- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.461
senin önerdiğin doktor sitesine soru yazdım canım.ilk kanayan yer yleşmediğinden kanama devam edebilir,yırtılmadan dolayı diyo.iki hafta içinde düzelir diyo.galiba biz ara vermeyelim diye biraz aceleci davrandık:)çok teşekkür ederim sana...bu arada senin herhangi bi sorunun kalmadı demi vajiyle ilgili
kızlar (basaranlar) ben 19 aaralıkda yendım bılıosunuz ama hala yaparken cuk dıye gırmıyo ılk giriste bıraz jel sürüyoz ılerı gerı yapınca gırıyo sızdedemı böyle oluyo. yanı hoop dıye gırmıyo birden:)
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :teytey: delikafadulden BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM, BAŞARDIMMM, BAŞARDIMMM ,YENDİMMM, KURTULDUM. delikafadulden zemuszemus :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
arkadaşlar sizce bu gece ilişkiye girmelimiyiz yoksa iyileşmesi için birkaç gün bekleyelim mi?
Arkadaşlar günaydın.Ya bende hala bir gelişme yokk.Bir parmak bir boğum sadece gerisi yok...Derincim seni de çok tebrik ediyorum.Başarmaya çok yaklaşmıssın...
derincim,öncesinde egzersiz yaptığım hiçbir denemede başaramadım çünkü kendimi egzersizle denemeye hazırlarken ;az sonra yine denicez diye kaygı başlıyodu istemsiz olarak.egzersizi tamamlıyodum ama devamında denemede yine kasıyodum.herkeste farklıdır tabi yani beni deneme öncesi egzersiz korkuya hazırlıyodu ilişkiye değil.deneyelim dediğimizde ben en başta sürüyodum emlayı.eşim beni hazırlamadan önce onu yapmaya çalışacağımızı bile bile kendini bırakmak zor oluyodu.bu kez tam en istekli olduğum noktada bıraktı emlayı öyle sürdük e öyle kalınca devamını getirmesine izin vermek daha kolay oldu.lütfen böyle denemeye çalış inşallah işe yarar zaten sen çok yaklaştın olucak güveniyorum sana.
çikolata ilk dün gece oldu bugün canım acırmı acaba diyorum ama denemeden bilemem.en iyisi dediğin gibi ara vermeden devam edeyim alışsın.
merhaba Krizalit,
ben öncelikle sana ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.Burada yazılanları okuyunca ciddi anlamda cesaret kazandım,ve biliyorumki ben de yakın zamanda bu durumu aşacağım.Son durumum ise iki parmağı alabiliyorum bazen hafif sızı olsada git gel yapabiliyorum.Çok garip özellikle sızıyı çıkış sırasında yaşıyorum..Asıl sormak istediğim iki parmaktan ya da mum denemelerinden sonra penis e geçebilir miyiz?Ya da daha beklememiz ya da farklı şeylerle de denememiz gerekir mi?Çünkü penis mumdan ve iki parmaktan daha kalın..
çikolata ilk dün gece oldu bugün canım acırmı acaba diyorum ama denemeden bilemem.en iyisi dediğin gibi ara vermeden devam edeyim alışsın.
derin sen emla kullanıyormuydun...
Arkadaşlar günaydın.Ya bende hala bir gelişme yokk.Bir parmak bir boğum sadece gerisi yok...Derincim seni de çok tebrik ediyorum.Başarmaya çok yaklaşmıssın...
aynen bendede öyle.. ben daha yeni yendim ama lap diye alamıyorum. önce uç kısmını alıp biraz git gel yaptıktan sonra biraz daha alıyorum sonra hepsini alabiliyorum..alışırız herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?