- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.321
yarım saatmi?
Abartmayın arkadaşlar
emlayı parmağınızın ucuyla sürün içeri doğru iyice 2 dk. Kalmaz uyuşup kalıyo orası siz tam sürememiş olabilirmisiniz acaba?
canım ben surudm bır kac dakka yanı uyustugunu hıssedıyorsun zaten hanı dısnı uyusr ya aynı oyle 4 daka falan beklet ama ıc kısma sur tamamı yanı n ekadr ılerı surebılrısen o kadar ıyı ve bence kesınlıkle emla kremle deneyın ınannın cok faydaısnı goruceksınız:enbuyukkk:bahar sen emlayla yapmıştın ne kadar beklettin??
canım dedıgım gıbı egzersızlerını yap mutlaka ve mumu denemnı tavsıye edıyorum ben cok yararını gordumbaharcım ben özelden cevap yazamıyorum mesaj sayımın 50 olması gerekiyormuş.. Buradan yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Ayrıca ilgilendiğin için de çok teşekkürler..
Mumla deneme yaptım birkaç kez. Biraz ilerliyo, bir nokta var orda kalıyorum. Daha ileri gidemedim hiç. Emla aldım girişi uyuşturdu. Yine aynı noktada takıldım. Offf..Onca zaman oldu hep bi gün yeneriz diye düşünürdüm. Eşim de ısrarlı bir şekilde bebek istiyor artık... Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..canım dedıgım gıbı egzersızlerını yap mutlaka ve mumu denemnı tavsıye edıyorum ben cok yararını gordum
canım o takılıyorum dedııgn noktada derın derın nefes al ve hafıf ıkın ve emla kremı parmagınla ıc kısma sur bence durmun cok ıyı eger hırs yaparsan yakında basarabılrıısn mumla devam ta ustune gıt yapabırsın ılk emla krem sur parmagınla ıc kısma hanı o takılıyorum dedıgın bolum varya oaraya kadar ıktır parmagınla ve bıracık bekle umu ıktır takıldııgn noktada hafıf ıkın bence basarabılrıısn bak onca zamn olmus ..bu ılllet oyle br syekı ustune gıtıtnmı bır gunde bıle cozebılrısnMumla deneme yaptım birkaç kez. Biraz ilerliyo, bir nokta var orda kalıyorum. Daha ileri gidemedim hiç. Emla aldım girişi uyuşturdu. Yine aynı noktada takıldım. Offf..Onca zaman oldu hep bi gün yeneriz diye düşünürdüm. Eşim de ısrarlı bir şekilde bebek istiyor artık... Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..
evet eczanelerde bulabılırısn EMLA krem dersen hemen verırıler
kızlar idrar testi yptrdım saglık ocagında hamile değilim bebek işini erteledim enfeksiyon tedavisi görcem uzman bi dr.yumurtalıklarıma falan bktrcm.bebek dye çıldırmıycm yni braktım akısına ,tedavi olayım allah verirse verir vermezse vermez.adet geciktiricide aldım basladım bugün içmeye haftasonu sınav var şans dileyin.önceliğim şu sınavlar
ben vajinam için hiç kullanmadım ama lazer epilasyona gidiyorum acı çekmemek için kullanıyorum etkisini dediğim gibi gösteriyor.ama vajinada farklı olabilir ya da kişiden kişiye değişebilir.yarım saatmi?
Abartmayın arkadaşlar
emlayı parmağınızın ucuyla sürün içeri doğru iyice 2 dk. Kalmaz uyuşup kalıyo orası siz tam sürememiş olabilirmisiniz acaba?
bence de daha uzun beklemelisin nerdeyse hissetmiyorsun krem çok etkili en az yarım saat bekle.2 dk imkansız canım ya.o denediğim dönem 2 parmak alıyodum ve sürebildiğime eminim.10 dk ancak bekledim yarar görmedim daha fazla beklemeyi düşünüyorum
Egzersizlerde bir parmak 2 boğum yapabiliyorum. Belki cahilce gelebilir ama içersi boş değil gibi geliyor, elim üst kısımda bişeye değiyor daire hareketi yapamıyorum... Kas mıdır o elime değen şey, size de oluyor mu?
bence de daha uzun beklemelisin nerdeyse hissetmiyorsun krem çok etkili en az yarım saat bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?