- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.241
Benim de memleketin burası ama okulum nedeniyle merkezde oturuyoruz...
bizim köyde bile 4 tane internet kafe var :)
Yok canım başarısızlık hevesimi kaçırmıyor, eşim hevesimi kaçırıyor...
Bizim köyde de bi sürü internet kafe var düğün salonu var falan :)
çokmu baskı yapıyor sana eşin
Bu konu ile alakalı hiç baskı yapmıyor canım...
Anlatsam destan olur ya...
Bu konu ile alakalı hiç baskı yapmıyor canım...
Anlatsam destan olur ya...
hadi cnm yha okadarmu çok
ben anladım ne yapıy sana bu adambilmiyorumkismile
Ne yapmıyor ki ya boşver...
neyse canım allah sabır versin :teselli:
Merhaba arkadaşlar biz deneme yaptık ben rahattım . Kas gevşeticide içtim .Çok rahat girdi hatta ben bayağ aldığımı düşünüyorum ama eşim aynı fikirde değil o sadece başı girdi deyip durdu.Tabi bende kendimi o piskolojiyle sıktıkça canım çok acıdı. Ayaklarımı onun omuzuna koyduğum zaman da çok geriliyorum.Ne yapacağım bilemiyorum . Sizdede aynı sorunlar oluyormu ? Bana akıl verin...
Merhaba arkadaşlar biz deneme yaptık ben rahattım . Kas gevşeticide içtim .Çok rahat girdi hatta ben bayağ aldığımı düşünüyorum ama eşim aynı fikirde değil o sadece başı girdi deyip durdu.Tabi bende kendimi o piskolojiyle sıktıkça canım çok acıdı. Ayaklarımı onun omuzuna koyduğum zaman da çok geriliyorum.Ne yapacağım bilemiyorum . Sizdede aynı sorunlar oluyormu ? Bana akıl verin...
Ya kızlar kas gevşetici hap içmek yerine kas gevşetici kremi vajinamıza sürsek bir yararı ya da zararı olur mu? Bilen varsa cevap verebilir mi?
2.doktorum bana vermişti bende işe yaramamıştı bni değişiklik hissetmedim benbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?