- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.501
canım peki dimdik mi oturmaya çalışıyorsun?
kalçamı bıraz arkaya vererek ben öğe egılerek yüzüm dönük denıyorum. O batmaların bır sebebı var gıbı gelıyor bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım peki dimdik mi oturmaya çalışıyorsun?
Canım aynısı bende de oluyor artık korkuyorum deneme yapmaya doktors zaten gidemiyorum
kalçamı bıraz arkaya vererek ben öğe egılerek yüzüm dönük denıyorum. O batmaların bır sebebı var gıbı gelıyor bana.
canım o batmaların sebebi muhtemelen tahriş gibi geliyor bana. eğer yeterince kayganlaştırmadan p yi zorlarsan oluyor.tabi anestolde yanma yapar kullanıyorum demiştin sanırım.
yapamıyorum die bişi yok cnm nedenmi burda hepimiz egzersz lafını duyduğumuzda sen gibi tepki verdik ben tam 9 ay uzaktan okudum buraları asla yapamam die ama noldu???
şimdi geçen günlerime yanıyorum...keşke hemen ama hemencik başlasaydım die.
canım sen nerde 4 ay tedavi gordun[/
CİNSEL İŞLEV BOZUKLUĞUYLA İLGİLENEN Bİ PİSKYATRİ DE ... BU DÖRT AYDAN ÖNCE DE İKİ AY BASKA Bİ PİSKOLOGA GİTTİM.. AMA AYNI SEYLER DÖN DUR İLERLEME OLMADI
ahsengül çok iyi anlıyorum seni şu an seninle aynı durumdayım parmak içeri dahi girmiyor benimde zaten içeri bi girse sanki gerisi gelecek ama bi türlü olmuyor aparat denemedim yarın aparat denicem birde . Allah yardımcımız olsun canım hepimizin
kızlar size bir sey anlatacam..tüm bu yeni başlayanlar ya da başlamak için cesarete ihtiyacı olanlar için yazacam..umarım az da olsa yardımcı olur bu anlatacaklarım..
Ben dört ay once evlendim..evliliğim ikinci gunu kabus başladı..sırf görev gibi gordugum ilişkiyi yerine getirmek için kendimi kasa kasa ağlaya ağlaya ilişkiye girdim..sonra mı sonrası hic olmadı..defalarca denedim ama ne kendimi kasmayı bıraktım ne ağlamalarımı durdurabildim..balayı bitsin dedim..bitti eve donduk yine olmadı yapamadım..hep bi korku hep bi huzursuzluk derken bir ay geçti..bırak ilişkiye girme düşüncesini kocam elimi tuttuğunda korkularım tavan yapıyordu..3 ay deli gibi denemeler yaptım..emla kremler agrı kesiciler kas gevşetici haplar kremler kayganlaştırıcılar içki içip sarhoş olup yapmaya cesaret bulmaalar..hatta her denemeye kalktığımda daha kocam bana dokunmadan ağlama krizlerine girmem..zaman geçtikçe geçti...sonra bahaneler başladı bende tabi.. Ayy hastayım ay suram ağrıyor ay adet olacam derken iyice bahanelerin arkasına sığındım cunku korkumun bana yaptırmayacağı hicbirsey yoktu..dışarı çıkıyorum elinde bebek olan kadınları görünce ne güzel bu yapmış bide cocugu olmuş diye ağlamaya başlıyordum..bırak bebekli anneleri yolda bir kadın görsem ayy ne sanslı yapmış bitmiş diye sinir krizleri geçiriyordum..neler denedim neler ama bir türlü yapamadım..esimede cok haksızlık ettim..biara tamamen aklımı bozdum bununla..esime beni cidden uyuşturacak birseyler olmalı diye yardım bile istedim..allah tan esim cok anlayışlı..sürekli yanımda oldu geçecek sadece dinlen uyu dedi..yeri geldi tartıştık yeri geldi yapamadığım için hırçınlığımı esimden çıkardım hatta canına okuudum..4 ay sonra bu siteyi buldum..okudum herseyi iyice okudum yapamam dedim..heleki o parmak egzersini duyunca inanır mısınız bilmem tansiyonum düştü..ben ki bugun iğne yapmaktan bile kaçan korkan bir insanım..deli gibi korktuğum yere parmağımı nasıl sokardım..bir iki gün düüsndüm saolsun arkadaşların yazdıkları okayokonun desteği verdiği cesaret ile başlamaya karar verdim..geçtim ayna karsısına iyice ıkındım deliği görünce bile mutlu oldum..derken iyice yag doktum vajiye elimide iyice yağladım..hadi yaparsın sen dedim yavaş yavaş ıkınmaya başladım ben ıkındıkça orta parmağım kendiliğinden kaymaya baasladı..hemen çıkardım ağlamaya başladım yaptığıma inanamadım cok mutluydum..ertesi gun adet oldum bekledim mecburen..bu pazartesi ogleden sonra adetimin bittiği ilk gun oturdum once bir dus aldım rahatladım..aynayı kendime gore ayarladım..yine orta parmak denemesi yaptım oldu..cesaret gelmişken bide orta ve işaret parmağı denemek istedim oda olmuştu gözlerime inanamadım..