Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[QUOTE=cilan_21;27171066]yok yapmıyorum eşim bi gelsin denicemm mutlaka bakalım nasıl olacak çünkü bi senden sonra ilk yakınlaşmamızda içime boşaldı ama penisin ucu girdi sonra ben biraz uzanıp kalktığımda akıntım oldu acaba peniz tam girdikten sonra boşalınca sonra akıntı oluyor mu ? bide reglden hemen sonra oldu bu olay hamile kalma riskim var mı :44::44::44::44:bişey daha sorcam yaa ben ilişki sırasında tam penisin ucu girmişti eşimde boşalmak üzereydi ben ıkınınca peniz dışarı çıktı nedn öyle oldu ki

çok sordum biliyorum ama bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorum hepinizden cevap bekliyorum şimdii
[/QUOTE]

Tatlım bir kere olmadı diye umutsuzluğa kapılma. Ben de olduktan sonraki gün olmuyor sanmıştım, egzersiz yaptım tekrar denedim oldu Ben hiç anestol kullanmadım sadece kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. Sen de anestolu bırak artık, başardın bu işi Kayganlaştırıcı jelle devam et

Canım eğer girişte rahat yerleştiriyorsan sonrasında acı hissediyorsan yanlış istikamette ilerliyorsundur. Aşağı doğru itmeyi dene

Sıcak su vücudun gevşemesi kendini kasmaman açısından belki iyi olur ama hijyene çok dikkat et, öyle yerlerde mikrop kapabilirsin, vajina çok hassas ve mikrop kapmaya çok elverişli bir bölge Sen hamam diyince benim de canım istedi yahuuu şöyleee sıcacık bir kaplıca suyu geldi gözümün önüneee oyyyyyyyy

[/QUOTE]

* Tatlım dışarı boşalmayla bile hamile kalınabiliyor hem de reglden sonraki dönem olmuş, hamile kalabilirsin sanırım ama kesin konuşamam çok fazla bir bilgim yok
* Penis tam girdikten sonra boşalınca kalktığında akıntın olur
* Bence yanlış ıkınıyorsun. Çünkü bu ıkınma olayını ben de yapamıyorum. Küçük tuvaletin geldiğinde ıkındığın gibi ıkınacaksın, büyük tuvaletteki gibi değil. Ben de ıkındığımda penis dışarı çıkar hala
* Bunun için kegeli iyice yap, gerçek ıkınmayı o zaman çözebilirsin Ben yaptım mı hayır yapmadım huehue

canlarrrrrr anestol nedir ne işe yarar???

Tatlım anestol uyuşturucu bir pomat. Krem yani. Ama sürdüğün anda çok yanma yapıyor biraz bekleyince uyuşturuyor. Bunun için bir yazım vardı şimdi tekrar yazayım, geçmişi okumayan siz tembeller için tekrar tekrar yazıyorum

merhaba arkadaşlar yeni üyeleri tanımıyorum kısaca bir göz attım birkaç öneri sunucam inş yardımcı olur egzersiz olayını artık hepiniz biliyorsunuz bu işi bitirdiğinizde bedenen ve ruhen hazır hşissettiğinizde ön sevişmeyi uzatarak ve bol jel kullnarak el yardımı ıle egzersızde oldugu gıbı p...i yerlestırebılırsınız sonrasında ıse nefes verın ıkınarak popoya egımlı dogru alıcaksınız boyle anlatınca cok mesakkatlı bı ısmıs gıbı gelıyor herkes boyle mı ugrasıyor bu nedir diyebilirsiniz yön bulma sorunu vajinusmus olmayan birindede baslarda oalbılıyor inanın bu zamanla oturucak zaten vajinusmusa en büyük desteği veren de yön bulunmaması bu yüzdende canınız olması gerekenden fazla yanıyor...BOL JEL KULLANIN ALIRKEN NEFES VERIN ve o ılk asama duvar denılen kısım orada asagı egımle ıttrsenız ınanın akıp gıdıcek sonrası cok kolay acı yok ..Geçenlerde eşimle aramda geçen bir diyalogu aktarıyım ben yeneli 8 ay gibi bir süre oldu hala zaman zaman girşte kasıp onun hızını kesiyordum bana hala tam aşamadın nıye korkuyosun dedı sonra düşündüm ya dedim ben artık acı denilen şeyin gercek anlamda acı olmadığını canımın ne ölçüde yanıcağını biliyorum bedenimi tanıyorum bunu defalarca yaptım noluyo hakkaten dedim kend kendime sonrasında yapılan ilk denemede cok basarılıydım arkadaşlar lütfen ön yargılarınızdan sıyrılın ve egzersize baslamayan kadın doguma gıdıp once muayene oslun yuzeysel muayene (canınız yanmayacak) sonrasında engel bır durum yoksa jel ıle egzersıze baslasın ben 3 parmakta yendım 3 hafta gıbı bı surede biliyorum bazılarınız geçmişi okumaya üşeniyor son sayfaya göz atanlara ışık olur umarım bunlar

