- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.301
bende hesapladım kasım aralık ocak aylarını yazdım şubat ayı dogru çıktı 11/02 diye bildi vallaa.s
öncesinde olması farklı
ama o döneme denk geldinmi resmen pıhtı gibi yoğun geliyo işte o dönem yumurtlama dönemiymiş
bugunmu basladı adet donemi
kızlar herkese mrb uzun zamandır giremiyodum size çok güzel bi haberim var.HAMİLEYİM inanamıyorum rüya gibi.önce allahın sonra sizlerin sayesinde başardım rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.hepinizden Allah razı olsun
evet canım bu sabah oldum yumurtlama günleride 21 ile 26 arası yumurtlama dönemimmiş
evet canım bu sabah oldum yumurtlama günleride 21 ile 26 arası yumurtlama dönemimmiş
sen korunuyomusun peki?
eğer korunuyosan faydası olmuyo yumurtlama döneminin biliyosun dimi?
aynen ısteo akıntının en fazla oldugu gun yumurtlama donemı ımıs zaten
elifess en son (eş) iki parmak mı yapmıştın sen? üstte mi denedin ,ne yapalım biraz yardımcı olur musun?
kızlar size müthiş haberlerim var
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:BAŞARDIM en sonunda yapabildim hiç acı duymadım agrı falanda yok sempatiksalakcinni
inanamıyorum ya vallahi oldu şoktayım:1shok: nasıl olu anlamadım bunun içinmi bu kadar ay bekledim olmayan bi agrı sızı içinmi kanamamda olmadı. Allahıma şükürler olsun oldu en sonunda ama adet oldum bu sabah o çok kötü oldu azıcık alışsaydım hiç fena olmıycaktı hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:
İnşallah Elif'çim ama insan umutsuzluğa kapılıyo ister istemez...
slm kızlar,dün akşam uzun zamandır uğraştıyım şeyi yaptım ve mum'u alabildim nasıl sevindiğimi anlatamam.inş kısa zamanda bende başardım yazabilecem.2,3 gün mumla devam ediyim sonra p...e geçiyim diyorum ne dersiniz?
kızlar hepinize sonsuz teşekkürler,önce Allah ın sonra sizlerin sayenizde buraya kadar geldim.ve başaracağım....
kızlar herkese mrb uzun zamandır giremiyodum size çok güzel bi haberim var.HAMİLEYİM inanamıyorum rüya gibi.önce allahın sonra sizlerin sayesinde başardım rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.hepinizden Allah razı olsun
Çok, çok tebrik ederim canım, nasıl sevindim bilemezsin. hihoyyyt
İnsan nasıl "bu muymuş?" diyor değil mi? İnşallah tüm arkadaşlar da yakın zamanda bu coşkuyu yaşarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?