- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.881
aynen öle ....sanki bi duvar var ona carpıo gibi.yada p....in bası ortaya kadar girio...simdi anlatabildimmi:))
canım evliyim ve her defasında aynı sey yasanıor bu da canımı sıkıo
Günaydın kızlar
Annem gitti ama ben regle olduğum için çalışma falan yapamıyorum. Ayrıca bişey soracağım sizde de oluyormu regle döneminde bu işi yapmak istiyorum ama bitince istek sıfıra düşüyor.Offf yine içim sıkıldı.Neyse kızlar sizleri çok seviyorum.Dualrım sizinle ve benimle
kızlar gunaydın ..zehracım uzulme bı tanem galıba bendede bebek yok ...((((((((((
lekelenmeler basladı hayırlısı dıyelım ıhsallh onumuzdekı aya ...
MUTSUZ -----UMUTSUZ senin için yazıyorum.
Canım yazdıklarını okuyunca , kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve paylaşmak istedim inan çok üzüldüm senin durumuna.
Bende üniversite mezunu biriyle evlendim ve bu sorundan dolayı boşandım.Evliliğim 2 buçuk ay sürdü.Eşim nişanlı olduğumuz dönemde sanırım övünmek amacıyla p...sinin normalden büyük olduğunu...vs. şeyler anlattı bana.Benimde içimi öyle bi korku sardı ki,o an geldiğinde yapamadım....çok korktum....sanki oram yırtılır çok acı çekerim diye düşündüm.Düğün gecemizde ilişki olmadı diye beni yatakta bıraktı ve salonda koltukta sızdı kaldı.Ertesi gün ise bana küstü boşanalım demeye başladı.Alkole sardı.Boşanmamıza kadar bana evde kötü davrandı,horlandım.Aklıma geliyorda ne günlerdi.Duygusal şiddet uyguladı bana.Doktora gidelim diye yalvardım.Bana dediği ise ''bana ne senin sorunun ,kendin git '' dedi.Kendi aileme sorunu anlattım.Onlarda konuştu eşimle '' oğlum destek ol,beraber gidin doktora''diye.Fakat bizi dinlemedi.En sonrada kendi annesine konuyu açtık.Yardımcı olun,doktora gidelim diye.Fakat annesi bizim boşanmamız için herşeyi yaptı.Annesi düğünde takılan altınların derdine düştü.Ben 1 defa ailemin evine gittim.Daha doğrusu cep telefonuma mesaj atarak gitmemi istedi eşim.Sonra pişman oldu,özür diledi ve geri döndüm.Fakat bana davranışları hiç değişmedi.Sonuçda boşandık.Eşim pişman oldu....ağladı durdu.Çok tutarsızdı yani.
Bugün düşünüyorumda iyiki boşandım.Çünkü eşimden asla koca olmazdı.Sorumluluk almayan,herşeyi karşısınındaki kişinin üstüne yıkan,çok bencil biriydi.İnanır mısın....eğer böyle sorun yaşamasaydım ve evli olsaydık ,kesin ben mutsuz bir kadın olarak yaşayacaktım.Eşim çok bencildi benim.
Daha sonra yakın çevremiz yaşadıklarımızı öğrendikçe '' iyiki böyle olmuş kızım,kurtulmuşsun'' dediler.
Ne günlerdi be....offf neler yaşadım.
Sana tek diyebileğim şu ''ben bu sorunu aşarsam bu adamla mutlu olur muyum ?İleride başka başka sorunlarımızda bu adam nasıl davranır ? diye kendine sor canım.İnanki o kadar önemli ki bu.Ben kendime bu soruları sordum ve kararımı verdim.Çünkü bi erkek güçlü olmalı canım,eşinin ona ihtiyacı olduğu zaman onun yanında olmalı hele evliliğinin en başında.
Lütfen kendi mutluluğunu ön planda tut...kendini sakın suçlama....bu sorunu yaşayan çok insan var.
Sadece paylaşmak istedim.Umarım mutluluğu yakalarsın...hoşçakal....
canım hıcccc canını sıkma allaha havale et sen azmet ısallah bu ısı basarır onlarında agzını kaparsın gercı onların agzını kapamak senın ıcın onemlı olmasın sen kendın ıcın yap allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
MUTSUZ_UMUTSUZ...kardesım gercekten cok sabırlısın...ALLAH yardımcın olsun ..ınanamıyorum nasıl senı bukadar uzebılıyorlar ..nasıl bır aıle bunlar ne sanıyor kendılerını
canım bende olmadım henuz ama leke olarak var..bırde bıraz bekle bır kac gun daha eger olmazsan gene yap..hem erken yapmıısn bence adetın bı tam gecsın leke falan varmıdaha bn adet olnmadım ama nedeen anlamadım
ben dün akşam p...s denemesi yaptım fakat sonuç olumlu değil malesef, ama kırıcam şeytanın bacağını biliyorum az kaldı.
ya kızlar burada mahrem na-mahrem yok, iyiki yok! Ben tek parmak çift parmak yapabiliyorum artık komple, fakat p...s ucu bile olmuyo, heyecan yapmıyorum aynı parmaktaki gibi davranmaya çalışıyorum ben üstteyken olmuyo arkaya kayıyo doğru dürüst yerleşmiyo sonra uğraşırken sertlik sorunu çıkıyo hiç olmuyo, çok dar sanki rahim yolu yeterince açılmıyo gibi. ufffffffffffffffffffffff. Ama olacak BİLİYORUM
Çokmu aceleci davranıyorum ben çok uzun zaman parmak egzersizi yapmadım bir kaç defa tek parmak, bir kaç defa çift parmak, çokmu aceleciyim???
Günaydın kızlar
Annem gitti ama ben regle olduğum için çalışma falan yapamıyorum. Ayrıca bişey soracağım sizde de oluyormu regle döneminde bu işi yapmak istiyorum ama bitince istek sıfıra düşüyor.Offf yine içim sıkıldı.Neyse kızlar sizleri çok seviyorum.Dualrım sizinle ve benimle
üstte olmak inan ölüm gibi gelio banaama dediğini yapıcam cok saol...yani umarım
Kızlar ben burada asla başarabildim diye yazamayacam artık buna inanıyorum...
Herşey boşa galiba...
merhaba.kızlar evlenmeden önce jinekologa gideniniz varmı?böyle bir durumla karşılaşmamak için.teşr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?