- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.361
kızlar ya çok üzgünüm,bir gün önce mum u yapan ben dün yapamadım hatta serçe parmağımı bile alamadım.mum o kadar kolay oldu ki dün de rahat olcak sandım ama olmadı ya,hele parmak o niye olmadı anlamıyorum.rahatta sayılırdım acaba bilmeden kastım mı ne?adet sonrası sendromu mu acaba ne dersiniz?
cnm hiç üzülme bnde bgn ultarsyon jelini denycm bklım zararı yok dyrlar ama bakıcz.kaygan olmadıgnda çok acıyr.bebek istyrum ya bir yndan istyrıum bir yndn istemyrum kafam çok karışık:uhm:
kızlar hepinize iyi akşamlar...ben dün gece p...hepsini alabildim ama kan gelmediği iöçin yapabilmiş saymıyorum kendimi ya..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
ıyı aksamlar kızlar basaranları cok tbrk edıyorum
eelifes tatlım bana yardımcı olurmusun?? birkaç sorum olacak
ben başardım yazamıyorum daha çünkü hiçbirşeyin farkında değilim daha..sen krem kullanmışmıydın canım senin nasıl oldu sonra kan geldimi?
evet tatlım ya banada jinekolog aynı şeyi söyledi hem önde hem ince bir zar dedi bizimde yavaş oldu ben kremi biraz abarttım galiba hiçbirşey hissetmedim sen 1 keremi denedin
ben onuda çokça kullandım.bugün emlasız deniycem seni haberdar ederim 2. kerede kan geldiği oluyormu acaba hiç duydunmu? eşim hiçbişey demiyo o seviniyo
anadolu yakasında ısen arm polınıklıgı.hera kadın saglıgı merkezı var bunlar bostancıda.hera ankaradakının 2.subesı.avrupa yakasında ısen cerrahpasada bır psıkyatrıs varmıs doktor onu tavsıye etmıstı bana ama karsıya gıtmeye usendım.yontemleraynı zaten.ben ARM ye gıttım.normalı 5 6 seansta kurtuluyosun.ben 7 seansta bıtt.tavsıye edrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?