Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm kızlar,
Ben malesef p..s denemesi için beklemekteyim
Ama egzersizlere son hız devam ediyorum.Mum da çok iyiyim dün biraz daha kalınlaştırarak denedim ve oldu.yalnız çok fazla yanma oldu.Geç bi saatte yapmıştım,yanma sabaha kadar sürdü bu sefer.Nedendir arkadaşlar bileniniz varsa yardım edin lütfen, her seferinde oluyor ama dün biraz fazlaydı,sabaha kadar uyuyamadım. Hatta o bölgede hassasiyet devam ediyor.dün o kadar çok yandım ki bugün egzersiz yapmıyacam korkuyorum aynı olur diye....

yanma derken nasıl yanma içindemi yoksa dışlardamı canım?

mummu pek anlayamadım zararlı olmazmı mum hassas bı bolge sonuctaaa

bu arada ben yenıyım arkadaslar kendımı tanıtayım dedımmm aranıza dun katıldım ısmım zerda 24 yasındayım aslen adanalıyım kayserıde oturuyorumm evlılıgımın 10 ayına gırdım ve hala esımle bır bırlesmemız olmadı bu steyı dun kesfettımmm yardımlarınızı beklıyorum tercubelerden faydanalarak ısallah bende asarımm

canım akıntı yok, mum'u soktuğumda bi şe olmyor,egzersiz bittikten bir saat sonra başladı.

anladım canım o zaman baharında dediği gibi bencede hijyene dikkat etmelisin bir süre mum felan yapma lmaz: mikrop kapmış zedelemiş olabilrsin o bölgeyi
evde bepantene kremin varmı? onu al içine doğru parmağının ucuna sürüp iç.eri doğru ittir bir müddet günde 3 defa felan kullan egzersiz yapma bence tahriş olmuş orası
bepantenin zararı olacağını sanmıyorum antibiyotikli krem sonuçta benimde tahrişim olduğunda doktorum hemen onu verir sen bilirsin yinede eczacıyada sorabilirsin vaji içinde yanma diye onlarda krem verir zaten

Kızlar prezervatifle yaparken kayganlaştırıcıya hiç ihtiyacım olmyor çok rahat oluyor kendiliğinden kayıyor,ayrıca hijyen olsun diye prezervatifle yapıyorum zaten.

canım bepantenin krem ve merhem olanı var hangisini süreyim?
nasıl tahriş olur hiç anlamıyorum ya, ben hafta sonu eşim yine uyumazsa p..se geçmeyi düşünüyordum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…