- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.481
çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlarr...Ben aşama olarak kendi iki parmağımı,eş orta parmak denedim..oldu.sonrasınsa eş iki parmak deneyelim dedik ama eşimin canımı yakacağı düşüncesiyle rahat edememesinden dolayı sanırım olmadı...rimeli de kalınlaştırıp yapabilmiştim ayrıca...p...s denedik ben tabi daha rahattım ama olmadı henüz...şimdi çok kalın bir mum almıştım (yanlışlıkla)burda paylaşmıştım onu ..eşimin iki parmağı kalınlığında inceltsem ve öyle denesem diyorum..sizce doğrumu yapmış olurum...
Tatlımmmm Koçunn geldi merak etmee hemen yardımcı oluyorum. Öncelikle p.....s denemesinde rahat olmana çok sevindim. Emin Ol egzersizlere Devam ettikçe Her denemede daha da rahat olucaksın. Dediğin mumu İstediğin Kalınlığa getir. O şekilde egzersize devam et tatlım. Amaa süper gidiyosun. Vajiyi yenmene çok az kaldıı ben hissediyorum. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş
Teşekkür ederimm BeRayycımm..gözlerim seni aradıı,,,.hoş geldin sefalar getirdinn,Ben zaten; senden aldığım bu gazla Kim tutar Beni modunda dönüyorum egzersizlere:))İnşaallah dediğin gibi Ekim bitmeden yetişirimmm taze gelinlere:))
BEN dahil inşaallah yenmeye çalışan tüm vajili arkadaşlar bu ay yeneriz...
Slm arkadaşlar.Uzun süre önce kayıt olmuştm buraya ama egzersizleri yapamadığım için umudum kalmadığındn girmk istemiodm.3.5 senelik evliyim.ve hayatımızı mahfeden bu hastalıkla bende uğraşmaktyım.kaç tane psikoloğa gittiysem olmadı parmk egzersizlerini yapamıodm.1 doktora başladık şimdi.önce kulak çubuğuyla başlamamı söyledi.tabi bir hafta kadar yapamadım.Dün cesaretimi toplayıp denedik.derin nefes alıp Ikınarak yaptığımda kulak çöpü içime doğru aktı gitti sanki.belki ufacık birşey ama benm için ne demek olduğunu bilemezsiniz.....parmak egzersizlerinden korkuyorum ama olucak bu sefer yaaaaa.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Kızlar cok kötüyüm eşimle tartıstık ve bana vurdu olmuyor bundan sonra sen kendini hzır hisetmediğin sürece yanasmayacagım yanına dedi bende anlattım bu zamana dek sorun yoktu ne oldu dedim kendine eziyet ediyosun dedi bagrıstık felan kollarımı sıktı beni ittirdiben ne hisediyorum anlamıyorsun bile dedim tamam sende haklısın ama elimden geleni yapıyorum dedim sonra agladım git yanımdan dedim affet dedi ama olan oldu daha 1 aylık evliyiz ne yapacagım ben en ufak seyden tartısma cıkattı yetmiyo gibi dövdü beni kızlar ben simdi nasıl yeniyim vajinismusu artık içimdeki hersey öldüü
Kızlar cok kötüyüm eşimle tartıstık ve bana vurdu olmuyor bundan sonra sen kendini hzır hisetmediğin sürece yanasmayacagım yanına dedi bende anlattım bu zamana dek sorun yoktu ne oldu dedim kendine eziyet ediyosun dedi bagrıstık felan kollarımı sıktı beni ittirdiben ne hisediyorum anlamıyorsun bile dedim tamam sende haklısın ama elimden geleni yapıyorum dedim sonra agladım git yanımdan dedim affet dedi ama olan oldu daha 1 aylık evliyiz ne yapacagım ben en ufak seyden tartısma cıkattı yetmiyo gibi dövdü beni kızlar ben simdi nasıl yeniyim vajinismusu artık içimdeki hersey öldüü
Kızlar bir şey soracağım... Ben şimdi uzun zamandan sonra tekrar parmak egzersizi yaptım bugün... Sırasıyla serçe, işaret ve orta parmağı denedim sonra da eşimin işaret parmağını denedim, başarılı oldum hepsinde. Eş parmağı ne zaman olmalıydı? Çok mu hızlı ilerliyorum? Bu iyi bir şey mi?:26:
canım eşin çokk çok kötu birşey yapmış ama sen bunu onun için değil kendin için yenceksin.üstündeki yükten kurtulcaksın.bu sorunı mutlaka aşmalısın olmıycak bişey değil bizlerde aynı durumdaydık nasıl bız yptıysak sende yapcaksın
beni kolarımdan tutup sıktı ittirdi ve hisediyorum yapamıyoru diye böyle ama napayım yapamıyorum elimden geleni yaptım o yüzden sinirli değilmiş tartıstıgımız konudan dolayı böyle yapmıs ama affet diye agladı ama bence yapamıyoruz diye sinirlii tavırlarndan anlıyorum neye cıkıyorum kızlar kızmasın gene görüşürüz
herkese merhabalar.ben daha yeni olmuş biriyim ve umarım doğru yere yazıyorumdur.bu siteyi bulana ve burda ki deneyimleri okuyana kadar bende vajinusmus olduğumu düşünüyordum.ama şimdi kafam çok karıştı.en iyisi sebebini anlatayım.yaklaşık 7 yıllık evliyim.ilk gece canım çok acıdı ve ondan sonra 7 ay boyunca ilişki yaşayamadık.sonra bu sorun kendiliğinden geçti ya da biz önemsemedik,bilemiyorum.şimdi 2 yaşında bir bebeğim var ve doğumdan sonra sanki bişeyler ters gitmeye başladı.ya da ben öyle hissettim.bişeyler olmuyor,olamıyor.neyi ne kadar anlatmalıyım onu da bilmiyorum.aslında genel olarak isteksiz biriyim.eşim yaklaşmadıkça benden hiç talep olmaz yani:)am o geldiğinde de bahanelerle savamıyorsam,mecbur kalıyorsam sonrasında pişman olmuyorum.bende istekleniyorum.ama iş ilerledikçe ben kendimi kasıyorum,girmesine engel oluyorum.biraz telkinle konsantreyle bişeyler oluyor ama tabi bende istek filan kalmıyor.psikiyatriye gittim ilaç verdi,bitince gel dedi.ama sanki o da işe yaramadı.bu arada ben fitil,tampon filan kullanabiliyorum.onlar pek sorun olmuyor.bana fikir verebilecek kimse var mı?
ilişki sırasında canım acıyor ve bacaklarımı kasıyorum.belki de ilk gece korkusudur ama 7 sene sürer mi bu ya?artık sıkıldım hiç bu kadar kafama takmamıştım.bu arada sezeryanla yaptım doğumu.çatım darmış.zaten muayeneler bile çok zor geçerdi.doktorum ben daha hiç bişey demeden ilk muayenede 'senin ilişkide canın acımıyormu,çok dar' demişti.havuza girmek için tampon kullanmıştım ama çok rahatsız ediciydi.aklım hep ordaydı:)ama sonuç olarak kullanabildim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?