- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.081
Öfff gerildim.
Pek de sevmediğim bir kuzenim var, yarın nişanı olacak ve sanırsam gitmek zorundayım. Ya ben nefret ederim bu nişandı düğündü gibi törenlerden. Kalabalıklar, birbirini normalde aramaz sormazken bir araya gelince mecburiymiş gibi zoraki muhabbet eden insanlar, sahtelikler, iğrenç müzikler, böyle geçen saatler....
Ben sadece çok yakın arkadaşlarımın bu tür törenlerine giderim, onlar da zaten sade ve zarif olur, çalgısız göbek havasız başlar biter, keyiflidir. Yarına nasıl tahammül edebilirim bilmiyorum. Kaldı ki yarın İstanbul'un öteki ucunda fotoğraf çekimim var. Bu tabi mazeret değil de bari "okul bu dönem bitiyor değil mi?" diye sormasınlar, bitmiyor.
Şimdiden daraldım
krizalit.kristalin ben de bahsettiğin durumdan hiç hoşlanmıyorum ama başa gelen çekiliyor ohaoldumsmile bu arada özel mesaj atmak istedim sana mesaj kutun doluymuş. eski mesajlarını silebilir misin bilmiyorumkismile
Formalitelerden, içimden gelmeyen şeyleri yapmaktan nefret ediyorum:sm_confused:
Sana da yer açıyorum derhal..
suuay hg cnm.
suuay konuları okuyor.sanırım o da vajili...
nnazar, ben emlayı 2 3 kez kullandım. hepsinde de yanma yaptı.sanırım bu yan etki çoğu arkadaşta görülüyor.
evet kızlar bende yanmadan şikayetçiyim.parmak denemesinbden sonra 1-2 gün egzersiz yapamıyorum çok yanıyo ve acıyo.bu böyle olunca parmak yapmak istemiyorum çünkü 2-3 seferdir bu sorunu yaşıyorum.dr.gidicem sanırım istemiyorum ama.sizce sebebi ne olabilir?
gnydın cnm adeti bekliyorum ne ypm vallahi:)
gnydın cnm adeti bekliyorum ne ypm vallahi:)
bugunmu adet gunun, ay ınsallah gelmez canım
Daha çoook beklersiniz inşallah kaydirigubbakcemile3
sizdemi emla veya öteki spreyi kullanıyorsunuz
selam arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyorum nete çok yoğun bi dönemdeyim sürekli seyahat halindeyim. size sorum olacak biliyorsunuz ben orta parmak 2 boğumu alabiliyorum. ikinci parmağa henüz geçemedim emla kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu emla 5 tüp halinde tüpler 5 gr lık. bunun ne kadarını ve nekadar nereye sürüp ne kadar bekleyeceğimi söyleyebilrmisiniz. artık onu denemk istiyorum .yapıyım da bu dertten kurtulayım istiyorum bana yardımcı olun
selam arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyorum nete çok yoğun bi dönemdeyim sürekli seyahat halindeyim. size sorum olacak biliyorsunuz ben orta parmak 2 boğumu alabiliyorum. ikinci parmağa henüz geçemedim emla kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu emla 5 tüp halinde tüpler 5 gr lık. bunun ne kadarını ve nekadar nereye sürüp ne kadar bekleyeceğimi söyleyebilrmisiniz. artık onu denemk istiyorum .yapıyım da bu dertten kurtulayım istiyorum bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?