- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.381
tebrik ederim canım .çok sevindimmmalkisalkisalkis
bende 1 haftalık evliyim ilk gün biraz girdi ve hemen kan gelince bıraktık sonra 1 kac kez denedik ve malesef icime alaamadım girmedi ama ben cok heycanlanıorum ve kendimi kasıorum arkadaslar su an bile yazarken cok heycanlanıorum bugün tekrardan denemeyi düşünüorum ama yine korkuorum yine girmesse alamazsam cok heycanlıyım napmam lazım bana yardım ederisinis cok heycanlıyımmoffffffffffffffffffffffffffff
Neden bugün kimse yok kızlar burada
bende 1 haftalık evliyim ilk gün biraz girdi ve hemen kan gelince bıraktık sonra 1 kac kez denedik ve malesef icime alaamadım girmedi ama ben cok heycanlanıorum ve kendimi kasıorum arkadaslar su an bile yazarken cok heycanlanıorum bugün tekrardan denemeyi düşünüorum ama yine korkuorum yine girmesse alamazsam cok heycanlıyım napmam lazım bana yardım ederisinis cok heycanlıyımmoffffffffffffffffffffffffffff
zehracım bbek olayna aramı verınız...
Arkadaslar ben basardım.Rabbım hepınızın yardımcısı olsun hıc zor degıl emın olun bıde vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı mutlaka alın 356 cı sayfasından ıtıbaran ne yapcagınızı anlatıyor kıtap ansıklobedı gıbı gorunuyor dıye sakın korkmayın onemlı olan fayda aldıgımız yerlerı okumak dualarımdasınız ben basardıysam hepınız basarırsınız
evet cnm yaeşim daha işte bulamadı geri vazgectik .yeni bir bebek dye tutturma sendromuna grmezsek tedavim bitene kadar yapmıycaz
hayır canım ilçesindeyimmunissecim sen konya merkezdemisin??gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
arkadaslar banada bi akıl verin yaaaa off kadın olmak ne zormuşşş
canım benim çok doğru bir karar verdiğine inanıyorum..önce sağlık sonra maddiyat ..sefasını allahın izniyle her zaman sürersin zaten :ecrin_bebek:
sağlığını asla ihmal etme eğerki bebişi gerçekten istiyosan öncelikle onu düşünmen gerekli buda senin sağlığından geçer tabiki...
hem bak eşinde daha evde ertelemen iyi olmuş..herşeyin her zaman hayırlısı olsun..
evet cnm yaeşim daha işte bulamadı geri vazgectik .yeni bir bebek dye tutturma sendromuna grmezsek tedavim bitene kadar yapmıycaz
saol cnm etrafta çocuk görünce hevesleniyoruz mantıgımzn önüne geçiyor duygular,o yzden gel gitler oluyor tedavim btnce inş. allah verir bir güzel severiz saglıklı bir bebiş istyorum inş.
emlayla ilişki sırasında zevk alabiliyor musunuz peki?merak ettim?Canım bende emlasız yapamıyorum zaten emlaylada 3-4 defa oldu henüz.sen emlayı ne kadar kullandın?emlasız parmak egzersizi yapabiliyorum mesela ama mum alamıyorum...sanki emlasız olmıcakmış gibi geliyo hala.
Guiness in kas egzersizleri gevşeme taktikleri gerçekten çok faydalı..tşkler..
alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?