- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.921
kızlar yarın kan testi yaptırıyrum bebek varmı yokmu yada gebeliğe engel bir durum varmı yokmu hadi hayırlısı duanızı bekliyorum
günaydın kızlar
anestol krem sayesinde baya yol katettim.c.tesi günü yaptık.dünde denediğimizde yine kan geldi normal mi bu
günaydın kızlar
anestol krem sayesinde baya yol katettim.c.tesi günü yaptık.dünde denediğimizde yine kan geldi normal mi bu
canım tam olmadım hala kahverengı leke seklındehıc anlamadım ama olucam galıba
kan testi derken?detaylı hormon tahlilimi yaptırcaksın canım?:uhm:
bildiğin gebelik testi işte detaylı hormon tahlili nasıl oluyr ki
Anestol krem ne için uyuşturmak için mi? Ve neresine sürüyorsunuz?
ewet uyuşturmak için kullandım.eşimin p..sine ve vajinamın girişinde kullandım.yanma az oldu bende.
canım hosgedlıun aramıza uzulme eger egzrszılerını duznlı yapabılrıısen ınna ck kısa zamnda kurtulursun ne kadra guzel kayganlastrıııcn emla kremın hepsı vr..hemen serce parmakla egzerszıe baslıyoruzkaydirigubbakcemilemerhaba arkadaşlar günlerdir bu vajinusmusu araştırıyorum20yaşındayım 2 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik bakireyim çok korkuyorum eşim hergün istiyor bende çok istiyorum ama yapamıyorum yüzeysel birşeyler oluyor ama orama değdiği an titremeye başlıyorum ve yapamıcam bırak diyorum bu yüzden eşimle aram bozulcak şimdilik anlayışla karşılıyor ama nereye kadar böyle sürücek çok kötü durumdayım internette bir çok yazı ve öneri okudum hatta dün 4 tane kas gevşetici (kuiflex) içtim 1 tane dismenore ilacı ( buscopan ) içtim sonra vajinama emla sürdüm içinde hafif bi yanma hissettim 2 3 dk ovaladım emlayla vajinamı sonrada gleitgelen kayganlaştırıcı jeli hem kendime hem eşime sürdük ve denedik ama yine olmadıı eşim vajinama değdiği an tüm vücudum kasılıyor bacaklarım kilitleniyor yapamıyorum , resmen içine almamak için diretiyor çok fazla acı hissediyorum yada psikolojikman bana öyle geliyor bilmiyorum cok utanıyorum kaç gündür ağlıyorum resmen kendimi sorunlu gibi hissediyorum lütfen bana yardımcı olun son carem sizlersiniz arkadaslar
Aslında bozulması sanırım...sanki o zaman çok ağrı hissedecekmişim gibi geliyor.Bugün iki parmağı denedim eski kasılmalarım yok farkedebiliyorum bunu ama yinede çok ilerletemedimBirde şunu soracağım 1 boğum anlaşılıyor ama iki boğum olduğunu tam anlayamıyorum nasıl farkedebilirm acaba?
anlıorum cnm eşmle aram iyi çok şükürde kayınvldem hal ynı takmamaya çalışıorum çünkü zaten yeterince stresliym egzersizlere devm fkt hala bir parmaktayım
günaydın kızlar
merhaba arkadaşlar günlerdir bu vajinusmusu araştırıyorum20yaşındayım 2 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik bakireyim çok korkuyorum eşim hergün istiyor bende çok istiyorum ama yapamıyorum yüzeysel birşeyler oluyor ama orama değdiği an titremeye başlıyorum ve yapamıcam bırak diyorum bu yüzden eşimle aram bozulcak şimdilik anlayışla karşılıyor ama nereye kadar böyle sürücek çok kötü durumdayım internette bir çok yazı ve öneri okudum hatta dün 4 tane kas gevşetici (kuiflex) içtim 1 tane dismenore ilacı ( buscopan ) içtim sonra vajinama emla sürdüm içinde hafif bi yanma hissettim 2 3 dk ovaladım emlayla vajinamı sonrada gleitgelen kayganlaştırıcı jeli hem kendime hem eşime sürdük ve denedik ama yine olmadıı eşim vajinama değdiği an tüm vücudum kasılıyor bacaklarım kilitleniyor yapamıyorum , resmen içine almamak için diretiyor çok fazla acı hissediyorum yada psikolojikman bana öyle geliyor bilmiyorum cok utanıyorum kaç gündür ağlıyorum resmen kendimi sorunlu gibi hissediyorum lütfen bana yardımcı olun son carem sizlersiniz arkadaslar
merhaba arkadaşlar günlerdir bu vajinusmusu araştırıyorum20yaşındayım 2 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik bakireyim çok korkuyorum eşim hergün istiyor bende çok istiyorum ama yapamıyorum yüzeysel birşeyler oluyor ama orama değdiği an titremeye başlıyorum ve yapamıcam bırak diyorum bu yüzden eşimle aram bozulcak şimdilik anlayışla karşılıyor ama nereye kadar böyle sürücek çok kötü durumdayım internette bir çok yazı ve öneri okudum hatta dün 4 tane kas gevşetici (kuiflex) içtim 1 tane dismenore ilacı ( buscopan ) içtim sonra vajinama emla sürdüm içinde hafif bi yanma hissettim 2 3 dk ovaladım emlayla vajinamı sonrada gleitgelen kayganlaştırıcı jeli hem kendime hem eşime sürdük ve denedik ama yine olmadıı eşim vajinama değdiği an tüm vücudum kasılıyor bacaklarım kilitleniyor yapamıyorum , resmen içine almamak için diretiyor çok fazla acı hissediyorum yada psikolojikman bana öyle geliyor bilmiyorum cok utanıyorum kaç gündür ağlıyorum resmen kendimi sorunlu gibi hissediyorum lütfen bana yardımcı olun son carem sizlersiniz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?