Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 1 haftalık evliyim ilk gün biraz girdi ve hemen kan gelince bıraktık sonra 1 kac kez denedik ve malesef icime alaamadım girmedi ama ben cok heycanlanıorum ve kendimi kasıorum arkadaslar su an bile yazarken cok heycanlanıorum bugün tekrardan denemeyi düşünüorum ama yine korkuorum yine girmesse alamazsam cok heycanlıyım napmam lazım bana yardım ederisinis cok heycanlıyımm offffffffffffffffffffffffffff

hayırlı ugurlu olsun cnm.benimde az kaldı.nasipsa 10 nunda

saol tatlımm ama iştee bi sorunum var napacam bilmiorummm bi noktaya gelio sanki ordan girmiooo ben kasıorum ondan mı acaba bak yazarken bile cok heycanlıyımmmm napsam

guinness verdiğin bilgiler için teşekküler. parmağımı popoya doğru ilerleticem bu sefer: pns denemesi yaparken üst tarafa doğru ittirdiğimiz için mi olmuyor acaba? Anneme sormuştum bi keresinde yönü ne tarafa olmalı die; o yolunu bulur demişti; valla bulamadı hala bizimki yolunu:)

cnm öncelikle hoşgeldn aramıza avatarında neden bekar yazdın onu anlamadım ama neyse,şanslısın ki 1hafta olmuş bazılarımz vaji ne bilmezdik.ilk olarak kegel (parmak) egzersizlerine basla bence burdaki çogu vajili bnde olmak üzere öyle yendk.şimdiden allah yardımcın olsun

canim senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza
insallah hamile oldugun haberleride aliriz :ecrin_bebek:

evet cnm ya eşim daha işte bulamadı geri vazgectik .yeni bir bebek dye tutturma sendromuna grmezsek tedavim bitene kadar yapmıycaz

canım benim çok doğru bir karar verdiğine inanıyorum..önce sağlık sonra maddiyat ..sefasını allahın izniyle her zaman sürersin zaten :ecrin_bebek:

sağlığını asla ihmal etme eğerki bebişi gerçekten istiyosan öncelikle onu düşünmen gerekli buda senin sağlığından geçer tabiki...
hem bak eşinde daha evde ertelemen iyi olmuş..herşeyin her zaman hayırlısı olsun..

arkadaslar banada bi akıl verin yaaaa off kadın olmak ne zormuşşş

aramıza hoş geldin canım yerimseniben daha 1 haftalıksın inşallah bu iş uzamadan halledersiniz.. daha önceki sayfalarda bi arkadaşım yazmıştı önce neden kasıldığını anlaman lazım p..nis büyük diyemi kasıyorsun? kızlık zarın içinmi kasıyorsun ? orası çok dar olmaz diyemi düşünüyorsun ? önce bunları cevapla korkuların neler sonra kendine dokunmayı dene yapabiliyosan parmak egzersizi yap ve ilişki sırasında daha rahat olabilmek için kayganlaştırıcı kullanabilirsin süprizzzzzherkesin bünyesi korkulaları yaşadıkları farklı o yüzden deneyerek bulabilirsin mesela bazı arkadaşlar mumla egzersiz yapıyorlar parmakla yapamıyorlar ama sen önce endişenlenmene neyin sepeb olduğunu bulmalısın ohaoldumsmileen azından bizlerden öndesin normal birleşme yapabilmişsin morelini yüksek tut herseyden önce..

saol cnm etrafta çocuk görünce hevesleniyoruz mantıgımzn önüne geçiyor duygular,o yzden gel gitler oluyor tedavim btnce inş. allah verir bir güzel severiz saglıklı bir bebiş istyorum inş.

saol cnm etrafta çocuk görünce hevesleniyoruz mantıgımzn önüne geçiyor duygular,o yzden gel gitler oluyor tedavim btnce inş. allah verir bir güzel severiz saglıklı bir bebiş istyorum inş.

herkes görünce istiyor istemez olurmu seni o kadar anlıyorumki
yani biz bile eşimle erteledik biliyosun hemde oldukça geriye ama bi çocuk görsem tüm fikirlerim değişiyo acaba gizliden korunmayı bıraksammı diyorum bazen :uhm: ama işte insan kendi,ni düşününce vazgeçöiyo bi anda

umarım hayırlısıyla eşinde iş bulur tez zamanda sağlığında yerinde olur ve sağlıklık bir bebek nasip olsun sana...

emlayla ilişki sırasında zevk alabiliyor musunuz peki?merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…