- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.461
girişten 1-1.5 cm kadar içerde.Ya bu zar ilk gristemi ilerdemi yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girişten 1-1.5 cm kadar içerde.Ya bu zar ilk gristemi ilerdemi yaaa
ben 1 sene önce yendim şuan bana desen bende 8 de zorlanırım gülüm kendinize yüklemeden yormadan ilerleyin.yaa yardım arkadaşlartek parmakta sorun yoktu ama 8 şekli bile perişan etti beni,o nasıl acı ve yanma öyle ya,zor oldu ama denemekte ısrar ettim çift parmakta belki ilk olduğu için bilmiyorum vücudum titredi resmen ısrarla bırakmadım ama eşim dayanamayıp bıraktı sonrasında,yarın bide şu sprey almayı düşünüyorum ama hayal kırıklığı yaşadım çok fenaa
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33Kkaderimin onceki actigi zeytinyagi konusunda yazdiklari cok etkilemisti beni hemen o gun baslamistim önce cok iyi gidiyo gibi geldi sonrada aslinda olmadığıni, kendimi kandirdigimi düşünüp birakmistim(
Hala cekmecekde duiruyor zeytinyagi
Allahım hayırlısını versin inşallah üzülme.regl tarihin geçsin 1hafta fazladan bekle hemen test yapma,tam yerleşmeyince mi ne negatif çıkabiliyor demişlerdi.Canım yaa aslında vajinanın üzerine de boşalmadı tam olarak ama zaten zevk sıvısı kısmı düşündürüyor beni... Yarın bir test yaptırayım bakalım ne çıkacak.. Açıkcası vajiyi daha yeni yenmişken hemen hamile kalmak istemem. Ama Allah'tan geleni geri çevirecek de değilim..
arkadaşım ilk başlarda p sonuna kadar girince bir baskı kasıklarda ağrı hissedersin ilk birkaç denemende iyice sonuna kadar zorlama,mesela üstte denediysen dimdik oturuncada baskı olur,gaz yada tuvaletin gelmiş gibi hissedersin,derin derin nefes al ver ve eşinin öpmesine falan izin ver etkilerse seni kendini istesende kasamazsın.gözün aydın kurtulmuşsun.
ilk anda tam kayganlık olmadığından normal birde kasınca acır ama yağlarsan ıkınırsan hissetmezsin bile.Ustte rahat edemiorum ya o yuzden altta yapiorum dun aksam aparatlarla calstim p.. Boyutundaki aparatta rahattim yani girerken ufak acio ama nefesle hallediyorum git gel bile yapabildim umarim hayirlisyla butun arkadalrada bnde kurtuluruz sagol canimmmm 😌😁
o zaman 10 kere derin derin nefes al ve yavaşça huzur içinde gibi gevşeyerek ver en son nefesi al ve sadece ıkın.Evet canım artik inanıyorum olacak inşallah. Fakat elim ile destek oldum tabiri caizse elim ile vajinaya oturtt um. Fakat ben nefes verirken ikinmayi yapamıyorum ya da hem ikinıp sonra hemen kendimi kasiyorum
inan hepimiz aynıydık,burayı da çalışmalarıda asla bırakma canm.
yanma kuruluktan olur tatlım,genelde jelin etkisi kendi ıslaklığın olmadan çok işe yaramaz,korkusu benim gibi çok olanlara jel fayda etmiyor.
dün benim son seansımdı ultrason cihazıyla alltan muayene yaptılar çok kolay oldu.
sonra fallusla denediler ondada yanma oldu biraz akıntım var mantar olabilir dedi fitil krem ilaç verdi birgünlük. bugünden içinde deneme yapabilirsiniz dedi.
biraz korkuyorum. doktor çok başarılışın egzersizleri çok güzel yapmışssın olur dedi.
yapabilirmiyim acaba
parmak egzersizi yapıyorum arkadaşım.deliği buldum yani şükür.2 aydır egzersiz yapıyorum o konuda sakıntım yok şükür.benim sıkıntım ilişki esnansında hala olmaması.bazen 3 parmak almama rağmencanım tuvalete girdin bahaneyle parmağınla yavaş yavaş vajina girişini ara,ben banyo öncesi arayarak bulmuştum.
