Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:ecrin_bebek: çok güzel bi haber tebrikler, allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv:

DERıN, CARA ve henüz yenemeyen arkadaşlar sıra bizde artık hadi bizde yenelim. olumunekankayizsmile ay çok heveslendim egzersize yine başlayayım bari kaydirigubbakcemile2

elifess en son (eş) iki parmak mı yapmıştın sen? üstte mi denedin ,ne yapalım biraz yardımcı olur musun?

aslında 2 parmak yapmadan oldu diyebilirm eşimin parmagıyla egzerisiz yaptıktan sonra cesaret geldi psikolog 2 parmak egzersizi verdi jinekologla beraber yapmıştık çok rahat girmişti evde biraz zorlandım o akşamda eşim bir deneyelim dedi bende tamam dedim sonra denedik eşim üsteydi :kedi: aklinialirimsmile onun kontrolundeydi ama ben dur dedğim zamn duruyodu devam et dedğim zaman devam ediyodu sonra oldu bir kaç kere korkup çıkartırdım ama o bu akşam olcak dedi ve rabbim nasip etti eger pamak yapabilirsonız gerisi çok kolay insana cesaret geliyo

Çok, çok tebrik ederim canım, nasıl sevindim bilemezsin. hihoyyyt

İnsan nasıl "bu muymuş?" diyor değil mi? İnşallah tüm arkadaşlar da yakın zamanda bu coşkuyu yaşarlar.

Ben de öyle yapmanı tavsiye edebilirim. Sen birkaç sefer daha mumla yap, ona alış, sonra zaten deneme çocuk oyuncağı gelecek, gerçekten. Ama muma alış, mum parmaktan çok farklı.

Senin de mutlu haberlerini okumak dilekleri ile zemuszemus

Günün bombası bu herhalde

Allah sorunsuz bir gebelik süreci ve sağlıklı bir bebek nâsip etsin sana. Allah isteyen herkese bunu tattırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…