Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarım saatmi?

Abartmayın arkadaşlar
emlayı parmağınızın ucuyla sürün içeri doğru iyice 2 dk. Kalmaz uyuşup kalıyo orası siz tam sürememiş olabilirmisiniz acaba?

2 dk imkansız canım ya.o denediğim dönem 2 parmak alıyodum ve sürebildiğime eminim.10 dk ancak bekledim yarar görmedim daha fazla beklemeyi düşünüyorum

bahar sen emlayla yapmıştın ne kadar beklettin??
canım ben surudm bır kac dakka yanı uyustugunu hıssedıyorsun zaten hanı dısnı uyusr ya aynı oyle 4 daka falan beklet ama ıc kısma sur tamamı yanı n ekadr ılerı surebılrısen o kadar ıyı ve bence kesınlıkle emla kremle deneyın ınannın cok faydaısnı goruceksınız:enbuyukkk:

kızlar bır satte ney ıc kısım cok hassas bır yer zaten 1 satte etkı falan kalmıyor ..gıder onun etkısı yanı ben en fazla 4 dakka beklettım ve odun gıbı oldu zaten bunu kendınız anlarsınız ama dısa surersenız tabı farklı ıcerı srceksınız

baharcım ben özelden cevap yazamıyorum mesaj sayımın 50 olması gerekiyormuş.. Buradan yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Ayrıca ilgilendiğin için de çok teşekkürler..

baharcım ben özelden cevap yazamıyorum mesaj sayımın 50 olması gerekiyormuş.. Buradan yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Ayrıca ilgilendiğin için de çok teşekkürler..
canım dedıgım gıbı egzersızlerını yap mutlaka ve mumu denemnı tavsıye edıyorum ben cok yararını gordum

canım dedıgım gıbı egzersızlerını yap mutlaka ve mumu denemnı tavsıye edıyorum ben cok yararını gordum
Mumla deneme yaptım birkaç kez. Biraz ilerliyo, bir nokta var orda kalıyorum. Daha ileri gidemedim hiç. Emla aldım girişi uyuşturdu. Yine aynı noktada takıldım. Offf..Onca zaman oldu hep bi gün yeneriz diye düşünürdüm. Eşim de ısrarlı bir şekilde bebek istiyor artık... Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..

canım o takılıyorum dedııgn noktada derın derın nefes al ve hafıf ıkın ve emla kremı parmagınla ıc kısma sur bence durmun cok ıyı eger hırs yaparsan yakında basarabılrıısn mumla devam ta ustune gıt yapabırsın ılk emla krem sur parmagınla ıc kısma hanı o takılıyorum dedıgın bolum varya oaraya kadar ıktır parmagınla ve bıracık bekle umu ıktır takıldııgn noktada hafıf ıkın bence basarabılrıısn bak onca zamn olmus ..bu ılllet oyle br syekı ustune gıtıtnmı bır gunde bıle cozebılrısn

sağlık olsuın cnm sana dediğim gibi sırf çocuk için işikiye girmeyin akışına bırakın eminim hiç beklemediğiniz bir anda çocuk haberi alacaksınız :)

yarım saatmi?

Abartmayın arkadaşlar
emlayı parmağınızın ucuyla sürün içeri doğru iyice 2 dk. Kalmaz uyuşup kalıyo orası siz tam sürememiş olabilirmisiniz acaba?
ben vajinam için hiç kullanmadım ama lazer epilasyona gidiyorum acı çekmemek için kullanıyorum etkisini dediğim gibi gösteriyor.ama vajinada farklı olabilir ya da kişiden kişiye değişebilir.

merhaba canım, hoşgeldin siteye. Aslında ben de yeniyim burada, gerçekten çok iyi geliyo sitedeki paylaşım. Canım parmağım duvara çarpıyo demişsin, orada parmağını arkaya yani popoya doğru eğmeye çalış, şaşırtıcı olan şu ki (ben bunu daha önce bilmiyordum, vajina girişinden sonra rahim yolu dümdüz gitmez, açısı bayağı aşağıya doğru gider viraj gibi. İnternetten yandan çizilmiş vajina/rahim resimlerine bak.

Kısacası o takıldığın yerde nefe verip parmağını popoya doğru yönlendir. Ben baştan çok şaşırmıştım sanki parmağım popoma girdi gibi hissediyordum ben daha önlerde karının hemen arkasında diye hayal etmiştim

bence de daha uzun beklemelisin nerdeyse hissetmiyorsun krem çok etkili en az yarım saat bekle.

Emla bende 10 dk da uyuşturuyo ama etkiside 10-15 dk içinde bitiyo...sanırım herkeste farklı bu süre..eşiniz yada siz parmakla kontrol edin his varmı diye..odun gibi oluyo gerçekten ama süper bişi...eczanelerde bulabiliyoruz..birde bu emla krem farklı şekillerde satılıyor sanırım..burda daha önce paylaşmıştık...bendeki mesela 5 li küçük tek kullanımlık tüplerde..mutlaka deneyin lütfeeeennn...en azından p......e alışması açılması açısından iii geliyor...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…