Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar,uzun zamandır burayı takip ediyorum.şuanda durumumu kimseyle paylaşamadığım için sizin yardımınıza ihtiyacım var.ben de bu dertle 1,5 senedir uğraşıyorum.ilk zamanlar üstüme geldiği anda ağlamaya başlıyodum,itiyodum.korkudan hep erteledim,bu günlere kadar geldik.son bir aydır burada yazılanlardan da cesaret alarak baya aştım durumu,en son p...s başı giriyodu ama orada biçok kişinin dediği gibi ordan ileri gitmiyodu,sanki duvar var orda açılmıyo napsam,VEEE dün gece iyice sıktım dişimi kaçmamaya çalıştım,eşimde bastırdı iyice,sanki o duvar gibi dediğim yerden biraz ama çok az içeri girdi,ama inanılmaz canım acıdı,yani o açılmayı azda olsa hissettim,ama o kadar çok acıdıki,bi çığlık attım,ağlamaya başladım,eşimde çekildi hemen.ama bi değişiklik azda olsa hissettim sanki,ağlarken sonra olmuş olabilirmi acaba dedim,çünkü ilkdefa okadar acıdı.sonra elimi bi sürdüm,parmağıma kan geldi,eşim bi baktı kan gelmiş hakikaten,busefer sevinçten ağlamaya başladım.az bişey kan geldi biraz,sabahta tuvalletten sonra baktım çok az pembemsi var yine.YANİ OLDUMU SİZCE BİLMİYORUM,çok fazla girmedi ama,çok acıdı,tekrar deneyincede öyle acırmı yine korkuyorum,sizce bozuldumu zar,ve bozulduysa bundan sonrası daha rahat girermi,farkedermi durum yani eskiye göre,heycandan ellerim titriyo şimdi bile,olabildiğince ayrıntılı anlatmaya çalıştım,lütfen cevap yazın,oldumu bu iş,başardım mı sizce sonunda.

bu ıyı gelısme canım, muhtemelen zorladıgınızdan kızlıgın oralar zedelenmıştır ondan kanamıstır.. bıraz daha sık dişini canım hepsını alabılırsinn :lepi:

ya bozulmadı ozaman tamamen,bende bozuldu sandım.zedelenmeyle gelirmi öyle kan,daha ne kadar zorluycam ki,okadar acıdı zaten,offf allahım ya offf.nasıl ayırt edicem ben kanın neden geldiğini acaba.

Merhaba arkadaşlar bende yeni evliyim ve yaklaşık 6 ay kadar bu sorunla yüzleştim ,çok şükür yakın zamandada üstesinden geldim ve şu an mutluyum Allah bu sıkıntı ile mücadele eden herkezede yardım etsin ve kısa sürede bunun üstesinden gelmeyi nasip etsin. Evliliğimizn ilk haftasında kızlık zarı bozuldu fakat ilişkiye giremedik her deneme olumsuz geçiyordu bende bunun üzerine evliliğimin ilk ayında hem kızlık zarının kontrolü hemde destek için kadın doğumuzmanına gittim ,çok kısa bir kontrolden sonra bana sakinleştirici verdi hiç bir faydasını görmedim doktorun bu alanda uzman olmaması ve çok ilgilenmemesi sebebiyle bir dahada gitmedim bizim eşimle denemeye devam ediyorduk ama hepsi hüsran , 4 ay sonra tekrar başka bir doktora gittim buda pek farklı değildi oda bir fitil yazdı onu alamya bile gerek görmedim işe yaramıycağını biliyordum ve zaten onu uygulamaya bile cesaretim yoktu. Sonra bir arkadaş tavsiyesi üzerine bu konuda uzman başka bir doktora gittim ilk seansta konuştuk sonrasındada parmak yöntemi ile tedaviden bahsetti ve beni çok cesaretlendirdi .1-2 denemeden sonrada baktım bu olay çözülmüş gerçekten de herkezin söylediği gibi bu olay beyinde bitiyor ,bunu başaramasam ben başaramazdım gibi geliyor ,lütfenzde gayret edin gerekirse uzman desteği alın yoksa bu durum insanın yaşam kalitesini çok olumsuz etkiliyor. Bunu başarmak isteyenlerin başarması dileğiyle ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

ya bozulmadı ozaman tamamen,bende bozuldu sandım.zedelenmeyle gelirmi öyle kan,daha ne kadar zorluycam ki,okadar acıdı zaten,offf allahım ya offf.nasıl ayırt edicem ben kanın neden geldiğini acaba.

canım zedelenmeden dolayı ertesi gününe kan gelmemesi lazım ancak bozulursa anama hafif gelir ertesi günü yani pembemsi anlattığın gibi
zaten kızlık zarı dediğin şey o kadar ilerde değilki p..sin ucu bile girse yani ıkındığın zaman hemen bozulabilecek bi yapısı var hem belki seninki ince uçlu bir zarda olabilir

bunu anlamanın iki yolu var aynayı al eline bak ıkın iyice eğerki orda bir açılma yani boşluk görüyorsan bozulmuş demektir ama anlamıyorsan eğerki iyisimi emin olmak için dokotra gitmen tabiki

ama benden tavsiye bu gece eşinle tekrar dene ve iyice zorla sık dişini durumuna göre en yakın zamanda doktora gidersin..

