- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.741
egzersiz olarak sadece parmak egzersizi mi yapılacak kegel egzersizi tek başına yeterli olurmu kegel egzrsizi kasları kasıp bırakma hareketi mi. yardımlarınızı bekliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum yardım edin ne olur dayanamıyorum artık bu ezikliğe
bende vajinusmusluyum lütfeeeeen yardımm senağlama
Ya arkadaşlar ya burda herkes başarıyuorr yada başarmaya çok yakınlar ben neden yapamıyorum anlamıyorum.Sanırım ben ömür boyu böyle yaşayacağım.Bir türlü olmuyor.Vajinusmuslu hastalar tüp bebekle hamile kalabilir dimi?son çare onu düşüncez artık.
senin hikayeni okumuştum daha önce canım bişey sorabilir miyim. mraktan soruyorum. vajiliyken normal doğum mu yaptın, zor olmadı mı?? umarım sende yenersin en kısa sürede..iyi akşamlar bende vajiyim daha önceki sayfalarda yazmıştım 2. bebeğe hamileydim 10 gün oldu doğum yapalı biraz toparlanınca egzersizlere başlıyacagım
nehir25 cim jelden kasıt ne uyuşturucu olan mı adı nedir
iyi akşamlar bende vajiyim daha önceki sayfalarda yazmıştım 2. bebeğe hamileydim 10 gün oldu doğum yapalı biraz toparlanınca egzersizlere başlıyacagım
ben bu alıstırmaları yparak muma gectım sızınde yapabılcegınıze ınanıyorum herseyden once beyne komut werın benım dıger kadınlardan farkım ne bende kadınım bende yaparım tarzında o zaman ıyı bır sonuca ulasacagınıza ınanıyorum
İyi geceler arkadaşlarr
ben de başrmayacğım gliba
bir kızım var
denemelerden birinde hamile kaldım
Allahın lütfuydu sanırım bana
başarmayı en çok eşim için istiyorum
ona karşı mahcubum
dr ulusoyla vajinismusu yenen var mı
tavsiye ediyor musunuz
cnm peki nasıl dogurdun hamilelik boyunca hiç alttn muayene olmadınmı
arkadaşlar ben de başardım:))))))))))
arkadaşlar ben de başardım:))))))))))
yani gebelikde bildiğim kadarıylan 7 haftya kadar altdan bakılıyormuş??
Gözün aydın kız, sen bayağıdır yoktun, kendi kendine hallettin herhalde hihoyyyt
Tebrik ederim.
bitanem inanmicaksın belki ama ben egzersiz olmadan hallettim:)))))) nişanlımın inanılmaz desteğini gördüm..tamamen psikolojikmiş.halen inanamıyorum:)))
O da iyiymiş, egzersiz olmadan kaydirigubbakcemile2
Psikolojik de, biz vajinayı inanması için zorluyorduk egzersiz yapa yapa, "parmak giriyosa o da girecek, ona göre ayağını denk al" diye, siz daha pratik çözmüşsünüz kaydirigubbakcemile3
Size ömür boyu mutluluklar, inşallah her daim birbirinizin destekçisi olursunuzboshayallersmile
Günaydın kızlar, nasılsınız?
günaydın canım biz iyiyizde asıl sen nasılsın?varmı gelişme :dance:
Eşimle deneme konusunda bir gelişme yok...
Ama egzersiz konusunda işaret parmak 2. boğuma gelemiyordum biliyorsundur....
Dün işaret parmak tamamını aldım sayılır...
ohhh ohh süpersin buda gelişme işte :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?