- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.561
merhaba cnm heralde 6 aylık evliydin ve eşinle problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam seni dövdüğünü filan yazmıştın acaba sorunlarınız bu yüzden olmasın.
arkadaşım evlendiğinden beri hiçmi birlikte olamadın bence bir dr yardım almalısın hayatım geçmiş olsun bide kendini hiç kasma bizde evlendiğimizde 3 gün ilişkiye giremedik çok acım oluyodu kafamı başka yerlere çektim bide krem filan hallettim allahtan dr bana demiştiki kendini kasma rahat bırak tadını çıkardığını düşün filan demişti.
Arkadaşlar slm,yeni üye oldum bu sorunlarınızı okuyunca bende birşeyler yazayım dedim.Ben bu sorunu 9 yıl çektim ::çok üzgünüm::ama sonunda tek çözüm yer olan DR ULUSOYA gittim,kesinlikle tavsiye ederim belki inanması güç gelir ama 1,5 günde iş bitti:) her şey çözümlendi,şimdi çok mutluyum darısı hepinizin başına:dance:
Hoşgeldiniz nill87, umarım siz de yakın zamanda bu sorununuzu halletmiş olursunuz.
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla konunun en başından okumaya başlamışsınız, bence de doğru bir yaklaşım. Ancak konunun yaklaşık bir yıllık bir geçmişi var, ve sanırım o zamanki üyelerin bir kısmı bu başlıkta pek aktif değiller, sorularınıza onlardan cevap gelmeyebilir.
Onları okuyup genel bir bilgi sahibi olduktan sonra aklınıza takılanları veya egzersiz denemelerinizi güncel üyelerle paylaşmanız işinizi çabuklaştırabilir.
Tekrar geçmiş olsun.
öncelikle teşekkür ediyorum.Bugün üye oldum ve siteyi çok beğendim.evet bi yerden başlamam gerekiyor ama nerden başlıycam onu bilemiyorum.Yol göstericek birisi varmı?Bu emla kremleri falan işe yarıyormu denemelimiyim?
supersın yaaaa ck guzel tebrık ederım canım benım ..cok guzel gecıcek bu hafta bellı sabah sabah ck gzl haber bu ..ALLAH'A sonsuz şükürler olsun bana bunu yaşattığı için :Saruboceq:
Arkadaşlar bu mutluluğu sonunda ben de yaşadım. hala inanamıyorum. akannehir sevinçten uyku tutmadı girip sizlerle paylaşmak istedim.çünkü önce ALLAHIN izni sonra sizin yardımlarınızla başardım.aynı sorunu yaşamak,burada karşılıksız bi şekilde birbirimize yardımcı olmaya çalışmak beni sizlere çok yakınlaştırdı.sizleri hiç tanımasamda çok seviyorum opuyorumnanaktan ,bu başlıkta mesajı olan herkesten ALLAH razı olsun.hepinize sonsuz teşekkürler... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
neee bıır kılomu dedı gobekmı dedı ...burda var buyurn nnn...Kızlar, ben çok kilo aldım evlendikten sonra.Bacaklarım kalınlaştı,basenler zaten ..
Siz de aldınız mı? Eşim spor yap,çok kilo aldın diyor.Geçen sene bol gelen,belimden düşen pantolonlar tam oturuyor şimdi.Aslında sağlığım için de spor yapmam lazım ama üşeniyorum.
Eşim işten çok geç geliyor.Haftada 1 izni var onun da çoğun da uyuyor,ya da pc başında..Bu dönem çalışmıyorum da,çıktım işten.İyice saldım kendimi.Canım da sıkılıyor,depresyona girdim hafiften yine.Haliyle tatlıya,çikolataya dayanamıyorum.Malum sınava hazırlanıyorum bir de.Ders çalışırken acayip iştahım açılıyor.
Var mı bana önerileriniz? Hem bu kilo için,hem de kendimi çok yalnız hissediyorum çoğu zaman. :çok üzgünüm:
Hoşgeldiniz nill87, umarım siz de yakın zamanda bu sorununuzu halletmiş olursunuz.
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla konunun en başından okumaya başlamışsınız, bence de doğru bir yaklaşım. Ancak konunun yaklaşık bir yıllık bir geçmişi var, ve sanırım o zamanki üyelerin bir kısmı bu başlıkta pek aktif değiller, sorularınıza onlardan cevap gelmeyebilir.
