Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kaderim sen daaha bu konuyu kafana takıyor musun kızım sen ne dualar aldın bu insanların konuşmaları mı seni üzüyor..bırak lütfen..biz en azından bu rahatsızlığın ne olduğunu neden olduğunu biliyoruz..cozumunu aradık ki basardıkta bu sayfan sayesinde..ha sunuda söylemeden gecemicem.ne mutlu ki bize bizim eslerimiz daha once test sürüşünde bulunmadı o yüzden bu rahatsızlığı evlendikten sonra fark ettik ha bu da dalga geçilecek birseyse ben bu konuyla dalga gecen zihniyetin aklından suphe ederim..varsın böyle korkusu olmayan kızlar çıksın karsılarına..belliki cok geniş insanlar herseyi kabul edebilecek durumdalar ki böyle birseyle rahatça dalga gecebiliolar..

canım üzülmemek elde değil, herşeyin sorumlusu benim konum gibi düşünüp iki katı üzülüyorum, anlamadığım hala o konu neden dışarıya kapatılmıyor, konudan biz içerdekiler memnunduk, bize kilitlendi, alaylara hala açık.

kaderimmm cnm salla gitsin gerçekten bak....
insanların hastalık die adlandırdıklar konu üzerinden kendine malzeme çıkaran insanlara ne desen ne yapsan anlamayacak basmayacak beyinleri.
bu hastalığı geri kafalılık neticesinde doğan bişey sandıklarını görüyorsun daha ne anlatılabilirki?
bizim umurumuz değil cnm. sayfan kapanırsa kapansın burası var... boşver hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçte tınlama cnm daha çok hoşlarına idio. ben sadece gülüyorum onlara.....
diyorum ya kendi kızkardeşleri arkadaşlarının burda olmadğnı nerden biliyorlarki.
rabbim çıkarırı merak etme sen.....

biliyor musun aynı şeyi düşündüm ama yazamadım , onların sitesine girip be aptallar, vajinismusluyum mu diyor insanlar, belkide şuan ablana kızkardeşine yada kuzenine, küfür ediyorsun, millete ön ayak oluyorsun haberin yok.

Kızlar bugün 8. Gunum :) 10 cm ile devam ediyorum. Hem de düne gore öyle içim çok da cekilmedi. Egzersiz öncesi ilik banyoyu ihmal etmiyorum. Ilk denemede iyice ikinma şartıyla girdi. Daha önce bir arkadaş içimde yarım saat bekletiyorum işimi yapıyorum gibi bişeyler yazmıştı da bana cok uzak gelmişti. Ben aparatı koyunca gerhinlikten bacagimi oynatamiyordum. Ama bu aksam bi süre egzersiz yaptım sonra aparat içimde mutfaktaki islerimi bile yaptım :))

Tek takıldığım yer 10 cm çapındaki aparatı naparsam yapayım en fazla 12 cm içeriye sokabiliyorum daha fazla içeri girmiyor bu normal mi.

Bu arada iyi ki varsınız sizi seviyorum
[/QUOTE]

Çok güzel ilerlemişsin maşallah ama aparat içimde işlerimi yaptım diysun, çıkmıyo mu o ordan.ben elimle tutuyorum, elimi bastırmasam hemen çıkıyor.nasıl yaptın yani anlamadım.

canım üzülmemek elde değil, herşeyin sorumlusu benim konum gibi düşünüp iki katı üzülüyorum, anlamadığım hala o konu neden dışarıya kapatılmıyor, konudan biz içerdekiler memnunduk, bize kilitlendi, alaylara hala açık.

sana birsey diyim kadercim bir olayı ne kadar takarsan ne kadar cevap verirsen o kadar ugrasmaya devam ederler..lütfen artık görmezden duymazdan gelin..belirli bir müddet sonra başka konu arayışlarına geçecekler..ama böyle bi seyler yaptıklarını sanıyorlar..niyetleri zaten huzursuzluk vermek ayrıca okunma sayılarında artış sağlamak eee ozaaman niye ekmeklerine yaz surecez..yazanlar zaten kendilerini belli ediolar..sen artık böyle birsey hic yasanmamıs gibi devam et..kızlar sizde oyle yapın..etkiye tepki vermeyince bianda susup yeni arayışlara girecekler...lütfen artık tek bir sey bile yazmayın bu konuda dediğim gibi yokmuş gibi davranın buraya uye olan olmussada cevap vermeden es geçin ki zaten kendilerini belli ediolar

Kadeerimmm))))))))))))))))))))

Yendiiimmm bu illetiii yendimmm.Allahh senden razıı olsunnn ne muradın varsa versin:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım benim çok mutlu oldum 4 gündür öyle moralimiz bozuk ki, çok iyi bir haber verdin tatlım, Allaha şükürler olsun, isterdim listeye ismini yazayım ama biliyorsun artık mümkün değil, ama ben kalbimdeki listenize yazıyorum ismini =) sende beni dualarında ki listeye yazar mısın :) Allah senden de razı olsun, başka sıkıntı vermesin güzelim.

