Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm hiç üzülme bnde bgn ultarsyon jelini denycm bklım zararı yok dyrlar ama bakıcz.kaygan olmadıgnda çok acıyr.bebek istyrum ya bir yndan istyrıum bir yndn istemyrum kafam çok karışık :uhm:

cnm hiç üzülme bnde bgn ultarsyon jelini denycm bklım zararı yok dyrlar ama bakıcz.kaygan olmadıgnda çok acıyr.bebek istyrum ya bir yndan istyrıum bir yndn istemyrum kafam çok karışık :uhm:

canım benimde kayganlaştırıcı bitti,burda medikal yok ultrasyon jeli için bende istiyordum,bkalın artık,bebe yağı alırım belki,cnm bebek bende çok istiyorum,kafan niye karışık ki ,her şey yoluna girer merak etme.

kızlar hepinize iyi akşamlar...ben dün gece p...hepsini alabildim ama kan gelmediği iöçin yapabilmiş saymıyorum kendimi ya..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...

ben başardım yazamıyorum daha çünkü hiçbirşeyin farkında değilim daha..sen krem kullanmışmıydın canım senin nasıl oldu sonra kan geldimi?

ben başardım yazamıyorum daha çünkü hiçbirşeyin farkında değilim daha..sen krem kullanmışmıydın canım senin nasıl oldu sonra kan geldimi?

bende öyle şoktayım hala eşim oldu demese inanmıycam kan hiç gelmedi ne kırmızı ne pembe yavaş yavaş oldu belkide o yüzden bilmiyorum sevişme:kedi: oldukca sulandı rahat oldu kayganlaştırıcı ty ja az miktar kullandık benimde jinekolog normal kanama olacak yapıda demişti ama bilmiyorum olmassa doktora gidicem eşim birşey demeiyo ama ben merak ediyorum açıkcası senin gibi aynı şeyleri yaşadık sanırımolumunekankayizsmile

evet tatlım ya banada jinekolog aynı şeyi söyledi hem önde hem ince bir zar dedi bizimde yavaş oldu ben kremi biraz abarttım galiba hiçbirşey hissetmedim sen 1 keremi denedin

ben onuda çokça kullandım.bugün emlasız deniycem seni haberdar ederim 2. kerede kan geldiği oluyormu acaba hiç duydunmu? eşim hiçbişey demiyo o seviniyo

canım teşekkür ederim,
ne kadar ücret ödedin seans başına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…