Ahhh ahhh biraz geçmişe dönüp okusanız tüm sorularınıza cevap bulacağınız bir yazı yazdım ama tembelsiniz yahuuuu

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenorecuervo[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL ...

KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL

bende başlıcam egzersizlere inşallah geçen hafta sonu zorda olsa ıkındığımda deliği gördüm ama cesaretimi toplayıp yapamadım sadece kulak çöpünün çok az kısmını sokabildim bugün bi ilaç aldım tranka-buskas diye kullanmalımıyım bilmiyorum ama çalıştığım içinde akşamlarıda deneyemiyorum hafta sonunu bekl,cem artık bitsin artık bu süreç(

* Tatlım dışarı boşalmayla bile hamile kalınabiliyor hem de reglden sonraki dönem olmuş, hamile kalabilirsin sanırım ama kesin konuşamam çok fazla bir bilgim yok
* Penis tam girdikten sonra boşalınca kalktığında akıntın olur
* Bence yanlış ıkınıyorsun. Çünkü bu ıkınma olayını ben de yapamıyorum. Küçük tuvaletin geldiğinde ıkındığın gibi ıkınacaksın, büyük tuvaletteki gibi değil. Ben de ıkındığımda penis dışarı çıkar hala
* Bunun için kegeli iyice yap, gerçek ıkınmayı o zaman çözebilirsin Ben yaptım mı hayır yapmadım huehue
[/QUOTE]

saol canım allah razı olsun olacak olacak inşallah çok istiyorum çünkü çooooooooooooooook kremlerle alakalı yazıniçinde teşekkürlerrr

Canım eğer girişte rahat yerleştiriyorsan sonrasında acı hissediyorsan yanlış istikamette ilerliyorsundur. Aşağı doğru itmeyi dene
penis denemesini zaten pek yapmadım, onla denerken yönü pek iyi ayarlayamamış olabilirim yönü biliyorum evet, zaten aparat rahatça giriyor, içerideyken ağrı yapıyor. :/

penis denemesini zaten pek yapmadım, onla denerken yönü pek iyi ayarlayamamış olabilirim yönü biliyorum evet, zaten aparat rahatça giriyor, içerideyken ağrı yapıyor. :/

İşte ben de onu diyorum. İçeride ağrı yapmaması lazım. Çünkü vajina yolunun gerisi uyuşuk bir bölge. Orası hissiz. Orada ağrı yapmamalı. Ya tam ilerleyemiyorsun o bölgeye ulaşamıyorsun, ya yönünü yanlış ayarlıyorsun ya da disparoni (ağrılı cinsel ilişki) sorunun olabilir. Korkutmak istemiyorum ama gerçekten o bölgeye geçtiğinde ağrı hissetmemen lazım

kesme ümidini, inan başta ben de çok ümitsizdim ama adım adım ilerliyorum işte. bence hepimiz yenebiliriz, ama işte yılmadan devam etmek lazım

Canım tranka buskas kendini iyi hissetmeni sağlar sadece. Zararı olmaz ama çok yarar sağlayacağını da düşünüyorum. Sen kulak çöpünün hepsini almaya gayret et onu alınca da bana söyle seni listeye ekleyeyim

aparatın boyu 10 küsur cm uzunluk olarak doğru yere girmiş olması lazım, o kadar uzunluğun gireceği bir boyutta değildir yanlış olan yol diye tahmin ediyorum,sonuçta sadece duvara kadar, ne bileyim :/ ağrı derken çok bi şey değil de işte baskı gibi bi ağrı, ıslandıkça azalan, neredeyse hiç olmayan bi ağrı. yeni başladığım için mi böyle acaba? zamanla geçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…