- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.621
arkadaşlar ben de bu illeti 1 ay önce yendim.yaklaşık 8 aydır çekiyodum.Şİmdi çok rahatım.Soruları olanlar varsa yardımcı olmayı isterim herkese.özelden de yazabilirsiniz.gerçekten çok kolaymış diyosun yapınca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bunu yenen arkadaşlarla konuşmak istediğim şeyler var..özelden bana ulaşabilirmisiniz lütfen..
selencim ben çiçeği burnunda yenenlerdenim...ama temkinli ve tedirginim...eşimle her gece deneme yapmaya karar verdik.acaba gündüzleri egzersize devam etsem mi? doktorum gerek yok dedi.ama kendini iyi hissedeceksen yap dedi
canımcım bence devam et derim çünkü çok yaralı oluyo kendini hakikaten iyi hissediyosun şahsen bende ilk zamanlar öle yaptım faydasını gördüm kendime iyice güven geldikten sonra herşeyi bıraktım...
evet yapabildigimi bir kez daha görmek iyi geliyo..bir de canım ben 2 parmaktan sonra penise gectim.yani kalın mumla denedim ama zorlandıgım icin bıraktım..doktorum muma falan gerek yok dedi.eşimle de 2 parmak deneyip penise gectik.acaba gündüzleri mumla calışsam penis girişinin kolay olmasında bir faydası olur mu
o acıyı ortadan kaldıra bılrıısn emla kreem var onu al ılıskı oncesı ıserı kısma sur parmagınla bır muddet sonra uyuuscak ve acı falan hıc bır sye hıısetmıyceksın hatta oldumu dıyceksın ama o kremı kullan mutlakaArkadaşlar merhabalar yine ben :) Dün çok bunalımdaydım bu iletten kurtulmak istiyorum artık...Doktoruma gittim bugün biraz daha iyim Allaha şükür...Sizlere bir kaç birşey soracağım biz p.. denemesini yaptık çok az girebildi .Belirli bir yere geldiğimizde çok acı hissediyorum .Bu acı yüzünden ilerleyemiyoruz.Sizde de oldu mu bu ...Sizden gelecek bütün tavsiyelere çok ihtiyacım var. Canım acıdığı için devamı bir türlü gelmiyor(
Arkadaşlar merhabalar yine ben :) Dün çok bunalımdaydım bu iletten kurtulmak istiyorum artık...Doktoruma gittim bugün biraz daha iyim Allaha şükür...Sizlere bir kaç birşey soracağım biz p.. denemesini yaptık çok az girebildi .Belirli bir yere geldiğimizde çok acı hissediyorum .Bu acı yüzünden ilerleyemiyoruz.Sizde de oldu mu bu ...Sizden gelecek bütün tavsiyelere çok ihtiyacım var. Canım acıdığı için devamı bir türlü gelmiyor(
hımmm fırtınadan önceki sessizlik gibi bişey bu
yap canım yap daha iyi olur
Fırtına öncesi sessizlik derken?
Yapıyorum da arada deneme olsa daha iyi olurdu...
arkadaşlar ben de bu illeti 1 ay önce yendim.yaklaşık 8 aydır çekiyodum.Şİmdi çok rahatım.Soruları olanlar varsa yardımcı olmayı isterim herkese.özelden de yazabilirsiniz.gerçekten çok kolaymış diyosun yapınca.
yani ilk denemenizde olcak inşallah demek istedim
Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki insanlar bu siteyi keşke önce bulsaydım. Birşeyler yazmasamda yazıları okuduğum zaman bile rahatlıyorum. Sanki orada bir duvar var duvara baskı yapıyormuş gibi bir his işte ...Anlaşılmak güzel bir duygu :)
İnşallah canım...
Artık yorgunum demesini istemiyorum...
Sonuçta bu yalnız benim sorunum değil...
Ortak sorunumuz...
İnşallah canım...
Artık yorgunum demesini istemiyorum...
Sonuçta bu yalnız benim sorunum değil...
Ortak sorunumuz...