Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sanırım benim hedefimm ekim gelini olmak...bu iş ekim sonuna yetişmelii...şimdilik sorunsuzdu ve inşaallahh bundan sonraki aşamalarımda böyle devam eder ve bu dertten bu ayın sonunda kurtulmuş olurumm...E tabiii vaji koçumdan aldığım ve alacağım tüyolarla:))).........

Valla bence eşin dyağı hakediyor, ben dikkat ettim eşimle tartışmışsam eğer hiç isteğim falan kalmıyor..bence şimdi daha çok sarıl bu egsersizlere..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz??????

Ben daha 4. yapamadım ya, ayy ne 4.müş olmadı gittiiii...

vajiyi yenmeye çalışan vajidaşlarım:)))mumla nasıl olcak diyorsanız dün bunu yaşamış biri olarak anlatıyım.ben orta parmağımı yapabiliyorum.ama mum denememiştim.dün oceans yap deyince mumu hazırladım nasıl yapcam dedim kendime.çok büyük ve sert geldi.sonra orta parmağımı yaptım 20 dk beklettim.cesaretlendirdim kendimi.orta parmağımı çıkarıp hemen 8.5 cm mumu aldım ve oldukorkkanlar için söylüyorum önce yapabildiğiniz aşamayı yapın sonra diğerini.sorusu olan varsa cevaplarım.bol cesaretli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…