Kaderimm bırak sen şu gereksizlerii yaa senin aldığın dualar yeter sana bu dünyada:KK66:..dün geceden beri sana dua ediyorum..kabuslarım bitti yaa bitti bitti bittiii:))))))))))

Kaderimm bırak sen şu gereksizlerii yaa senin aldığın dualar yeter sana bu dünyada:KK66:..dün geceden beri sana dua ediyorum..kabuslarım bitti yaa bitti bitti bittiii:))))))))))

halaylar sana gelsin herşeye rağmen yeni gelinler var kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
şimdi bunlar yeni gelin lafına falanda gülerler hahahaha malzeme yaparlarr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kaderim cnmm sen alınma ben artık ekşi sözlüğe geçirom bu olayı nası çözüleceğni onlar daha iyi biliyor belliki cnm ben artık orda takılcam kusura bakma :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

Son düzenleme:
sana birsey diyim kadercim bir olayı ne kadar takarsan ne kadar cevap verirsen o kadar ugrasmaya devam ederler..lütfen artık görmezden duymazdan gelin..belirli bir müddet sonra başka konu arayışlarına geçecekler..ama böyle bi seyler yaptıklarını sanıyorlar..niyetleri zaten huzursuzluk vermek ayrıca okunma sayılarında artış sağlamak eee ozaaman niye ekmeklerine yaz surecez..yazanlar zaten kendilerini belli ediolar..sen artık böyle birsey hic yasanmamıs gibi devam et..kızlar sizde oyle yapın..etkiye tepki vermeyince bianda susup yeni arayışlara girecekler...lütfen artık tek bir sey bile yazmayın bu konuda dediğim gibi yokmuş gibi davranın buraya uye olan olmussada cevap vermeden es geçin ki zaten kendilerini belli ediolar

zaten yazdıklarını okumuyorum bile, biliyor musun sefiller diye bir roman vardı :KK1:

:KK30:

Hayirli olsun Canim nasil yendin anlat Canim cok sevindim dua et herkes Icin :KK66: ceken anlar :KK66:))) cekmeyen laf atar gereksiz gibi

Tamamen kararlı olmak gerekiyormuş bunu anladım ben..5 aylık evliyim deliler gibi yenmek istiyordum ama iş icraata gelince sürekli yan çiziyordum..sonra YETER dedim artık..kaderimin açtığı konuyu günlerce takip edip icraata geçtim..önce eşimi ikna ettim..parmak egzersizi yaptım önce orta parmak..2 gün bununla uğraştım.sonra eşime artık orta parmağımı alabildiğimi söylediğimde bana inanmak için o da parmağıyla denemek istedi..ittim onu..olmadı yani yapamadım.kendi başıma olduğum zaman herşey çok gü,zel ama eşim karşıma geçince yine kasıldım..eşimin yüzündeki ifade beni çok tetikledi.1 günlük yastan sonra eşim içerdeyken seslendim ve ben hazırım dedim parmak denememiz nihayet sonuç verdi..sonra 2 parmağımı aldım.ve mutlu son dün akşam yaşandı:)).eşim hiç umutlu değildi ama hatta deneme yapacağımızı bile bilmiyordu..ama oldu çokşükür..inanamadım önce ..eşime defalarca sordum oldu mu die..benim sıkıntım zaten yarıya kadar alabiliyordum ama dün akşam nihayet başarıya ulaştıkk..EŞİMİN YÜZÜNDEKİ MUTLULUKKK...İŞTE BU TARİF EDİLEMEZ...ONU BU KADAR MUTLU GÖRECEĞİMİ BİLSEYDİM ÖNCEDEN DENEMEYE BAŞLARDIM

kaderim cnmm sen alınma ben artık ekşi sözlüğe geçirom bu olayı nası çözüleceğni onlar daha iyi biliyor belliki cnm ben artık orda takılcam kusura bakma :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

:KK53:gitme nolur :KK1:yeni bir yöntem bulurum ben:KK35:
çözerler mutlaka adamlar ünlülerle bile kafa buluyormuş, birgün baltayı taşa bir vururlar.tepetaklak olurlar, adamlar tek tek dava açmasada birini gözüne kestirip bir dava açar bakalım şanslı üye kim olur.

canım benim benim sana gerçekten faydam oldu mu bilmiyorum ama Allah senden de razı olsun, çok mutlu oldum kurtulduğuna.

Şunu söylemek istiyorum..evet bende vajınısmusu zeytinyağı kullanarak yendim.bu işe başlamadan önce elimde buluna kayganlaştırıcı(su bazlı)yı elime sürdüm.sonra bide zeytinyağını sürdüm.evet zeytinyağı daha akışkan.ama şunu söylemek istiyorum zeytinyağı sadece bır ara...inanma uğruna verilmiş bir araç.ben ilk parmak denememde zeytinyağı kullanmayayım kayganlaştırıcı kullanayım dediğimde csaret edemedim.olmadı.zeytinyağı bana güç verdi..artık kullanacakmıyım .tabiki hayır..zaten kaderimm'inde dediği bu.yendikten sonra kullanmayın yani..

X