- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.581
hoşgeldin cnm sınavın nasıl geçti
Slm kızlar,
Ben malesef p..s denemesi için beklemekteyim
Ama egzersizlere son hız devam ediyorum.Mum da çok iyiyim dün biraz daha kalınlaştırarak denedim ve oldu.yalnız çok fazla yanma oldu.Geç bi saatte yapmıştım,yanma sabaha kadar sürdü bu sefer.Nedendir arkadaşlar bileniniz varsa yardım edin lütfen, her seferinde oluyor ama dün biraz fazlaydı,sabaha kadar uyuyamadım. Hatta o bölgede hassasiyet devam ediyor.dün o kadar çok yandım ki bugün egzersiz yapmıyacam korkuyorum aynı olur diye....
yanma derken nasıl yanma içindemi yoksa dışlardamı canım?
Twetty ordamısın?
Slm kızlar,
Ben malesef p..s denemesi için beklemekteyim
Ama egzersizlere son hız devam ediyorum.Mum da çok iyiyim dün biraz daha kalınlaştırarak denedim ve oldu.yalnız çok fazla yanma oldu.Geç bi saatte yapmıştım,yanma sabaha kadar sürdü bu sefer.Nedendir arkadaşlar bileniniz varsa yardım edin lütfen, her seferinde oluyor ama dün biraz fazlaydı,sabaha kadar uyuyamadım. Hatta o bölgede hassasiyet devam ediyor.dün o kadar çok yandım ki bugün egzersiz yapmıyacam korkuyorum aynı olur diye....
canım mumu denerken hıjneye dıkkat et bence bu kadra yanması normallı bılmem yanı ebn bır kez prezarvatıf takmıstım ınanılmaz yandı ..tahrıs etmıs oladabılrıısnBaharım,en tecrübeli sen varsın şimdi,yardım lütfen yanıyorum.........
canım burdayım burdayım
peki akıntı gibi bişeyde geliyomu?mumu soktuğundamı oluyo yoksa egzersiz bittikten sonramı?
canım mumu denerken hıjneye dıkkat et bence bu kadra yanması normallı bılmem yanı ebn bır kez prezarvatıf takmıstım ınanılmaz yandı ..tahrıs etmıs oladabılrıısn
canım akıntı yok, mum'u soktuğumda bi şe olmyor,egzersiz bittikten bir saat sonra başladı.
canım ben her seferinde prezervatifle yapıyorum zaten ondanmıdır acaba?
cok sevndım canım devam et ..yarn gene denrsın hangı ulkedesn sen
Derinciğim,geç oldu ama geçmiş olsun.Yazamamıştım daha önce.
Sınavının iyi geçtiğine sevindim.
anladım canım o zaman baharında dediği gibi bencede hijyene dikkat etmelisin bir süre mum felan yapmalmaz: mikrop kapmış zedelemiş olabilrsin o bölgeyi
evde bepantene kremin varmı? onu al içine doğru parmağının ucuna sürüp iç.eri doğru ittir bir müddet günde 3 defa felan kullan egzersiz yapma bence tahriş olmuş orası
bepantenin zararı olacağını sanmıyorum antibiyotikli krem sonuçta benimde tahrişim olduğunda doktorum hemen onu verir sen bilirsin yinede eczacıyada sorabilirsin vaji içinde yanma diye onlarda krem verir zaten
ben alanyada yasıyorum kuuck bır yer ama cokk guzeldır...bugun cok yogun ve stresli bi gundu oyuzden yapamadim egzersiz ama yarin yapacagim mutlaka. avustralyadayim ben baharcim. siz nerdensizniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?