- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.401
canım teşekkür ederim,
ne kadar ücret ödedin seans başına?[/QUOT
seansı 200 ytl ama 150 odedık uzaktan gelıyorum fln dersen gıdersen ındırır.ben esımle gıttım en dogrusuda bu haftada bır kere regl donemlerın harıc.
slmlar ben aramıza yeni katıldım 7 aylık evliyim 23 yaşındayım.benimde sorunum aynı kurtulmak istiyorum artık.doktorada gitmeye çekiniyorum parmak egzersizi demişsiniz ama nasıl yapıcam bilmiyorum.sürtünme oluyo ama iş ötekine gelince kendimi çok kasıyorum.banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen...
canım teşekkür ederim,
ne kadar ücret ödedin seans başına?[/QUOT
seansı 200 ytl ama 150 odedık uzaktan gelıyorum fln dersen gıdersen ındırır.ben esımle gıttım en dogrusuda bu haftada bır kere regl donemlerın harıc.
çok teşekkür ederim ppınarr, bakalım ayarlayabilirsem giderim, olmadı önce bi açar konuşurum filan. sağol. geçmiş olsun bu arada atlatmana sevindim :)
Jujuuu tatlım ne bileyim ya ben kan olayına takıldım kaldım sanki o gelmeyince olmamış gibi geliyo bide gerçekten hiçbişey hissetmedim ondan herhalde çok sağol
çok teşekkür ederim yapabileceğimi sanmıyorum ama eşim için kendim için mutluluğumuz için yapıcam artık pazartesiden itibaren başlıyacan inşallah.
önerileriniz için çok sağolun cesaretim geldi yapmaya çalışıcam inşallah artık bende tam olarak evliler kervanına katılmak istiyorum.
pazartesi başlacam kayganlaştırıcı alıp allahım inşallah olur hem eşimin haberi yok daha süpriz yapmış olurum onada...
Canım ben mum zaten kullanmıyorum enfeksiyonumun ortaya çıkış nedeni mum değil...
Uzun zamandır enfeksiyonum var...
Doktora gittim vajinal fitil verdi. Vajili olduğum için kullanamadım ve hala akıntıyla uğraşıyorum...
vajili oldugunu söylemednmi dr.hap verrdihapıda var cnm bn kullanmıştım vajinal enfeksiyon için ne ugrasıyrsun bn hapı kullandım 2-3 gn aktı ztn hap 4 tane bşeydi glba kupkuru olmuştu.istersn özeldn yazarım ismini
herkesin sevgililer günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?