- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.501
doktor bunu muayene sırasında söyledi ve o an canım o kadar acıyordu ki sormak aklıma bile gelmedi:)
Canım Benim. İnşş bütün herkes kurtulur bu dertten. Soruların olduğunda hemen yaz. Biliyosun artık ben senin koçun oldum. Seve seve yardım ediyorum. Ve Yenmenide dört gözlee bekliyorumm gerçekten. Sana Şunu söyliyim önüne bir hedef koy ve ona göre ilerle mesela benim bi hedefim vardı . Ben 10 EYLÜL gelmeden Vajiyi yenicem diyodum. Ve Gerçektende öyle oldu 10 EYLÜL gelmeden 5 EYLÜL 'DE Ben Vajiyi yendimm. Hedefte önemli bir etken bencee.Sende Kendinee bir hedef koyabilirsin.
bu sorun için bence doktora git canım düzelcek bişeydir mutlaka.herkesin keyif aldığı bişey senin için neden eziyet olsun biran önce bir doktora görün bence
ilgilendiğin için teşekkür ederim.
ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Canım sen sorunu asabılenlerdenmısın ???
bende astım canım ama bu defada farklı sorun war fıkır almak ıstıyorum ama ozelden yazamıyorum daha :SS
mesajlarını doldurmak ıçın sitede biyer vardı canım cok varmı dolmasına
baya wardır galıba nerden bakabılıyoruz warmı ole bı yer ??
var canım bende dolmadan sürekli takip ediyodum.sanırım profilimdeydi
tmm ben bulayım bıttıgınde burda olursan msj atarım tsk ettim)
tm canım ozelden sana yazdım bakaarsın.benım şimdı cıkmam lazım sabah uyanamıyorum:)iyi geceler
Kızlar cok kötüyüm eşimle tartıstık ve bana vurdu olmuyor bundan sonra sen kendini hzır hisetmediğin sürece yanasmayacagım yanına dedi bende anlattım bu zamana dek sorun yoktu ne oldu dedim kendine eziyet ediyosun dedi bagrıstık felan kollarımı sıktı beni ittirdiben ne hisediyorum anlamıyorsun bile dedim tamam sende haklısın ama elimden geleni yapıyorum dedim sonra agladım git yanımdan dedim affet dedi ama olan oldu daha 1 aylık evliyiz ne yapacagım ben en ufak seyden tartısma cıkattı yetmiyo gibi dövdü beni kızlar ben simdi nasıl yeniyim vajinismusu artık içimdeki hersey öldüü
Allah koça yakalandık:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?