- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.541
bir haftada mı nasıl çözdünüz bu kadar kısa sürede merk ettim ellemeye çekiniyorum ben
KIZZZ NE OLDU ANLATSANA :uhm:
Selam arkadaşlar vajiyi yenen varmı birkaç gündür aranızda..
boşver canım ya, yoruldum artık...
anlatmak istersen yanındayız biliyosun yada gerginsen sonrada konuşuruz canım..
Biliyorum canım sağol...
Burda anlatmak istemiyorum...
arkadasım nasıl bi sıkıntıda oldugunu anlayabiliyorum eşlerimizde ne kada destek verselerde bi yerden catlak veriyor tabii ama biz yanındayız sakın sıkışıp bunalma ferah tutmaya calıs içini
Saat 1'de dersim var kızlar. 12'de çıkıp yürüyücem biraz...
Quiz varmış bugün, dua edin bana...
dualarımız seninle canım kendine iyi bak
gunaydın güzel ınsanlar kaydirigubbakcemile3
Merhaba yazılarını okuyunca kendim yazmış gibi hissettim bende 5 aylık evliyim egzersiz aşamasındayım şu anda.Çok okudum yazılanları ve buradaki arkadaşlarda yardım ediyolar inşallah başaracağız.Sende vakit kaybetmeden başla egzersizlere.Gleitgelen jelini al ve tek parmakla başla.Ben ilerlediğimi hissediyorum umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor ama atmaya çalışıyorum kafamdan.En önemlisi kendine güvenmen görüşürüz...[/QU ESIM ANLAYISLI DAVRANDIKCA BEN ERTELIYORUM:hulya: AMA ARTIK BISELER YAPMA VAKTI GELDIDE GECIYOR BENDE BUGUN BASLICAM ADETIM YENI BITTI BISE SORACAM ACABA ERKGN PRZVTF KULLANMASI ILISKIYI ZORLASTIRIRMI ?CADIARZU?YANI OLSA BILE OLE BI DURUM SOZ KONUSU CUNKU
bana sorasan ılk denme ııcn kullanma derım yanı .....Esım anlayıslı davrandıkca ben ertelıyorum ama artık bıseler yapma vaktı geldıde gecıyor bende bugun baslıcam adetım yenı bıttı bıse soracam acaba erkgn przvtf kullanması ılıskıyı zorlastırırmı ??yanı olsa bıle ole bı durum soz konusu cunku
Esım anlayıslı davrandıkca ben ertelıyorum ama artık bıseler yapma vaktı geldıde gecıyor bende bugun baslıcam adetım yenı bıttı bıse soracam acaba erkgn przvtf kullanması ılıskıyı zorlastırırmı ??yanı olsa bıle ole bı durum soz konusu cunku
ilk denemede kullanma tabi prezervatifte kayganlastırıcı olmasına ragmen etkisi az kaymaz sendede kuruluk olursa zor olur haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?