Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nedne rahatsız olalım ask olsun..oyle seyler duusnme bızler dert ortagıyız bırbırımıızn ...aksma gelıne guzelce konus su ankı kırıgnlıgını ck ıyı anlıyourm hersey duzelıcek

terbıyesız pislik işte daha ne demeli

Ah canım, bence son zamanlarda yaşadıklarınızdan dolayı biraz duygusal yaklaşıyorsun. Elbette gördüğün manzara hoş değil ama bu kadar büyütüp kendini üzme.

Ama madem bu kadar da incindin, bunu akşam eşinle mutlaka konuş "Sabah ne yaptığını biliyorum ve seni öyle görmek beni çok üzdü" diye. Sakince konuşup onu suçlamazsan o da yalan söyleyip kaytarmak zorunda kalmadan açıklamasını yapacaktır sana.

Allah yuvanızın mutluluğunu bozmasın kız, en kötü gününüz böyle olsun:hulya:

dr ulusoya giden var mı 5 yıldır aynı problemle yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ayrıca mail attım 4.500 fiyat istiyormuş giden varmı işe yararmı yoksa bu damı dümen

Peki bu beş yılda neler yaptınız? Parmak egzersizleri ya da benzeri şekilde bir çabanız oldu mu? Ne aşamadasınız?

terbıyesız pislik işte daha ne demeli

Şaziye kız, biliyo musun, içimden bir ses de "bu duygusallıkları böyle başladı, inşallah hiç bitmez" diyor.

En azından dokuz ay boyunca yerimseniben

Gerçi lohusalık da var, bunu kafadan bir yıl yapalım.

Allah bu yolda çalışanları çok bekletmesin, biz de teyze yarısı ya da çeyreği falan olalım uzaktan.a.s.

tsk ederm kızlar bana cvp verdınız ıcın. akşam geldıgınde suratı beş karış olur hıc pas vermez sankı ben bısey yapmısım gıbı. ama ben konusmayı denerım ..ınkar etcek tabı bılıyorum. ama bende salagımya hemen ıkı sözüne kanacam yıne diliyle kandırcak beni belli... ah beeee neysee

Estağfurullah canım, o nasıl söz lmaz:

Sen onu her akşamki gibi karşılayıp sonra sakince konuyu açarsan, onu suçlamaktan ziyâde gördüklerinin sana ne kadar kötü hissettirdiğini onunla paylaşırsan büyük ihtimalle o da yelkenleri suya indirir.

Ama madem ki gerçek bir cevap istiyorsun, sakın onu suçlama, sabahki davranışına kendi içinde bir anlam vermek istediğini ve sana yardım etmesini söyle.

Erkeklerin üstüne yürüdün mü, sen şöyle şöyle yaptın dedin mi suçlu olmasalar bile sığınacak bir yalan ararlar. Ama sen konuya "sen böyle böyle yaptın.." diye değil de "ben böyle böyle hissettim" diye girersen aradığın cevabı sana verecektir. Ve eminim bir daha öyle yapmayacaktır.

cnm aksam o işi yptınzmı yapmışnz ynlış anlamdıysam sana yanasmayıp mastürbasyon yapasaydı hatalıydı,ama sana da yanasmış dimi erkekleri o konuda rahatsz etmemek gerekyr cnm,o an istek glmştr ve o yolu secmştr cnki ilişlki erkege çok enerji ve zmn kaybettryr.onlar ilişkiden sonra bzm gbi hmn ayaga kalkalmıyrlar.oyzden fazla üzerne gtme cnm yok sana hiç dokunmayıp o yolu secerseklava: mastrbasyon yprken basmakta iyi olmamış onu müşkül duruma düşürmşn görmezlktn gel

ya bnce kndi kndine yapılan mastürbasyonun acıklaması olmazki,adam bunun neyni acıklyck,şaziyenn yapacagı şey ne sinirlenckti nede o görüntyle karsılascktı.şüphelndyse banyodan cıkmasını ve dün gecenn güzel gectiğini bilmem ne falan gzl sözlerle ugurlayacktı.

söyledım zaten ona bılıyom dıye... sımdıde mısafır gelıyomus yıne, akşam erken kalkarlar ıns. ben evı temızleyım barı 1saatten gelırlermış üfff hıc cekecek durumda degılım yaaaa bıseyde dıyemedım gelın dedım birden cıktı agzımdan. gorusuruz kızlar opuyorum

sana ktlıyorum onlar bzm gbi dgl,belki şaziyeyi çıplak görüp hoşuna gtmiş ve onu hayal ederk yapmıştır.olamzmı?

Kolay gelsin canım, görüşürüz...

