• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmağı diyorsan eşimin bir parmağını alabiliyorum,p..sse hayır

pen.. en sonzaten ben esını ıkı parmagını lmanı tavsıye ederım mum bana pek hıjyen gelmıyo. vajna cok hassas bır doku onceden ızlık zarı koruyomus mıkroplara karsı sımdı herseye acık.o yuzden dıyorum gayret et bence ıkı parmak bır bogum once.

pen.. en sonzaten ben esını ıkı parmagını lmanı tavsıye ederım mum bana pek hıjyen gelmıyo. vajna cok hassas bır doku onceden ızlık zarı koruyomus mıkroplara karsı sımdı herseye acık.o yuzden dıyorum gayret et bence ıkı parmak bır bogum once.

canım mikrop kapmasın diye p.vatif geçirdim öle yaptım.iki parmak için ayrıca uğraşacam saol.

zaten ıkı parmak ıkıncı bogıumuda rahatlıkla yapabılıyosan doktorlar pen.. basına verıyolar odevı bıde senın uste olmanısenın kontrolun altında olmasını ıstıyolar.sen de boyle yaparsın.ama sakın daha pen..denemesıne gecme sakın.daha yasak...

kızlar herkese mrb uzun zamandır giremiyodum size çok güzel bi haberim var.HAMıLEYıM inanamıyorum rüya gibi.önce allahın sonra sizlerin sayesinde başardım rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.hepinizden Allah razı olsun

zaten ıkı parmak ıkıncı bogıumuda rahatlıkla yapabılıyosan doktorlar pen.. basına verıyolar odevı bıde senın uste olmanısenın kontrolun altında olmasını ıstıyolar.sen de boyle yaparsın.ama sakın daha pen..denemesıne gecme sakın.daha yasak...

iki parmağı iki boğum yapıyorum bazen rahat bazen de zor oluyor

kızlar herkese mrb uzun zamandır giremiyodum size çok güzel bi haberim var.HAMİLEYİM inanamıyorum rüya gibi.önce allahın sonra sizlerin sayesinde başardım rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.hepinizden Allah razı olsun

Tebrik ederim darısı diğer bebek isteyenlerin başına...

Adetinin birinci gününden itibaren say 14. gün ilişki yaşa. O gün yumurtlama dönemidir...
Çocuk yapma hemen kız biraz zaman geçsin...

tabii senin bu dediğin eerki 28 günde bir adet oluyorsan geçerli canım
bakın size ne göndercem
bunu inceleyin ben kaç aydır bakıyorum %100 tutuyo gerçekten
bunu yapıyorum o dönemingeldiğini akıntımdan anlıyorum sizde deneyin

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama

kızlar size müthiş haberlerim var
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:BAŞARDIM en sonunda yapabildim hiç acı duymadım agrı falanda yok sempatiksalakcinni
inanamıyorum ya vallahi oldu şoktayım:1shok: nasıl olu anlamadım bunun içinmi bu kadar ay bekledim olmayan bi agrı sızı içinmi kanamamda olmadı. Allahıma şükürler olsun oldu en sonunda ama adet oldum bu sabah o çok kötü oldu azıcık alışsaydım hiç fena olmıycaktı hihoyyythihoyyythihoyyyt:nazar::sm_cool::sm_cool:

canım benim çok sevindim,tebrik ederim :hooray: :teytey:

bak şimdi bize de moral oldu,tekrar umutlandırdın beni , üstüne gidersek yapabiliriz demek bizde.

Back