- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.581
herkese merhaba arkadaşlar...çok şükür sonunda galiba ben de başardım ve vajiyi yendim.galiba diyorum çünkü emin diilim ve sonrası için endişeleniyorum...tedavi sürecimiz bitti ve doktorumuz artık ilişkiye girebilirsiniz dedi..eşimle haftasonu deneme yaptık.ilk 2 si fiyaskoydu.aslında güzel başlamıştı,ıslanmam da olmuştu ama penis girmeye başlayınca bianda panikledim galiba.oysa 2 parmak egzersizi hem eşimle hem kendim rahatlıkla yapıyordum.ayrıca vajinal ultrasonla rahatlıkla muayene olmustum....moralman çökmüştük eşim de ben de...dün gece tekrar deneyelim dedik.ben umutsuzdum....sonra bi anda hoop oluvermiş..ben hic anlamdım.eşim oldu dedigi için inandım.çünkü kendisi olumsuz durumlarda kesinlikle olumlu konuşmayan bi insandır.olmadıysa olmadı derdi...sonra biraz ara verip tekrar denedik.bu sefer daha rahat oldu......oldu olmasına ama ben endişeleniyorum...ya yine bi olumsuzluk yaşarsam diye....penis denemesinde başarılı olan arkadaşlar ilk deneyimlerini biraz anlatabilirler mi?neden tam olarak sevinemiyorum şuan...kuruntu mu yapıyorum acaba?
reyyan cım tebrik ederim kurtulmuşsun inanamıyor insan ilk olduğuna bu kadar acıyı boşa çekmişiz dime benimde ilk olduğunda aynen senin gibi yokya olmamıştır bu kdar kolay bişey olabilirmi demiştim bende inanamamıştım
yukarıdaki cümleyle ilgili bir şey sormak istiyorum: eşiniz anladığım kadarıyla umursamaz bir havada, bu işin çözümlenmesinde size yardımcı değil. peki siz bu adamdan neden çocuk yapmak istiyorsunuz? çocuk, ruhen yakın bir birlikteliğin ürünü değil midir? yoksa insanlar baskı mı yapıyor size? kendinizi bir şekilde ispatlama gereği mi hissediyorsunuz?
sorularımı lütfen yargılama olarak algılamayın anlamak istiyorum sadece: yani insan cinsel ilişkiye giremediği birinden bebek ister mi? bebeğim olsun da gerisi teferruat mı diyorsunuz? acaba bu yaklaşımınızdan dolayı mı bu sorunu yaşıyorsunuz? tekrar ediyorum yanlış anlaşılmasın amacım sadece merak ettiğim noktaları anlamak.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :teytey: delikafadulden BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM, BAŞARDIMMM, BAŞARDIMMM ,YENDİMMM, KURTULDUM. delikafadulden zemuszemus :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
2007 ewlendın
bende 3 yıllık ewlıyım
kimse cvp vermemiş
sazıye arkadasımızın yazdıgını okuyunca sorma ıhtıyacı duydum , Arkadaslar , yumutralıkların tembel olması ultrasonda mı cıkıyor orataya ? ve hamıle oldugunu en kısa ne zaman ogrenırsın yanı kac gunlukken ogrenılır ????
canım sen benim güzel izmirimdesin yaa...çok ama çok tebrik ediyorum seni harikasınalkisalkisalkis inan öyle bi ümitlendim ki demekki çaresi var başarabilirim diye umarım allah bi daha dert vermez ve buradaki tüm arkadaşlarımızı da beni de en kısa zamanda kurtarır inşallah ben de yarın egzersize başlıycam ben mumla yapamıyorum elime ameliyat eldivenlerinden geçirip işaret parmağımın iki boğumuna kadar yapabilmiştim ama ara verdim umarım yaparım
pıksel tebrık ederım darısı bızım bsımıza
herkese merhaba arkadaşlar...çok şükür sonunda galiba ben de başardım ve vajiyi yendim.galiba diyorum çünkü emin diilim ve sonrası için endişeleniyorum...tedavi sürecimiz bitti ve doktorumuz artık ilişkiye girebilirsiniz dedi..eşimle haftasonu deneme yaptık.ilk 2 si fiyaskoydu.aslında güzel başlamıştı,ıslanmam da olmuştu ama penis girmeye başlayınca bianda panikledim galiba.oysa 2 parmak egzersizi hem eşimle hem kendim rahatlıkla yapıyordum.ayrıca vajinal ultrasonla rahatlıkla muayene olmustum....moralman çökmüştük eşim de ben de...dün gece tekrar deneyelim dedik.ben umutsuzdum....sonra bi anda hoop oluvermiş..ben hic anlamdım.eşim oldu dedigi için inandım.çünkü kendisi olumsuz durumlarda kesinlikle olumlu konuşmayan bi insandır.olmadıysa olmadı derdi...sonra biraz ara verip tekrar denedik.bu sefer daha rahat oldu......oldu olmasına ama ben endişeleniyorum...ya yine bi olumsuzluk yaşarsam diye....penis denemesinde başarılı olan arkadaşlar ilk deneyimlerini biraz anlatabilirler mi?neden tam olarak sevinemiyorum şuan...kuruntu mu yapıyorum acaba?
Günaydın nasılsın uzun zamandır göremiyodum seni.Ben iki parmakta hemen hemen iki boğum yaptım sayılır ve geçen gün mum aldım ve denemeye başladım birazını alabildim ama bir yere gelince aynı parmakta olduğu gibi acı hissediyorumİnşallah ilerleyebilirim.Sen eşli parmak egzersizi yapmışmıydın? biz deniyoruz ama pek ilerleme kaydedemedik.Mumla olacak inşallah sen ne kadar zamanda ilerledin merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler görüşürüz
arkadaşlar bilenler hatırlıcaktır biz bunu yendik fakat eşim kısa bi süre sonra askere gitti..şimdi dönünce unuturmuyum tekrar eski günlere dönermiyim diye korkuyorum..o yüzden mumla egzersizler yapmaya başlıcaktım ama muma cesaret edemiyorum henüz..dün parmak egzersizi yaptım ama hatta git gel bile yaptım ama tek parmak..
sizlere sorum şu..eşim gelince emla kremsiz olsun istiyorum artık bunu ne zaman yapmalıyım..bu krem alışkanlık yaparmı?acaba kremsiz acırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?