Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir haftada mı nasıl çözdünüz bu kadar kısa sürede merk ettim ellemeye çekiniyorum ben

ewet canım 1 haftada cözdüm inan korkulcak bişi degil ama egzersizlere ara vermeden yapcaksın ben günde 3 ögün yapıyordum egzersiz 1 parmak aldınmı gerisi kolay işe 1 parmak 1.bogum diye basla eger 1.bogum içine girersen 2. bogum ve 3.bogum sonra insana cesater geliyor o bölgeyi alıstırmak adına bikackez gidip gelsin parmagın hatta daireler bile yapabilirsin 2 gün böle yap sonra 2. parmaga gec ama en önemlisi nefes kasıldıgını hissettiğin an derin nefes al ve ver veririken parmagını it nefes verirken kaslarını tutanazsın önun için kolayca itilir parmak o bölge iyice alısınca da p..s denemesi işte böle

arkadasım nasıl bi sıkıntıda oldugunu anlayabiliyorum eşlerimizde ne kada destek verselerde bi yerden catlak veriyor tabii ama biz yanındayız sakın sıkışıp bunalma ferah tutmaya calıs içini

Teşekkür ederim canım ama sorun bu konuyla alakalı değil zaten...

Esım anlayıslı davrandıkca ben ertelıyorum ama artık bıseler yapma vaktı geldıde gecıyor bende bugun baslıcam adetım yenı bıttı bıse soracam acaba erkgn przvtf kullanması ılıskıyı zorlastırırmı ??yanı olsa bıle ole bı durum soz konusu cunku

bana sorasan ılk denme ııcn kullanma derım yanı .....

ilk denemede kullanma tabi prezervatifte kayganlastırıcı olmasına ragmen etkisi az kaymaz sendede kuruluk olursa zor olur haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…