Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MUTSUZ_UMUTSUZ...kardesım gercekten cok sabırlısın...ALLAH yardımcın olsun ..ınanamıyorum nasıl senı bukadar uzebılıyorlar ..nasıl bır aıle bunlar ne sanıyor kendılerını

aynen öle ....sanki bi duvar var ona carpıo gibi.yada p....in bası ortaya kadar girio...simdi anlatabildimmi:))

aca evt anladım cnm,ben 1,5 yılllık evlıyım ve o duvara carpma hıssı bndede oluyordu,ama zamanla gecti,cnm mahrem olacak ama hangı pozısyondasınız bılmıorum fakat,sen altta ol ve bacaklarını esnet,eger acı duyuyorsan ne bılım basta kremle deneybılırsın,sonra zaten alısıyor,bn artık sadece adet donemlerımde cok sıkıntı cekıyorum hasta olmadan bır hafta once rahım yolu kasılırmıs o yuzden canım yanıyorsenağlama

bana mesaj atan arkadasım bn yenı oldugum ıcın osel msj atamıyorum bn burdan yazım ok cnm ılk deneyımınse saten hanı dıyorsunya bacaklarımın yanlarında kasılma oldu dıye o herkeste oluyor mesela bn ılk kes yaptıgımda dedıgın gbı bacaklarımda kaıslma olmustu ve ınan bana tam bır hafta boyunca zor yurudum ve oralar morarlıstı,heralde fazla stres yaptım,bnce sende olesındır cnm,aYRICA BN BU YARISINA KADR GIRME OLAYINI PEK ANLAYAMADIM cunku yarısına kadr gırıyor dıyorsun sonrasında acımı hıssedıpo cıkıor yoksa gırmıyor mu?
kendını sıkıor olabılırsın cnm,ama yok vajınısmus degılsındır cunku bıraz grdıgını soyledın.daha snra bı tecruben oldu mu?

bana dr regl döneminde egzersizlerden soğumamam için tampon almamı söyledi en küçük boyundan yerleştirip 2-3 saat orada kalsın dedi ama malesef ben yapamadım yabancı bi cisim girmesine karşı hala tepkiliyim kişiden kişiye fark ediyor belki sen yapabilirsin canım...

Son düzenleme:
zehracım üzme kendini bu ay olacak diye bişey yok ki tatlım bi daha ki ay olur. ümitsizliğe kapılma lütfen..
adet olmadım diyorsun canım bu gebelik testleri bazen yanlış sonuç verebiliyor. ümit vermiş olmayayım.. hem bi daha ki ay olacak değil mi sen kendini çok şartladın o yüzden bozdun moralini ama üzülme canım. hayırlısı olsun..

ayrıca evet nisan 3ünde sınav. yumurta kapıya dayandı ben çalışmaya başladım.

arkadaşlar vajiyi yendik ama sorun bitmiyor. ben hiç ama hiç zevk alamıyorum. sanırım halâ acıyacak korkusu yaşıyorum. o kadar istekli başlıyorum, ama zavk alamayınca sinirim bozuluyor boşalmıyorum bile..
yüzeysel olarak yaptığımızda çok zevk alıyordum.. vajili arkadaşların yendiği zaman hemen zevk alamadıklarını okumuştum zaman gerekiyormuş.. düzellir mi acab..

Canım çok sıkıntı çekmişsin Rabbim kurtarmış gerçekten seni Elhamdülillah bizimkinin içkisi falan yok. İnşallah düzelir diye bekliyorum . Şimdi eskisi kadar sıkıntımız yok . Bu sorun halolursa biter inşallah. Tek umudum bu. Bizim çok ince bir cizgi kalmıştı bu son geldiğimde devam etseydi emin ol ailem artık herşeye hazırdı...

Allah razı olsun canım inş. herşey yoluna girecek...

MUTSUZ_UMUTSUZ...kardesım gercekten cok sabırlısın...ALLAH yardımcın olsun ..ınanamıyorum nasıl senı bukadar uzebılıyorlar ..nasıl bır aıle bunlar ne sanıyor kendılerını

Aslında çok sabırlı biri değilim ama bu konuda mecburen sabrediyorum.Çok afedersiniz hani bir atasözüzü varya "El elin eşeğin türkü söyleyerek ararmış" bizimkide o hesap :)))

Umutsuzluğa kapılma olur inşallah...
Ben de üstteyken olmuyor hiçbir şekilde...

Evet bende de adet olunca daha çok istek olurdu...
Herhalde nasıl olsa yapamayacaz diyedir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…