- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.401
Arkadaslar ben basardım.Rabbım hepınızın yardımcısı olsun hıc zor degıl emın olun bıde vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı mutlaka alın 356 cı sayfasından ıtıbaran ne yapcagınızı anlatıyor kıtap ansıklobedı gıbı gorunuyor dıye sakın korkmayın onemlı olan fayda aldıgımız yerlerı okumak dualarımdasınız ben basardıysam hepınız basarırsınız
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorummmmmmmm
slm merhaba hosgeldın aramıza..durmundan bahsedersımısn egzersız falan yapabılıyormuusna.s.
Hayırdır canım? noldu?
evet onları yapbiliyorum am sanki çok darmış gibi geliyor
parmak egzerzisi yapıyorum sanki içimde pütür pütür bişey var
evet onları yapbiliyorum am sanki çok darmış gibi geliyor
Canım ya dişimin kökü iltihaplandı galiba yanağımda bir şişlik var çok acıyor...
Bugün ders çok sıktı o yüzden de baş ağrısı eklendi, bir de hasta mı olucam bilmiyorum ateşim çıkacak gibi duruyor...
Bide bunların hepsinin üzerine en yakın arkadaşımla gerildik, baya bi kötüyüm hem manevi hem fiziksel
geçmiş olsun canım dikkat et kendinebu havalar tam hastalık havası azıcık dikkat etmedinmi yorgan döşek yatırır insanı sen bize lazımsın daha vajiyi yenince tebrik edeces seni bu sayfalarda:jeyyar:
O günlerin geleceğinden hiç emin değilim
ooooo güzelim hepimiz seni bekliyoruz en ileri seviyede olan sensin hatta deneme bile yaptın :kedi:şu an kendim için konuşursam eğer benim için hayal gibi olan bölümlerin hepsini atlattın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kendini hazır hissettiğn anda zaten kendiliğinden olacaktır kasma kendini yeter alkisalkisalkisben senin başaracağına inanıyorum ve burada vajiyi yenmiş arkadaşlarında inandığına eminim süprizzzzzsakın ümitsizliğe kapılma kendinden emin ve sakin ol...biz sana dua ederiz sen gerisini merak etme canım...
Benim eşimde hiç deneme yapmak istemiyordu. Şu an bebek istediği için yapıyor. Ama ilerleyemiyoruz. Bi de hamile kalırsam bu şekilde ne yaparım bilemiyorum. Doğumda genişler daha kolay yeneriz diye düşünüyor eşim...
evet keısnlıkle ıcerısı aynı anlattıgın gıbı yanı aynı seylerı bende hıstemıssım ck kotu olmustum..zamanla genısledıkce duzelıyor pes etmeevet onları yapbiliyorum am sanki çok darmış gibi geliyor
Merhabalar arkadaşlar .
Derin ve zehralimansur geçmiş olsun .
Bizde bir gelişme yok malesef deneme yapmak bile istemiyorum .Usandım artıkBirde eşim denemeden sonra depresyona giriyor .Bir iki gün kendine gelemiyor. O hali beni çok etkiliyor.Geçenlerde bir arkadaş demiştiya" Arkasını döndü yattı moralim bozuk şimdi" diye kim hatırlayamıyorum. Gerçekten eşlerimizde bir forum açıp konuşsunlar belki birbirlerine destek olurlar bizide üzmezler...:)
Benim eşimde hiç deneme yapmak istemiyordu. Şu an bebek istediği için yapıyor. Ama ilerleyemiyoruz. Bi de hamile kalırsam bu şekilde ne yaparım bilemiyorum. Doğumda genişler daha kolay yeneriz diye düşünüyor eşim...
Merhabalar arkadaşlar .
Derin ve zehralimansur geçmiş olsun .
Bizde bir gelişme yok malesef deneme yapmak bile istemiyorum .Usandım artıkBirde eşim denemeden sonra depresyona giriyor .Bir iki gün kendine gelemiyor. O hali beni çok etkiliyor.Geçenlerde bir arkadaş demiştiya" Arkasını döndü yattı moralim bozuk şimdi" diye kim hatırlayamıyorum. Gerçekten eşlerimizde bir forum açıp konuşsunlar belki birbirlerine destek olurlar bizide üzmezler...:)
Canım ya dişimin kökü iltihaplandı galiba yanağımda bir şişlik var çok acıyor...
Bugün ders çok sıktı o yüzden de baş ağrısı eklendi, bir de hasta mı olucam bilmiyorum ateşim çıkacak gibi duruyor...
Bide bunların hepsinin üzerine en yakın arkadaşımla gerildik, baya bi kötüyüm hem manevi hem fiziksel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?