Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana yürekten katılıyorum benim eşim de aynı bu durumu çözebilmek için herkesten yardım dilendim adeta kayınvalidem rahmetli olduğu için babasıyla konuşmak zorunda kaldım üstü kapalı ifade etmeye çalıştım anlamadı .en sonunda annem babama babam da onun babasına söyledi sonuç mu ilk başta kayınpederim tarafından bi ilgi alaka el üstünde tutulma (ayrılmayalım diye)habire doktora gidin diye sıkıştırma.sonuç ne biliyo musun eşim babası aradığında bi kızdı yeter bu kadar sık arama diye yine aynı yerdeyiz boşa rezil olduğumla kaldım of yaaa ne biçim dert bu yaaa offfffffff

Adamın açısından bakarsak da öyle elbette, sonuçta o da onun mahremi, hâttâ o da şu an kendini kötü hissediyordur.

Şaziye'ye olayın onunla ilgisi olmadığını, ondan uzaklaşmadığını söylese kâfi.

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ayni derten bende de var ben kendimi bu dünyada yalniz hissediyordum taaki bu siteyi kesvedene kadar siz budurumu okadar normal karsiliyorsunuz ki banada güc verdiniz..
ben haftaya ilk terapime basliyacagim insallah iyi gecer 2 senedir bu illet var basimda ve kimseye anlatamiyorum bana da yardim eden lütven tavsiyelerinize cok ihtiyacim var...

Geçmiş olsun şimdiden.

Evet emin olun yalnız değilsiniz, bilhassa ülkemizde birçok kadının ortak sorunu bu.

Terapi alacakmışsınız o çok iyi. Kendi kendinize yapabileceklerinizi de öğrenmek için konunun geçmiş kısımlarını okursanız size faydası olacaktır. Daha sonra yapmak istediklerinizi veya yaptıklarınızı paylaşırsanız sizi daha sağlıklı yönlendirebiliriz..

Terapi alacağınız kişi seks terapisti mi, psikolog mu?

fena dgl cnm yarın yne ypcz üst üste ypmıyruz spermn verimli olması için dualrınızı bklyrz işte bz elimzden geleni ypyruz taktir allahın

inş. en kısa zamanda sonuca ulaşırsınız spermin kalitesi aynı değilmi her ilşkide fark ediyor mu yani

cnm şu anlattıklarından ruh halini anlıyabiliyorum

eşinin bunu yapmasında çok neden vardır diğer arkadaşlarında söylediği gibi

sende söylemişsin sabah kalkınca zaten kalkık oluyormuş belki o anlık bişeydi ve seni rahatsız etmek istemedi işe gidecek sonuçta düşünsene direk gelip senin içine girecek 2 dk da bitirecek bu senin hoşuna gidermi seni kırmamak adına böyle birşey yapmış olabilir

veya senin canının acıdığını hissetmiş olabilir çatlama iğnesinden dolayı bu yüzden de yapmış olabilir

bir yerde okumuştum erkekler ne olursa olsun ilk mastürbasyonla o zevki yaşadıkları için çok nadir yapabiliyolarmış buda olabilir

yada geceden kalan birşeydir iyi temizlenmemiştir ordan kalmıştır spermler yani hiç bişey yapmamıştır

sıkma canını gece maça gitti diye okumuştum o yorgunlukla gelip seninle ilişkiye girebiliyorsa hiç kafana takma bu olayı

woma, spremn kalitesi düşüyrmuş sperm çeşitleri vardır kuyruklu kuyruksz gbi dolmuş bir erkeğin spermi daha yogun ve üzt üste yplmış ilişkiden daha çok oluyr döllenme ihtimali daha yüksek oluyr

yalnız değilsin şekerim bende 2.5 senedir uğraşıyorum. artık gücüm kalmadı geceleri uyuyamamak sıkıntı çevrendekilerin çocuk istemeleri artık bi çare istiyorum. bende bu ay sonunda başlıycam. allah hepimizin yardımcısı olsun

inş. söyler ,nerde erkeklerde o incelik cnm

amin cnm inş. kurtulursun çocuk soranlara da suan istemyruz baska planlarımız vr de onlara ne ya aaaa beni çok sinir edyr öyle meraklı insanlar

