- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.341
merhaba canım, hoşgeldin siteye. Aslında ben de yeniyim burada, gerçekten çok iyi geliyo sitedeki paylaşım. Canım parmağım duvara çarpıyo demişsin, orada parmağını arkaya yani popoya doğru eğmeye çalış, şaşırtıcı olan şu ki (ben bunu daha önce bilmiyordum, vajina girişinden sonra rahim yolu dümdüz gitmez, açısı bayağı aşağıya doğru gider viraj gibi. İnternetten yandan çizilmiş vajina/rahim resimlerine bak.
Kısacası o takıldığın yerde nefe verip parmağını popoya doğru yönlendir. Ben baştan çok şaşırmıştım sanki parmağım popoma girdi gibi hissediyordum ben daha önlerde karının hemen arkasında diye hayal etmiştim
Arkadaslar ben basardım.Rabbım hepınızın yardımcısı olsun hıc zor degıl emın olun bıde vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı mutlaka alın 356 cı sayfasından ıtıbaran ne yapcagınızı anlatıyor kıtap ansıklobedı gıbı gorunuyor dıye sakın korkmayın onemlı olan fayda aldıgımız yerlerı okumak dualarımdasınız ben basardıysam hepınız basarırsınız
Arkadaslar ben basardım.Rabbım hepınızın yardımcısı olsun hıc zor degıl emın olun bıde vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı mutlaka alın 356 cı sayfasından ıtıbaran ne yapcagınızı anlatıyor kıtap ansıklobedı gıbı gorunuyor dıye sakın korkmayın onemlı olan fayda aldıgımız yerlerı okumak dualarımdasınız ben basardıysam hepınız basarırsınız
cok saol canım ben yendıysem sende yenersın emın ol cok kolay
ben 3 yıllık ewlıyım bu vajıyı yenelı 1 ay falan oldu oncelıkle kadınlar kulubune uye oldum arkadaslarımın soyledıklerı herseyı harfıyyen uyguladım daha sonra vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı okudum tabı bu donemde adetlıydım 356.sayfasından ıtıbaren ne yapmam gerektıgını yazıyordu oraları okudum hepsını okumam 2 ayı alırdı cunku kıtal ansıklobedı gıbı bugun adetım bıttı banyo yaptım mumla calıstım esıme soyledım ben hazırım dedım bolca ultrasyon jelı surduk ıkımızde ben uste oldugum pozısyonu sectım ve oldu keske bu kıtabı onceden alsaymısım bu kadar zaman kaybetmezdım belkı bebegım kucagımda olurda neyse Rabbım boyle hayırlı kılmıs ben yendıysem herkez yener emın olun hıc korkulcak bır sey degıl rabbım yardımcınız olsun
mutsuz_umutsun ii geceler cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?