• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Benim. İnşş bütün herkes kurtulur bu dertten. Soruların olduğunda hemen yaz. Biliyosun artık ben senin koçun oldum. Seve seve yardım ediyorum. Ve Yenmenide dört gözlee bekliyorumm gerçekten. Sana Şunu söyliyim önüne bir hedef koy ve ona göre ilerle mesela benim bi hedefim vardı . Ben 10 EYLÜL gelmeden Vajiyi yenicem diyodum. Ve Gerçektende öyle oldu 10 EYLÜL gelmeden 5 EYLÜL 'DE Ben Vajiyi yendimm. Hedefte önemli bir etken bencee.Sende Kendinee bir hedef koyabilirsin. :16::16::21::21::46::46::46::54::54:

Sanırım benim hedefimm ekim gelini olmak...bu iş ekim sonuna yetişmelii...şimdilik sorunsuzdu ve inşaallahh bundan sonraki aşamalarımda böyle devam eder ve bu dertten bu ayın sonunda kurtulmuş olurumm...E tabiii vaji koçumdan aldığım ve alacağım tüyolarla:))).........

Kızlar cok kötüyüm eşimle tartıstık ve bana vurdu olmuyor bundan sonra sen kendini hzır hisetmediğin sürece yanasmayacagım yanına dedi bende anlattım bu zamana dek sorun yoktu ne oldu dedim kendine eziyet ediyosun dedi bagrıstık felan kollarımı sıktı beni ittirdi :( ben ne hisediyorum anlamıyorsun bile dedim tamam sende haklısın ama elimden geleni yapıyorum dedim sonra agladım git yanımdan dedim affet dedi ama olan oldu daha 1 aylık evliyiz ne yapacagım ben en ufak seyden tartısma cıkattı yetmiyo gibi dövdü beni :( kızlar ben simdi nasıl yeniyim vajinismusu artık içimdeki hersey öldüü :(

Valla bence eşin dyağı hakediyor, ben dikkat ettim eşimle tartışmışsam eğer hiç isteğim falan kalmıyor..bence şimdi daha çok sarıl bu egsersizlere..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz??????

Ben daha 4. yapamadım ya, ayy ne 4.müş olmadı gittiiii...

vajiyi yenmeye çalışan vajidaşlarım:)))mumla nasıl olcak diyorsanız dün bunu yaşamış biri olarak anlatıyım.ben orta parmağımı yapabiliyorum.ama mum denememiştim.dün oceans yap deyince mumu hazırladım nasıl yapcam dedim kendime.çok büyük ve sert geldi.sonra orta parmağımı yaptım 20 dk beklettim.cesaretlendirdim kendimi.orta parmağımı çıkarıp hemen 8.5 cm mumu aldım ve oldu:46::46:korkkanlar için söylüyorum önce yapabildiğiniz aşamayı yapın sonra diğerini.sorusu olan varsa cevaplarım.bol cesaretli günler:16:

Back
X