Onları okuyup genel bir bilgi sahibi olduktan sonra aklınıza takılanları veya egzersiz denemelerinizi güncel üyelerle paylaşmanız işinizi çabuklaştırabilir.
Tekrar geçmiş olsun.
Günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım?
kızlar nasılsınız size 2 sorum olacak bir 4 ay oldu evleneli ve ben ilişkiden zevk alamıyorum bu normal mi birde çok ağrı oluyor
AYNI BENDE BU SKEILDEYDIM ınanmak ck zor oluyor cunku yıllarca cektıgımız o kabusun bu kadra kolay olmasına ıananamıyoruz artık bııt hıc kokrma 2 .3 . 4 . yanı her denemn dahada ıyı olucak buna ınan artık basardın gpzun aydın mutluluklar dılıyorum sanaaaa:lepi:herkese merhaba arkadaşlar...çok şükür sonunda galiba ben de başardım ve vajiyi yendim.galiba diyorum çünkü emin diilim ve sonrası için endişeleniyorum...tedavi sürecimiz bitti ve doktorumuz artık ilişkiye girebilirsiniz dedi..eşimle haftasonu deneme yaptık.ilk 2 si fiyaskoydu.aslında güzel başlamıştı,ıslanmam da olmuştu ama penis girmeye başlayınca bianda panikledim galiba.oysa 2 parmak egzersizi hem eşimle hem kendim rahatlıkla yapıyordum.ayrıca vajinal ultrasonla rahatlıkla muayene olmustum....moralman çökmüştük eşim de ben de...dün gece tekrar deneyelim dedik.ben umutsuzdum....sonra bi anda hoop oluvermiş..ben hic anlamdım.eşim oldu dedigi için inandım.çünkü kendisi olumsuz durumlarda kesinlikle olumlu konuşmayan bi insandır.olmadıysa olmadı derdi...sonra biraz ara verip tekrar denedik.bu sefer daha rahat oldu......oldu olmasına ama ben endişeleniyorum...ya yine bi olumsuzluk yaşarsam diye....penis denemesinde başarılı olan arkadaşlar ilk deneyimlerini biraz anlatabilirler mi?neden tam olarak sevinemiyorum şuan...kuruntu mu yapıyorum acaba?
bence hemen bı doktora gıt en ıyı sonuuc o sekılde alrsınkimse cvp vermemiş
bence hemen bı doktora gıt en ıyı sonuuc o sekılde alrsın
AYNI BENDE BU SKEILDEYDIM ınanmak ck zor oluyor cunku yıllarca cektıgımız o kabusun bu kadra kolay olmasına ıananamıyoruz artık bııt hıc kokrma 2 .3 . 4 . yanı her denemn dahada ıyı olucak buna ınan artık basardın gpzun aydın mutluluklar dılıyorum sanaaaa:lepi:
sevimnur emla ve gleitglen kullanıyo musun. gerçi bir parmakta pek ihtiyacın olmaz ama daha sonraki aşamalarda gerekiyor.sen bir parmak bir boğum öncesi aşamaları sırasıyla geçtiysen altyapıyı oluşturmuşsun demektir.kegel ve nefes egzersizleriyle birlikte parmağa devam edersen daha faydalı olur.bir parmak bir boğumunu yapıyomuşsun demekki gerisini de yapabilirsin.lütfen korkma benim yaptığımı yapma kendine.hiç vakit kaybetmeden parmağına kayganlaştırıcı sür ve içeri ittir.sen acı hissedeceğini sanıyosun ya o gerçek acı değil beynimiz bizi kandırıyo,şartlanmışızya ondan.yapabileceğine inanıyorum. bu konuda benim kadar korkağı olamaz herhalde, boşa korkmuşum,çok kolaymış meğer şimdi anlıyorum.
Canım teşekkür ederim...
Beni biliyorsundur başta nasıldım...
Egzersiz yapmayı bırak aynada bakamıyordum bile...
Sen de mutlaka egzersiz yap gerçekten faydası oluyor...
Egzersize de cesaret edemiyorsan emla ile uyuşturarak yap...
Parmağını soktuğun yere kadar sürekli emlayı da sür ben öyle yapıyorum ve öyle ilerliyorum...
İnşallah sen de ilerlersin böylelikle canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?