ıkınmak bu kadar mı etki eder..kasılmam yoktu rahattım..dedim kalkıyım birde aparat yapyım..yaklaşık 7 cm lik bir aparat yaptım prezervatifi geçirdim iyice yağladım..deliğe doğru koydum..başladım iyice ıkınmaya ben ıkındıkça o kaydı gitti..bunu 3 yada 4 defa yaptım...aksam esim eve geldi uyumaya geçtiğimizde sen uyu ben bir deneme yapacam dedim..o uyudu ben tekrar aldım aparatı denedim geçmiyor:d esim yanımda ya heycan yaptım heralde..dedim lan sen beni mahcup mu edecen bi ıkındım bi yittim aparat tamamen geçti..esime dedim kalk ta bak kalk zavallım hemen kalktı askım nolur deneyelim dedi..duşundum daha iki gun oldu acaba yapabilir miyim diye..sonra esime baktım oyle tatlı bakıyordu ki hadi lütfen sen başarırsın benim askım yapar diyince tamam dedim..ama bi sart koydum ben hakimiyeti alacam dedim..oda tamam dedi..aynaya ıkınır gibi rahatça uzandım yağımı sürdüm..sonra esime iyice yag sürdüm..aparat gibi elime aldım deliğe getirdim..ıkınmaya başladım ben ıkındıkça o kaydı içeri..kendmi egzersiz yapıyormuş gibi odakladım.. Oldu bitti..yani ben ki herseyden korkan ben ki bana dokunduğu an ağlayan kızdım..inanın bana isterseniz bir günde bile bunu alt edersiniz..lütfen daha fazla gec kalmayın..benim yaptığım hataları sizde yapmayın..herseyi okuyun gerektiğinde yardım isteyin..yemin ederim ki yasadıgınız en kotu seyleri zaten yasamıssınız..bundan daha kötüsü yok..bugüne kadar ne yasadıysanız ne dusunduyseniz unutun yeni bastan başlayın..once vajina yı tanıyın bilgi edinin korkunuz hafiflicek..orası içeri ne alırsa onun sekline bürünür..parmak alırsa parmak..p... Alırsa p.... Aparat alırsa aparat..ıkınınca kendinizi kasamadığınız için oppp geçecek..itmenize gerek bile kalmıcak..lütfen korkmayın..umarım azda olsa bir katkısı olur bunların umarım sizde biran once bu kabusu atlatırsınız..
tatlım ben dokunamıyodum. Sonra duş alırken bi gün inat ettim ağlaya ağlaya işaret parmağımın ilk kısmını soktum içeri. Ağlmayada gerek yokmuş kendimiz kasmıyoruz yani. Sadece böyle rahatsız uyuz bi duygu oluyo başta o da gidiyo sonra. Bak burda yüzlercesi atlattı bunu herkes senin gibiydi. Inan yaparsın
yapacam kafaya koydum bu is bi sekilde olacak... Tesekkur ederm destek için canım
z.yagı anestol bırlıkte kullandıgmdanmı oluyor bılmıyorum inş cıddı bıse degıldır dıyorum. Yani afedrsn ıcınede z.yagı sürsem aynı agrı z.yagın ıcerıye pek etkısı olmuyor
Canon bugun denedik Bende denedim yuhuuuuuuu ama malesef tam olmadi asadan iki parmak gözuktu kanama sadece o sindendi ama batma benimde var aYni sorun bendemi var acaba almanyadayken doktora Gitsek acaba ama atlattim ama acidi yardim usteyim Ben egildim esime dogru ama
evet üstte yaptım ben bız aynı gıdıyoruz sanırm. Dua edelım. Evet agrı oluyor ıkınmaya calısıyorm bende ve z.yagı bekleyerek. İnşaAllah hepsını rahatca yaparız zamanla..
Evet Öle insallah yapariz ikindim nefesim gitti Benim okadar yani agri oldu bidaha nasil yaocsm dua edelim ecet
amin bende onu düşünüyorum bırdahakıne inş dahada kolay olucak. Gebede olmak ıstıyoruuummmmm hayırlısı..
Egzersız yapan arkadasım orgazm zaten bellıdır orgazmdan önce rahat rhat tanımaya ve yapmaya calıs acele etme
Ben yine husran ya of of bundada vardr bi hayr
Neden canım paylaşki yardımcı olmaya calısalım
Tam deneyecektk esm hep basarsz oluyrz cocuk oyuncagmi bu diye kizdi yatti uyudu