Biliyorum da en azından durumun şaziye ile değil kendi fizyolojisi ile ilgili olduğunu söyleyebilir. Çünkü bizim bicirik "benden tiksiniyor mu acaba" falan diyordu.

Ben olsam herhalde kapıyı açıp ilk şok evresini atlattıktan sonra "Aşk olsun bensiz başlamışsııın" derdim:kedi: Belki şaziye de normalde öyle derdi ama insan zaman zaman bazı şeyleri kaldıramaz ya, öyle olmuş sanırım.

Biz pek başaramadık ama bu konu açılmayacak olsa bile inşallah misafirlerin havanı biraz değiştirirler. Biz seni sitenin neşesi olarak görmeye alıştık. Tabi dertlerimizi de paylaşacağız ama sen bu günlük kendi kendini üzüyorsun en çok. İnşallah misafirlerden sonra kafan dağılmış olur :hulya:

Kızlar ben de 3 gündür okula gitmiyorum iyice saldım kendimi...
Bugün de gitmek istemiyorum hiç ama neyseki dersim saat 1'de ve 3.30'da çıkacam...
Gideyim bari bugün

Ben gidiyorum kızlar...
Okul çıkışı girebilirsem görüşürüz...
Kendinize dikkat edin...

Günaydın Yeni girdim internete Şaziye arkadaşımızın yazdıklarını okudum okurken kendim yaşadığımı düşündüm evet yanlış anlaşılacak bir durum belki ama yinede eşini en iyi o tanır umarım en kısa zamanda hallederler bu anlaşmazlığı.
krizalit.kristalin ben egzersizlere devam ediyorum 2 parmak iki boğum oldu sanırım yada yaklaştım.eşimlede ilerleme kaydettik 1 boğumu geçtik ama ben hala ilerleyemiyorum kendim.Okuduğum yazılarda hepsini alabilen bile var parmaklarını bu cumartesi doktora gidicez penis egzersizine geçirecek sanırım bazen çok umutsuzlanıyorum parmak egzersizlerinde ilerliyorum ama hafif acıda çekiyorum birde mantarmı oldum anlayamadım ufak ufak pütürler var.Umarım ilerleyebilirim penis egzersizinde nasıl bir uygulama olacak bilemiyorum.O gün yumurtlama zamanı olduğundan içime boşaldıbuna izin verdim ucunu alabildim ilerleme varmı sence görüşürüz...

İki parmak iki boğum bence şahane, inan ki geriye çok az kaldı, sadece biraz daha sabır...

Doktorun seni en doğru şekilde yönlendirecektir zaten, yakında sen de hepsini alabileceksin.

Sen ne yapmıştın bu aşamada dersen, iki parmağımı içeri sokup içeride parmaklarımı ayırmaya çalışıyordum. Acıyordu biraz ama faydasını gördüm. Bi dene istersen, ya da doktorunla konuş kendini ona teslim et.

Vajinal mantar konusunda bilgi sahibi değilim canım, bir şey diyemeyeceğim.

evet canım doktorumda parmaklarını aç demişti bana bende öyle yapıyorum.Mesela jeli sürdükten sonra parmağımı sokup çıkardığımda bakıyorum ıslaklık nereye kadarsa ona göre diyorum bir boğum yada iki boğum diye yanlışım yok değilmi.Kusura bakma bilmediğim için aklıma çok şey takılıyor:) cevapların için çok teşekkürler...

Rica ederim tatlım soracaksın tabi, biz de biliyorsak doğrusunu söyleyeceğiz, veya en azından "bende böyleydi, şöyle yaptım" falan diye tecrübelerimizi paylaşacağız.

Aslında senin aşamanda parmaklarının hepsini içeri sokmandan ziyade, parmaklarını içeride açmaya çalıştığın zaman sızlayan yeri iyice genişletmen önemli. çünkü penis denemesinde seni orası zorlayacak. Çünkü aslında orayı geçsen arkasında zorlanacak bir şey yok, iş bence orayı genişletebilmek denemeden önce.

Ben de onu ancak mumu kalınlaştırıp yenmiştim, hem boyu da parmaklarımdan uzundu. Doktorun da belki sana dilatör verir.

olablr,fazlada uzatmamk gerkr,ama bazı erkekler mastrbasyon olayını anlatmak istemezler,anlatılack bişey olmadıgını dşnrler sen üzerne gttkce oda yapmadım der cıkar,eşiyle konuşsun bklım ama eşi bnce pek konuşmk istemycktr.erkekleri az cok tanıyrum eşimdn blyrum sonucta,şaziyenn eşinin fizyolojisi dyp kdne telkinlerde bulunsun.kndi üzerne alınmasın bu şoku atlattktn sonra alışcktır,bosuna üzülmşm dycktr eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…