eşin babasınamı kızdı,hemde o sorun yzne eşini bnce drek psikiyatrise gtr bunalmış o.yada bu işi tek basına hallet cnm bn tek başıma hallettim şükürler olsun

cok dogru nefret edıyorum bende sızene belkı yapmak ıstemıyourm..her gordukleırnd eyokmu daha cocuk..kayınvalıdem ehr aradııgnda elalem laf etmeye basladı dıyoklava: sınır oluyorummmm

seks terapisti esimi 2 senede ancak ikna edebildi. önceki yazismalari okudum ve hepsini uygulamaya calisacagim, ve herseferini burda sizinle paylasacagim. burdaki arkadasliginiz cok hosuma gitti aklinialirimsmile

woma, spremn kalitesi düşüyrmuş sperm çeşitleri vardır kuyruklu kuyruksz gbi dolmuş bir erkeğin spermi daha yogun ve üzt üste yplmış ilişkiden daha çok oluyr döllenme ihtimali daha yüksek oluyr

anladım aklımda bulunsun canım çocuk yapmaya karar verdikmi hergün hergün yapıpta kaliteyi düşürmeyelim

herkese merhaba,

ben 9 sebelik evliyim ve ilk 4 sene vajinismus sorunuyla uğraştım.kendi kendime üstesinden gelemeyince yardım almaya karar verdik eşimle. internetten yaptığım araştırmada cinsel işlev bozukluğu merkezi olarak bir cerrahpaşa üniv de bir prof virde acıbadem hastanesinde böyle bir bölüm olduğunu öğrendim.ve acıbadem hastanesinden doç.dr.cem incesu dan randevu aldık gittik. 6 -10 seans sürdüğünü söyledi tedavinin. Bazı ev ödevleri verdi (kesinlikle herhangi bir ilaç olmadan) bende uydum ödevlere ve 5.seanstan sonra sorun bitti.6.seans'a teşekkür için gittik.Çünkü bu işi tek seansta çözebilirim diyen kişilere para kaptıranları görünce çok üzülmüştüm.bu işin çözümüü uzmanında bence yaşadığınız şehirde mutlaka kadın doğum doktoruna veya psikiyatriste gidi.

kızlar dün akşam yatmadan evvel microgynon 21 aldım dogum kontrol hapı gece çok kötü oldum felaket bir mide bulantısıyla uyandım o kadar şiddeli olmasa bile hala var hiç iyi hissetmiyorum kendimi acaba bu ilaçtanmı kullanan yada fikri olan varsa cvp versin lütfen

Bende hala doktora gidiyorum .Bu sorun için muhakkak geç kalmadan bir hekime baş vurulmasından yanayım . Çünkü eşler birinini çok yıpratıyor .Ezilen hep kadın oluyor . En azından doktor eşinin nasıl bir tavır içinde olcağını bile söylüyor.Kadında ona göre davranıyor.Çok sıkıntı çektiğimi her defasında söylüyorum . İnanın mutsuz bir geceden sonra sabah hemen kendimi doktorun yanında buluyorum .Eğer gitmesem yine birbirimizi yiyeceğiz ,kalbimiz kırılacak. Ben çok faydasını gördüm .

amin cnm inş. kurtulursun çocuk soranlara da suan istemyruz baska planlarımız vr de onlara ne ya aaaa beni çok sinir edyr öyle meraklı insanlar

aynen basiminetini yiyorlar eeee daha cocuk yokmu senden sonra evlenenler anne oldu aaaaa cildiricamkötükedihüso diyorum baska planlarimiz var daha istemiyoruz diye atlatiyoruz..

arkadaşlar bana ankara'da dr yada tedavi merkezleri önerebilirmisiniz?artık bir yerden başlamak istiyorum..senağlama

arkadaşlar bana ankara'da dr yada tedavi merkezleri önerebilirmisiniz?artık bir yerden başlamak istiyorum..senağlama

bende bir yerin nr var ben gidemedim ama orasi cok iyi dediler ücretsiz danisma hatti var bilmiyorum tl vere bilirmiyim 0312 221 0507 bi ara tavsiye ederim ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…