Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim...
Allah bizlere de nasip etsin...

Hayırdır canım? noldu?

Canım ya dişimin kökü iltihaplandı galiba yanağımda bir şişlik var çok acıyor...
Bugün ders çok sıktı o yüzden de baş ağrısı eklendi, bir de hasta mı olucam bilmiyorum ateşim çıkacak gibi duruyor...
Bide bunların hepsinin üzerine en yakın arkadaşımla gerildik, baya bi kötüyüm hem manevi hem fiziksel

evet onları yapbiliyorum am sanki çok darmış gibi geliyor
parmak egzerzisi yapıyorum sanki içimde pütür pütür bişey var

ayyy çok güldüm kaydirigubbakcemile3 allahta seni güldürsün emi ne var pütür pütür içerde şutarafagittişu vajiyi atlatana kadar daha neler kesfedeces acaba alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası azıcık dikkat etmedinmi yorgan döşek yatırır insanı sen bize lazımsın daha vajiyi yenince tebrik edeces seni bu sayfalarda:jeyyar:

O günlerin geleceğinden hiç emin değilim

ooooo güzelim hepimiz seni bekliyoruz en ileri seviyede olan sensin hatta deneme bile yaptın :kedi:şu an kendim için konuşursam eğer benim için hayal gibi olan bölümlerin hepsini atlattın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kendini hazır hissettiğn anda zaten kendiliğinden olacaktır kasma kendini yeter alkisalkisalkisben senin başaracağına inanıyorum ve burada vajiyi yenmiş arkadaşlarında inandığına eminim süprizzzzzsakın ümitsizliğe kapılma kendinden emin ve sakin ol...biz sana dua ederiz sen gerisini merak etme canım...

Teşekkür ederim canım...
Demek ki sadece ben kendime inanmıyorum...
İnşallah dediğin gibi olur, zira çok sıkıldım ben bu durumdan...

Merhabalar arkadaşlar .
Derin ve zehralimansur geçmiş olsun .
Bizde bir gelişme yok malesef deneme yapmak bile istemiyorum .Usandım artık Birde eşim denemeden sonra depresyona giriyor .Bir iki gün kendine gelemiyor. O hali beni çok etkiliyor.Geçenlerde bir arkadaş demiştiya" Arkasını döndü yattı moralim bozuk şimdi" diye kim hatırlayamıyorum. Gerçekten eşlerimizde bir forum açıp konuşsunlar belki birbirlerine destek olurlar bizide üzmezler...:)

Benim eşimde hiç deneme yapmak istemiyordu. Şu an bebek istediği için yapıyor. Ama ilerleyemiyoruz. Bi de hamile kalırsam bu şekilde ne yaparım bilemiyorum. Doğumda genişler daha kolay yeneriz diye düşünüyor eşim...

Burada vajili olduğu halde bebeği olan bir arkadaş vardı .Ve hala sorunu devam ediyordu. Sonuçta hiç belli olmaz sezeryanlada doğum yapabilirsin. Benim doktorum bu sorun hallolana kadar çocuk sahibi olmamalısın diyede uyardı.Hatta doktorum "Erkekler uzun süre arzu ettiği olay gerçekleşince hemen boşalabiliyorlar ( heyecandanmı artık neydense) onun için yapamasanız bile korun" demişti...bence önce bu sorunu hallet sonra çocuğu düşünürsün..

evet onları yapbiliyorum am sanki çok darmış gibi geliyor
parmak egzerzisi yapıyorum sanki içimde pütür pütür bişey var
evet keısnlıkle ıcerısı aynı anlattıgın gıbı yanı aynı seylerı bende hıstemıssım ck kotu olmustum..zamanla genısledıkce duzelıyor pes etme

Bayanlar bir bekar olarak yazdıklarınızdan çok etkilendim bir o kadar da üzüldüm. Sanırım annemden dolayı (o beni hiç korkutmadı) ben hiiiç korkmuyorum yani...

Birşeyi çok merak etttim hiç ön sevişme yapmıyor musunuz. Böyle öpüşme,erojen bölgelere dokunma oynaşma koklaşma falan, hatta illa kocanızın dokunması gerekmez kendinizde kliitorisinize dokunup kendinizi uyarabilirsiniz, önce klitiral orgazm yaşayabilirsiniz.... Yani o kısımda insan rahatlar, tahrik olur ee tahrik olunca da vajina ıslanır, giriş çıkış az da olsa kolaylaşır diye düşünüyorum.

Rahat olun, kendinizi sevdiğiniz adamın kollarına bırakın, küçük seks oyunları falan oynayın hemen dalış yaptırmayın kocanıza :) Hiç ön sevişme yapmadan, tahrik olmadan, ıslanmadan direk dildoları,parmaklarınızı mı sokuyorsunuz e anacım acır tabi,zevk de vermez o yani tabi soğursunuz o işten :)

Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım...

Canım eşinle bu konuyu konuştunmu ? kendi kendinemi tedavi olmaya çalışıyosun yoksa dr mı gidiyosun bilmiyorum ama pes etme lütfen lmaz: öyle yada böyle halledeceğiz ama zaten vaji yüzünden sıkıntı yaşıyoruz bide eşim bana niye bunu dedi niye arkasını döndü diye düşünerek küçük bi tepe olan sorunumuzu sıra dağlar yapıyoruz :1closedeyes: benim eşimle ilk zamanlarda bizde problemler yaşadık ama baktımki böyle olmuyor zaten aşmamız gereken bir sorun var neden bunu dallandırıp daha zorlaştırayım yerimseniben ben evde iç çamaşırsız dolaşıyorum söylemesi ayıp :kedi: ufak tefek oyunlar buluyoruz ve sıkıntılarımızı zevke dönüşüyoruz lütfen eşinizden uzaklaşmayın bu dönemde ona ne kadar yakın olursanız kendinizi o kadar iyi hissedersiniz sositososito

Geçmiş olsun canım ama sen bu son zamanlarda çok karamsarsın.Sıkma canını bu kadar kötü düşündükçe herşey kötüye gider.Vajiyi önce kafamızda yenmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…