- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.501
parmak egzersizlerini yaptım ama nafile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa denizcekk burdasın ...egzersiz yapim dedim yapamadım benim vaji geçen gün deneme esnasında bayagı sürdüğüm uyuşturucu kremden beriii tahriş olmuş anlaşılan yapamıyom şuan oturuken bile mayasıl olmuşum gibi vajinin içi kaşıntı-acı arası bi hisle beni rahatsız edio aynada baktım vajinin giriş yeri hep tahriş olmuş kızarmışşşş parmagımı ne kadar istersem isteyim sokamıyorum sanırsam şişmiş te mafoldumben sadece egerzsizde değil oturrken yatarken uyandığımda hep aynı duygu...3 gündür egzersiz falan yapamıyorum yaaaa çok abarttım heralde o kadar uyuşturucu niye sürdüm ki yaaa sanki yapabilecekmişim gibi offfffffffffffffff :sinifsinif:
canım çok afadresin merak ettimde özellikle eşiniz orayamı getirdi yani anlamışsındır umarım :kedi: yoksa ihtimalmi tuttu yürüdü gittisanırım tek vajili olup çocuk sahibi olan benim
ara ver canım benim belki yan etki yapmıştır kullanma yada bi daha yaramıyodur belki sana kaydırıcılarla bebe yağıyla falan denersin sonra...geçer ama merak etme bi zman sonra..ama istersen genede bi dr ye görün
ya böyle hikayeleri anlatmayın yaaaaa zaten korkuyoz tutmuş anlatıosunuz en azından özele falan yazzzz biz duymak istemiyoz yaaa :gitme:
ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM İNAN DÜŞÜNEMEDIM DÜŞÜNSESIZLIĞIME VER CIDDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM YAAAA NE MALIM BEEE BEN TIRSIYORSAM BASKALRDA TIRSAR WALLA ÇOK DÜŞÜNCESİZİM ÖZÜRRRRRRklava:
dokotra görünemem yaaaa :umursamaz: ama ara vercem egzersize...yaaa tam da zamanında tam alışmaya başlamıştım egzersizlere..işte ya deneyim sözü dinlicennnn siz o kadar demiştiniz egzersiz sırasında ilişki denemeyin die :bbo: napim kendime güvenim gelmişti denemek istemiştim offf çok pişmanımmmmm egzersiz yapmak istiomm vakit kaybetmek istemiommmm