Günaydın nasılsın uzun zamandır göremiyodum seni.Ben iki parmakta hemen hemen iki boğum yaptım sayılır ve geçen gün mum aldım ve denemeye başladım birazını alabildim ama bir yere gelince aynı parmakta olduğu gibi acı hissediyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
İnşallah ilerleyebilirim.Sen eşli parmak egzersizi yapmışmıydın? biz deniyoruz ama pek ilerleme kaydedemedik.Mumla olacak inşallah sen ne kadar zamanda ilerledin merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler görüşürüz
Sorma yahu, temizle, toparlan, temizle, taşın, yerleş, temizle derken helâk oldum, ama işte geldim burdayım guclubacismile
İki parmak iki boğum güzel gelişme, zaten o aşamadan sonra daha çabuk çabuk gelişme olur diye düşünüyorum. Ama âcizâne önerim, iki parmağın hepsiyle acısız git gel yapmadan mumla deneme, çünkü onun boyu parmaklardan uzun olduğu için zaten ayrı bir zorluğu oluyor. O hissettiğin acıyı daha çok parmak egzersizi ile aşıp, ondan sonra mumla denersen daha iyi sonuç alırsın.
Ben eşli parmak egzersizi yaptım mı, yapmadım. Daha doğrusu, egzersizleri kendi başıma yaptım hep, ama aşar gibi olduktan sonraki denemelerden önce de egzersiz yapar sonra olaya geçerdim, hâttâ bu aştıktan sonra bile devam etti bir süre. İşte bu olay öncesi egzersizleri nedense hep ona yaptırdım, ya da o mu yapmak istedi hatırlamıyorum ama ilişki öncesi beni öyle hazırladı işte üç beş dakika. opuyorumnanaktan
Ben ne kadar zamanda ilerledim, valla ben peşimden atlı koşturuyomuş gibi ilerledim. Benim avantajım vajinismus konusunda önceden bilgi sahibi olmuş olmam olabilir, o yüzden ilkin deneyip de bir türlü başaramayınca "anaaa, bende de varmış?!" dedim ve "ne yapabilirim?" üzerine yoğunlaştım. Üstüne gidip kendimi zorlamadım hiç, veya "bekleyeyim geçer belki" demedim. Doktora gidecektik beraber, sonra o gece araştırırken bu siteyi buldum, baştan sona okudum, kendi kendine yapanları görünce doktoru erteleyeyim, bi deneyeyim dedim. Ertesi gün kayganlaştırıcı alıp egzersizlere başladım, bir hafta sonra üç parmaktaydım kafamçokkarıştı O ara birkaç denememiz oldu, ama ilkinde girişte, ikincisinde çıkışta problem oldu. Üç parmağa devam ettim iki hafta falan, o ara da zaten pek bir araya gelemedik. Ama çok bi ilerleme olmadı. Ben de baktım artık parmakla olacak şey değil, mumu kalınlaştırıp öyle egzersiz yaptım, iki egzersiz sonrası denedik ve hiç sorunsuz oldu. :lepi:
Yani toplasan bir ay falan sürmüştür en başından en sonuna. Ama dediğim gibi benim şansım hastalık hakkında ön bilgiye sahip olmak, bu siteyi bulup buradaki arkadaşlarla beraber hareket etmek ve bana her zaman destek olan, moral veren, ve hâttâ bazen "Ya canım olacak işte ikimiz de biliyoruz, bu kadar acele etme başka şeylerin de tadını çıkaralım" diyen bir adamla beraber olmaktı.
Ben böyle yendim, egzersizlerini aksatmayan herkesin de yüzde yüz yeneceğine hiç şüphem yok. Bazen hızlı, bazen yavaş, ama olacak:hooray: