden kişiye değişiyo. Ben henüz başarmadım tedavi aşamasındayım başarmam çok yakındır inşaAllah. Bana sorsan yabancı bi cisimi hiç içim almıyo. Kişiden kişiye değişiyo o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…