Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

limoncum bence olmaz ama çok zorlamayın bence vajina daha açık olur yani ben adet gnlerimden bikaç gün önce daha rahat oluyorum eğer benzer durumlarsa neden olmasın.

albenim nemlendirici filan sür ve birdaha uyuşturucu kremler kullanma o kadar diyoruz vajinal kaydırıcı jel kullanın diye bebe yağı kullanın diye.

albenim bu arada vajina için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama doktorlar sadece su ile temizlemenin en doğrusu olduğunu söylüyorlar. sabun filan kullanma egzersiz yaparken tırnaklarının kısacık olmasına özen göster. egzersizden önce tuvaletini yap veeeeeeeeeee ellerini iyice sabula yıkaaaa:) ha birde zorlandığın zaman aniden parmağını çıkarma sakin sakin

iyi geceler herkese ben yatıyorumm.

serram hoşgeldin bebem naberrr tatil nasıl geçtiii serrada yenenlerden arkadaşlar kankim benim saolsun birbirimize çok yardımcı oldukk kaydirigubbakcemile5a.s.

bence jel alip bol bol surup yapabilirsin kendine olan guvenin gelmisken tatlimzemuszemus

serracım vaji tahriş olmuş üstüne zor oturuom egzersiz yapmak istiom ama yapamıom ki bi tanem :umursamaz: keşke yapabilsem ama çok acıo izin vermnio tahriş kızarık her tarafı kötükedihüso

Herkese Çok teŞekkur edrım benım gıbı bı vatandasla ılgılendıgınz ıÇın ıyı akŞamlarrrrrrr desteklerınız ve verdıgınz bılgıler ıÇın Çok mersıııı

serracım vaji tahriş olmuş üstüne zor oturuom egzersiz yapmak istiom ama yapamıom ki bi tanem :umursamaz: keşke yapabilsem ama çok acıo izin vermnio tahriş kızarık her tarafı kötükedihüso

ozaman sen bekle biraz zaten gecer o fazla surmez kaldigin yerden dewam edebilirsin mesela egzersiz yaparken regl olunca herkes soruyordu regl bitince ya yine yapamazsam zorlanirsam olmuyo kaldigin yerden dewam ediyosun yani demek istedigim sende kizari geccin ayni dewamm:1hug:

albenim bu arada vajina için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama doktorlar sadece su ile temizlemenin en doğrusu olduğunu söylüyorlar. sabun filan kullanma egzersiz yaparken tırnaklarının kısacık olmasına özen göster. egzersizden önce tuvaletini yap veeeeeeeeeee ellerini iyice sabula yıkaaaa:) ha birde zorlandığın zaman aniden parmağını çıkarma sakin sakin

iyi geceler herkese ben yatıyorumm.

canım su ile temizliorum genellikle ama bazen duş jeli ile şööle bi geçiorum yüzeysel ama çogunluk su ile.tırnaklarım kısacık hiç yok hatta millet tırnaklarını mı yedin dio :kedi: egzersizden önce de bütün hijyen kurallarını uyguluorum.önceden gleit gelen jel kullanıodum şimdi bi değişiklik yaptım johanson's baby yağ aldım keşke yine jel alsaymışım.aniden parmağımı çıkarmıyorum parmağımı herketesiz tutyorum nefes verirken kendiliğinden çıkıo çok kaygansa opuyorumnanaktan

Ben korkuyom bebek olur dıye hemen wcye gıdıyom ÇŞŞŞ yapıyom daha sonra banyoya gıdıyom dus alıyom bı de zıpılıyommmm ılaÇ vs kullanmaktansa boylesı daha ıyı bence haaaa aklıma geldı korunmak ıÇın 3 ayda bı yapılan bı ıĞne var acaba onu cocugu olmayanlarda yaptırabılıyormu bılgınız varmı????

serram hoşgeldin bebem naberrr tatil nasıl geçtiii serrada yenenlerden arkadaşlar kankim benim saolsun birbirimize çok yardımcı oldukk kaydirigubbakcemile5a.s.

ayhh simdi gordum canimmm hb kanka ii gecti tatilkaydirigubbakcemile3 evet yardimlasma dayanisma sende saol kankam allahim herkes yensin insallaha.s.

X