- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.161
evet çok şükür halime tam ıslanma olursa birşey hissetmiyorum acı falan ama eskiden daha çok ıslanıyodu yendim yeneli çok olmuyo ıslaklık yada hemen gelmiyo demek daha dogru olur Çok şükür rabbime kurtardı beni bu dertten tabi o geçirdiğim zamanları sıkıntılarımı hala atlatamadım zamanla olcak inşşakkıdı
BAK ŞUNUDA DENEYEBİLİRSİN BANADA BAHAR TAVSİYE ETMİŞTİ tam ıslanma olmuyorsa (bazen ne yaparsan yap olmuyo sinir oluyosun çünkü) biraz kendine ve eşine zeytinyağı sür faydası harika...ben bebe yağı aldım herkes söylüyodu ama bebe yağı zeytinyağı gibi değil tavsiye ederim..
kayganlaştıırcımız var ama kullanmıyorum daha dogrusu kalkıpta almaya üşeniyorum :kedi: olmassa artık onu denerim sağol tavsiyen içina.s.
canım bende kullandım onu ama kayganlaştırıcı bir tek bana egzersiz zamanları iyi geldi ilişikide direk kuruyo hemde en su bazlısını aldım ne bilim
ama dediğim gibi evinde varsa böle şişe tarzi bişi yani bitmiş losyon kabı felan içine zeytinyağını koy odanda kalsın o esnaya başlamadan önce alırsın yanına
Merhaba kızlar...
Bugün doktora gittim, moralim iyi...
İnşallah birkaç gün içinde halledeceğim bu sorunu...
Benim için dua edin...
Merhaba kızlar...
Bugün doktora gittim, moralim iyi...
İnşallah birkaç gün içinde halledeceğim bu sorunu...
Benim için dua edin...
Normal doktora gittim...
Doktor kendi de aynı şeyleri yaşadığı için bazı önerilerde bulundu...
Eğer işe yararsa söylerim mona_roza...
Normal doktora gittim...
Doktor kendi de aynı şeyleri yaşadığı için bazı önerilerde bulundu...
Eğer işe yararsa söylerim mona_roza...
vajılimiymiş doktorda canım
[ı]bencede böyle hayat hikayeleri insanı çok etklio. . Insan vajiyken sekse çok farklı bakıo . . .
Sadece acıdan ibaret olduğu sanıyor.düşünemiyor fikir üretemiyor. .
Yendikten sonra herşeye farklı bakıo . . Kaybolan sevinci geri geliyor. . Ağlamanın gözyaşının yeri tebessüm ve kahkaha alıyor[/ı]
Evet ilk evlendiğinde 2 hafta falan öyleymiş sonra üstüne gidince 2 günde yenmiş...
onunki vajinismus değil o zaman,ilk gece korkusuymuş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?