Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah en kısa zamanda halledersin canım... darısı başımıza :1shok:

burayı hiç sorma cnm mersin bulutlu karamsarlık havası:smiley-cool:

arkadaşlar ilk zamanlar parmak egzersizi gözümde büyürdü,sonra ona alıştım mumla egzersiz çok zor gelmeye başladı ,onlada gayet rahat yapmaya korkmamaya başladım ,pe.. denemekten hep korkardım şimdi denemekte de rahatım bugün başını aldım biliyorumki yakında başardım diyebileceğim.bugün bu halime bile seviniyorum.oyüzden egzersizlerinizi bırakmayın ve ertelemeyin bende çok yaptım bunu sadece zaman kaybı oluyo..

en son 28inde olmuştum cnm,adetim adet tarihmden 3-4 gn önce gelmesi lazım daha gelmedi şimdi 28'i bklyorum o zmnda olmassm kan testi yptırıcm bana dua edin

canım, ümidini kırmak istemem ama hatırlatayım ki geçen ay Şubattı ve ay 28 çektiği için 3 4 gün deil 28den 1 veya 2 gün eksik düşünmen lazım. Ama yinede inş. hamilesindir.

Selam kızlar nasılınız bakim bugün. .

Dün eşime küstüm azıcık göbeğim çıktı die zayıfla dio erit dio lmaz:
Msa başı iş olunca hem göbüş oluo hemde kalçalar büyüyo:)
Ki ben çok şişman insanda diilim . . 1,70 boyunda 56 kiloyummm. .
Nasıl vericem 2-3 kiloo :umursamaz:

canım, ümidini kırmak istemem ama hatırlatayım ki geçen ay Şubattı ve ay 28 çektiği için 3 4 gün deil 28den 1 veya 2 gün eksik düşünmen lazım. Ama yinede inş. hamilesindir.

evet bekliyorum bklım 28'e kadr, bnm adet tarihleri anlamsız ya 4 subatta oldum bde 28 şubatta dengesz yni.ümitsz de yasnmıyr be cnm.bn her zmn ümitli olmaya devam edecm inş. adet olsam ble:)

Tarçın çok mutlu oldm senin adına :) Dediğin gibi daha kalın mumla denersen yakın zamanda aşarsn sen bu işi . . Hattaaştn bile diyebilriz gibime gelio. Sonçta P. . s Başı bile büyük başarı opuyorumnanaktan

bnde 1,70 boyumdayım 67 kilouyum sana verim ben kiloları:))senin alman ble lazım kilo

evet canım bend eaynı sne gııbyım bıraz cık gobuusm ve basen var ...eslerımız ııcn cok onemlı bunlar benımkıde yakında 90 kılo olursun dıyo erıtmek ıcın neler yapmıomkı ama gıtmıyo hemen tereyag degılkı hemen erısın :bbo:
ama erıtıcem hem ılk basta kendım ıcın ıstıyorum bunu tabı esımde cok onemlıŞeniz

tarcın canım cokk guzel yolun sonuuna geldın sakın bırakma devam et cok kısa zamanda burda basardım yazısını okuycazz desene

kızlar aklıma birşey geldi bugün çok üzüldüm ve bu konuda sizin fikrinizi almak istedim. Malum vaji konusu herkesle paylaşılmıyo malesef. Ben de çok fazla insanla paylaşmadım sadece kızkardeşim ve en yakın arkadaşıma anlattım çünkü onlar ikisi de evli ve benzer sıkıntılar çektiler evliliklerinin ilk hafta ve aylarında.Ben kardeşimden destek beklerken onunla konuşmak isterken sürekli beni geçiştirdi. Bir defasında karar verdiğimi doktora gitmek istediğimi anlattım ,,hm iyi işte bi çare bulmuşsun,, deyip kapattı konuyu bir daha da hiç sormadı ne oldu ne bitti diye. Tabi bu beni çok kırdı. Diğer arkadaşım ise ara sıra arar sorar yardımcı olmaya çalışır. Kardeşin ona benimle konuşamadığını kardeş olduğumuz için bunun kolay olmadığını söylemiş.

Siz de benzer durumlar yaşadınızmı? Yani bu kardeşler arası konuşulmaması gereken bir durummu, biz sadece birbirimizin düğününde göbek atmak içinmi kardeşiz?

Burada hiç tanımadığım insanlar bana yardımcı olmaya çalışıyo gece gözüne uyku girmiyo meraktan...bu normalmidir sizce?

Bu arada adet olduğum için çalışamıyorummmmmmm.

Haklısın baharımmmmm
Ama tereyağ dedinya nasılda canım çekti be :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…