Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben iki gündür taktım taban kaslarına, manyak gibi taban kasları kontrol etme egzersizleri arıyorum. En azından adetliyken parmak egzersizi yapamazken yapabiliriz bunları yada hergün birazcık. Biliyorsunuz taban kasları bizim ana sorunumuz, parmak egzersizleri ile duyarsızlaştırıyoruz onları biraz veya tanıyoruz diyelim. Kendim de uygulamak istediğim program şu:

1. İdrar bırakırken asla karın kaslarını kullanarak idrarı hızlandırmamak, kendiliğinden gevşeyerek akmasını sağlamak. Vajili insanlar buna çok yönelirlermiş. Sadece vajinakaslarını rahat bırakmak daha iyi. Eğer klozet kullanıyorsunuz geriye yaslanmayı deneyin, bu şekilde karın kasları kullanılamıyo.

2. Nilüfer çiçeği egzersizi: Nilüfer çiçeğini bilirmisiniz? Nasılda suyun üstünde asil ve sakin bir şekilde süzülür. Şimdi sırt üstü uzanın bacaklarınızı ilişki pozisyonunda gibi tutun ama rahat bir şekilde. Şimdi gözlerinizi kapatın ve hayal edin ki cinsel organınız bir nilüfer çiçeği gibi açılıyo, açılıyo, açılıyo ve sakince suyun üstünde geziyo. Ne alaka demeyin, çünkü düşünce ve hayallerimiz kaslarımızı yönlendirebiliyormuş ama bunu sürekli yapmamız lazım, rutin halinde. Bu şekilde farklı hayaller kurabilirsiniz, size kalmışşşşş. Ama gerçekten çok rahatlatıyo bu egzersiz, deneyin. (Bu egzersiz çamaşırsız da yapılabilir, bence etkili olur.

3. havlu egzersizi: Bir sandalye veya tabureye oturun, iyice önüne kadar kayın ama dik oturun. Popodaki oturma kemikleri hissedesiye kadar, bunların üstünde ileri geri kayabilirsiniz. Bu iki kemikleri birbirine yaklaştırırcasına sıkıp gevşetin ama popo karın vs kaslarını kullanmadan sadece taban kaslarını kullanarak, aynı yellenmeyi engeller veya idrar sıkar gibi. Şimdi bacak aranıza rulo halinde bir havlu alın ve aynı hareketi yapın, karın popo kasları kullanmak yok ama. Havluyu bu şekil tutmaya çalışın. Kasları sıkarken nefes verin. Bir kaç defa tekrarlayın.

4. Bir küvette oturduğunuzu düşünün, küvetin içi su dolu düşünün. Şimdi taban kaslarınız ile kegel egzersizindeki gibi. Suyu olduğu gibi içinize çekmeyi hayal edin, sonrada mümkün olduğunca itmeye.

5. Taban kası masajı: Vajina girişi ile popo girişi arasinda 2 cm lik bir bölge var. Burası taban kaslarının dıştan görünür tek yeri. Yani bu kısım bize sorun çektiren kasla bağlantılı. Buraya ara sıra masaj yağı veya bebe yağı ile masaj uygulayın ve esnetmeye çalışın. Diğer parmak vajina girişinden doğru baskı yapabilir; iki taraflı yani. Bu egzersiz hamilelere de öneriliyo, çünkü bu kısmın doğumda yırtılma olasılığı düşürülüyo bu egzersizle.

6. devamı gelecek, şimdi ayrılmalıyım kızlarrrrr, görüşmek üzere.

bunları yapıyomusun ayh valla parmak mum egzersizi daha kolay gelio şu an
Allaamm bigün pe.. içinde sölerim bunu umarım kaydirigubbakcemile3

cok dogru anlatmıssın veee vaji girişinden sonraki eğilimde o bölge geniş sadece gitiş dar orada kaslarla cevrili oldugu için ee egzersizlerle o bölgeyi gevsetceniz artık kolay gelsin hepinize:kedi:

Arkadaslar ben basardım.Rabbım hepınızın yardımcısı olsun hıc zor degıl emın olun bıde vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı mutlaka alın 356 cı sayfasından ıtıbaran ne yapcagınızı anlatıyor kıtap ansıklobedı gıbı gorunuyor dıye sakın korkmayın onemlı olan fayda aldıgımız yerlerı okumak dualarımdasınız ben basardıysam hepınız basarırsınız

Harikasın canım çok sevindim senin adına Allah tekrar yaşatmasın..
darısı başıma :asigim:

gerçekten mi hihoyyythihoyyythihoyyyt
çok sevindim canım ya çoook mutlu oldum.. sende taze gelin oldun :sm_cool:
hiç durmadan devam et

ayyyyy çok sevindim. Sana herşeyin en güzelini diliyorum evliliğinde. Allah bizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Başaranları görmek çok umutlandırıyo insanı, dokunacak kadar yakın görünüyor hedef.

Hayırlı olsun arkadaşım. Dualarını eksik etme.

g-y canım seni de tebrik ediyorum. güzel aşama kaydetmşsin.. biraz üstüne düşsen sende çok kısa sürede yeneceksin. devam et durma lütfen..

mutsuz_umutsuz: tatlım bende ilk denememde p....s ucunu almıştım bana da sanki hepsini aldım gibi gelmişti..
tamam artık sende yendin sayılır. tak yapman gereken kendini kasmaman..rahat ol bak çok kolay olacak göreceksin.

ben 3 yıllık ewlıyım bu vajıyı yenelı 1 ay falan oldu oncelıkle kadınlar kulubune uye oldum arkadaslarımın soyledıklerı herseyı harfıyyen uyguladım daha sonra vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı okudum tabı bu donemde adetlıydım 356.sayfasından ıtıbaren ne yapmam gerektıgını yazıyordu oraları okudum hepsını okumam 2 ayı alırdı cunku kıtal ansıklobedı gıbı bugun adetım bıttı banyo yaptım mumla calıstım esıme soyledım ben hazırım dedım bolca ultrasyon jelı surduk ıkımızde ben uste oldugum pozısyonu sectım ve oldu keske bu kıtabı onceden alsaymısım bu kadar zaman kaybetmezdım belkı bebegım kucagımda olurda neyse Rabbım boyle hayırlı kılmıs ben yendıysem herkez yener emın olun hıc korkulcak bır sey degıl rabbım yardımcınız olsun

kesinlikle

cnm seni ben yenmedi dye biliyordum 1aymı oldu yeneli:uhm: kafam darmadagın ya allak bullak(bebekten degil)cnm sıkkın :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…