tamam elimden geldiğince girip bakıyorum egzersize başlayınca da takıldıgımda sorarım sızlere
Ewet vanim senle ayniyiz dedigin gibi bende fobi cokk hepsunden kurtulmak gerek sen vajide ne asamadasinKesinlikle öyle bişey canım. Bende aklıma takılan herşeyi doktoruma soruyorum bunuda sordum çok açıklayarak cevaplar verdi. Bende senin gibiyim daha çok kan verirken ayağa kaldırıyorum ben hastaneyi ve genelde iğne içeri girdikten sonra 5-6 dk.baygınlık geçiriyorum korkudan. İlk tampon kullandığımdada korkudan bayıldım iyiki eşim yanımdaydı benimle ilgilendi. Doktoruma bunu anlattığımda bu istikrarlılığın çok güzel sende bunu seviyorum başarma isteğinden vazgeçmiyorsun korksanda dedi. Şunu anladım sadece vajinismus değil tüm foobilerimizi yenmeliyiz ya doktor eşliğinde yada kendimiz. Çünkü bu korkuların hepsi birbirine bağlantılı. Ben hayvanlardanda korkarım mesela karıncaya bile dokunamam. Ama uenicem hepsini sırayla.. Çünkü istiyorum.. Enjeksiyon konusunda şöyle rahatlattı beni enjeksiyonda vucuda giriyo penis de. Beyin orda birleştiriyo enjekssiyon acıtıyo peniste acıtır diye. Halbuki enjeksiyon delip geçiyo. Deriyi aşıp ete damara vs.ulaşıyo. Fakat penis vajina için yaratılmış muhteşem bişey acı olmasına imkan yok ki bi bebek çok rahat çıkıyo ordan diye anlattıbana. Çokda mantıklı geldi. Bebekde çıkarken ağrı acı vermezmiş ağrı yapan o kasılmalarmış. Vajina çok çok esnek bi yapıymış.. Bu şekilde anlattı doktorumun her lafına inanıyorum bana güven veriyor,
yağ çok kayganlaştırıyor bende yerini tutturana kadar pes ediyordum kayıyor olmuyor diye,elinle destek ver yerini bulunca gerisi kolay.anladım ben zeytin yagıyla denıcem bı dahakıne sonra alıştırma yaparken jeli kullanırım
yağ denemiş miydin cnm, belki söylemiştin ama isimler karışıyor bendeparmak egzersizi yapıyorum arkadaşım.deliği buldum yani şükür.2 aydır egzersiz yapıyorum o konuda sakıntım yok şükür.benim sıkıntım ilişki esnansında hala olmaması.bazen 3 parmak almama rağmen((
süpersin canım maşallah bak dr muayene ederken cam aparat kullanıyor ya nasıl kastım kendimi 1sene önce yendiğim halde,sonra ikinci gittiğimde hafif ıkındım girdi,zamanla alışılıyor inan bak.Ustte rahat edemiorum ya o yuzden altta yapiorum dun aksam aparatlarla calstim p.. Boyutundaki aparatta rahattim yani girerken ufak acio ama nefesle hallediyorum git gel bile yapabildim umarim hayirlisyla butun arkadalrada bnde kurtuluruz sagol canimmmm 😌😁
yağ denemiş miydin cnm, belki söylemiştin ama isimler karışıyor bende
nasıl denediğini ayrıntılı yazar mısın? yani üstteyim mesela öne eğiliyorum gibi ayrıntısıyla.evet canım bebek yağı denedik,jel denedik onların faydası oluyor illaki kuru olunca imkansız oluyor ama hala içime alamadım
bir kerede zeytinyağ denesene canmevet canım bebek yağı denedik,jel denedik onların faydası oluyor illaki kuru olunca imkansız oluyor ama hala içime alamadım
parmak egzersizi diye buradan okudum ilk bana çok itici geldi asla sokmam direk doktora giderim dedim.sonra baktım ki doktorda aynısını diyormuş.bir gün cesaret ettim başaldım.ara sıra 3 parmak bile alabiliyorum.fakat eşli denememde olmuyor alamıyorum pe.. içime.ben altta oluyorum deliği bulunca eşim itekliyor ama girmiyor.üstte denedim hiç yapamadım.o yüzden altta yoğunlaştım gene denedim olmuyor.eşimin parmağınıda alıyorum bu arada onuda yaptığım halde öbürü olmadı.ama şöyle bir şanssızlığım var benim eşim iş için burada değil 4 ay sonra gelecek.arada izine geldi o zamanlarda denedim.şimdi 4 ay kadar zamanım var .hergün hergün egzersiz yapmayım diye düşünüyorum çünkü eşimle 4 ay sonra deneyebileceğiz.önerilerinizi bekliyorum