tweety26 baktım dediğin gibi,böyle bi boşluk var gibi ama ilerde minik bi et parçası gibi var sanki,çok anlayamıyorumda.böyle çok ayrıntılı ayıp oluyo kusura bakmayın.yani daha önceki denemelerde başı giriyodu ve biyerde takılıyodu,duvar gibi o yeri aşamıyoduk,dün gece herzaman girdiğinden çok az daha fazla girdi,zaten,sonradan ağlarken hissettiğim şeyden dolayı olmuş olabilir dedim,çünkü o dar yerin açıldığını hissettimve bağırdım. bi baktım parmağıma kan geldi,yani bu zarı vajinanın girişinde diyolar,bu kadar zorlamaya nasıl yrtılmıyo anlamıyorum((

canım ilişkinin olduğunu acımasından anlamaya çalışman yanlış....büyük ihtimalle kendini çok sıktın ve vajinan hasar gördü ve acıdı...kızlığın da bozulmuştur bence...çünkü ilişkiye engel olabilecek kadar kalın bir şey diil ki bu....soğan zarı gibi demişti doktorum...sen kastıgın için acı duydun canım..zarın yırtılması öyle çok acımıyor...emin olmak için hemen bi doktora muayene ol...sadece bakacak muayeneden sakın korkma....ben de ilk aylarda senin gibi düşünüyodum.hatta kan durmayacak falan sanıyodum..ama pembe kahve arası azıcık birşey gelince emin olayım diye doktora gittim...doktor kızlığın bozulmuş deyince şok olmuştum çünkü daha tam bi ilişki bile yaşamamıştık....önemli olan kızlığın bozulması değil penisi rahatça içeri alabilmekmiş...bunu yeni anladım....olumunekankayizsmile

canım bozulmamaısı imkansız bence bozulmuştur çok ince ve uçta bişey o zaten 2 cm. içeride topu topu ee o kadarda girdi diyosun zaten hem buna neden çok takılıyosun bu kadar sen eşin le bu gecede dene sık diişini ve en kısa zamanda bir doktora gözük derim
rahat ol artık kasma bu kadar vereliniortak

yok yani ben bozulduğunu düşününce artık zor kısmı aşıldı diye düşündüm,bundan sonra daha rahat girer diye düşündüm.yani biraz kendimi kandırmaya çalıştım heralde.atlattım gibi geldi,sevinçten ağladım.ama daha bitmedi anladığım kadarıyla sorun.çok saolun kızlar cevap yazdığınız için,yüreğim ağzımda sizden cevap bekliyodum,insan biriyle paylaşamayınca böyle oluyor.tekrar teşekkür ederim.

RİCA EDERİZ CANIM NE DEMEK SEN ŞİMDİ RAHAT OL BİRAZ DAHA BU GECEDE DENE SIK DİŞİNİ YAVAŞ YAVAŞ BİTİYO SORUN İŞTE NE GÜZEL..SAKIN PANİŞK YAPMA HEPSİ OLSUN YADA OLMASIN NE KADAR OLURSA O KADAR İYİ AŞAMA KAYDETMİŞ SAY KENDİNİ MORAL BOZMAK YOK BUNDAN SONRA ARTIK İŞİN ÇOĞU GİTMİŞ AZI KALMIŞ :dance:

canım sonuca çok yaklaşmışsın sen ..pes etme sakın.çoğu gitmiş azı kalmış...kendini rahatlatmaya çalış ve tam gaz devam......

yaaaa ben cumartesınden berı hala kahve rengı lekeyle ugrasıom kızlar.. daha kırmızıya dönüşmedi oda wc cıktıgımda sılınce kahverengı gelıo ped' e de hafıften akıyo arada (cok az) .. hala beklemedeyım

Kızlar ben yeni yıla girdiğimizden beri adet olmadım hiç
Bugün çamaşırımda pembe gibi kahverengi gibi bi leke var sizce ne olabilir...
Benim adetim pembe yada kahverengi başlamaz hiç o yüzden soruyorum. Direkt kırmızı gelir...

aaaaaaaaaaa ne kadar sakıncalı durum bu yaa kaç ay olmuş derinim neden olmuyosun sorun ne?doktora gittinmi?

aaaaaaaaaaa ne kadar sakıncalı durum bu yaa kaç ay olmuş derinim neden olmuyosun sorun ne?doktora gittinmi?

Doktora gittim ultrasonla yumurtalıklarıma baktı baya enfeksiyonum vardı, antibiyotik verdi...
Ama onun dışında herhangi bir sorun yokmuş. Muhtemelen stresten olurmuş. Vaji beni baya strese de soktu...

Doktora gittim ultrasonla yumurtalıklarıma baktı baya enfeksiyonum vardı, antibiyotik verdi...
Ama onun dışında herhangi bir sorun yokmuş. Muhtemelen stresten olurmuş. Vaji beni baya strese de soktu...

sadece enfeksiyondan dolayımı adet gecikiyomuş?yani evet stresten gecikir ama bu kadar olmasıda doğal değil be canım yani düzenleyici bişey kullanman lazım hormon tahlili yapıldımı hiç belki hormonlarda sorun vardır aynı zamanda?yani bence başka doktora daha git derim yani hastalığın bu kadar gecikmnesi normal bişi değil antibiyotiğin bittiyse zaten kesin bi git bir daha baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…