- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.361
canım ben möumla denedım bakkaldan beyaz mum varya ondna aldım ve ben prezarvatıf falan gecrımedım ama tabı kullanmak daha ıyı..krme surdum uma ve yava syavas ıcerı ıktırdım zaten kayıp gecıyonefes alıyordum ama ıkınmıyordum bu defada o şekilde yapayım çook teşekkürler.Mum ile deneme yaptınmı sen kalınlığı ve nasıl kullanacağımı tarif edersen sevinirim.Ben gleitgelenden başka birşey yani krem falan kullanmıyorum gerek varmı sence başka şeylere?
evet bendede aynıydı hatta sankı elektırklı supurge gıbı ıcerı cekıyordu sıkıyordu bende hıc gıt gel yapamamıstım ama sadevce ıcerı yapman geterlı bencemaya arkadasımın yardımıyla turk mumları warya onların ayarında bır mumla gırdım cok guzel bır sekılde gırdı jel kullandım emla falan surmedım bugunde onun daha kalınını bulursam onu alıcam herkeze tavsıye ederım ynlız ben ıcınde gıt gel yapamıyorum ıcıne gırmesı tamam ama gıt gel yapacagımda sıkılıyor boyle tuhaf bısey sizdede olan war mı?lütfen beni bilgilendirin
Apache özel mesaj attim. Dediklerimi uygula sende yen bu illetten kurtul..
Apache özel mesaj attim. Dediklerimi uygula sende yen bu illetten kurtul..
sen kımsın be terbıyesz utanmazamınıza sikerim
amınıza sikerim
tamam inşallah mum ilede deneme yapacağım belki daha ilerleyebilirim birkaç şey soracağım sende başaranlardansın heralde ne güzel:) egzersiz sürelerin nasıldı günde ne kadar yapıyordun ben iki parmaktayım 1 boğumu geçtim diye düşünüyorum dediğim gibi et parçasına değince tedirgin oluyorum.eşli egzersizde yaptık 1 parmak 1 bpğum oldu.senin yaptığın egzersizler sırasında kızlık zarın bozuldumu?ve ne kadar sürede vaj.yendin?Kusura bakma biraz fazla oldum ama bunların cevaplarını alabileceğim tek yer burası.Umutlanmak istiyorum dua edin...
maya arkadasımın yardımıyla turk mumları warya onların ayarında bır mumla gırdım cok guzel bır sekılde gırdı jel kullandım emla falan surmedım bugunde onun daha kalınını bulursam onu alıcam herkeze tavsıye ederım ynlız ben ıcınde gıt gel yapamıyorum ıcıne gırmesı tamam ama gıt gel yapacagımda sıkılıyor boyle tuhaf bısey sizdede olan war mı?lütfen beni bilgilendirin
Akşam için egzersiz yapıyorum...
Artık ben de güzel haberi vermek istiyorum...
kolay gelsin derincim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ama yinede şartlama kendini bugün yada yarın olucak yanı sen başarmaya çok yakınsın artık umutsuz günler senin için geride kaldı
canım benim bugün son günüm bitti gibi artık yarın itibariyle devam edicem egzersizlerime ama senin kadar hızlı olacağımı düşünmüyorum sen harikalar yarattın:) ya vaj reglden sonra daralıyormuş falan diye okudum öyle bişey varmı bide onun korkusu sardı beni.acaba kaldığım yerden yapabilecekmiyim. benim emla almam gerekecek emlayı almadım daha.orta parmağımı sonuna kadar alırken sorun yaşamadım emlaya falan gerek kalmadı ama 2 parmak deniycem ya korkuyorum azıcık. senin kanama oldumu canım off stres oldum şimdiden başarabilecekmiyim aca sanki yakın zamanda başaracakmışım gibi geliyo ama bilmiyorum. dualrınızı eksik etmeyin.önerilerinizi mutlaka söyleyin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?